Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

Reik statyt grafikines valandas jei abu namie lotuliukas.gif Bet vyras turetu pirma apsidirbt o paskui jooooooooooo laikas neribotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sugadint kompa. Bus ramybe. Ir daug laisvo laiko... tease.gif
Atsakyti
Na cia jau sudejau ginkluus ,be sansu doh.gif
Atsakyti
O gal galit pasakyt, kaip nuvaryti foržmoną nuo compo? Man dar visa tai gyvenimo negadina, bet foruošvė jau labai kreivai į savo dukrelę žiūri... Konkrečiau ne šiaip nuo compo, o nuo Supermamos forumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2007 02 19, 11:37)
O gal galit pasakyt, kaip nuvaryti foržmoną nuo compo? Man dar visa tai gyvenimo negadina, bet foruošvė jau labai kreivai į savo dukrelę žiūri... Konkrečiau ne šiaip nuo compo, o nuo Supermamos forumo smile.gif

kas čia per foržmogizmas? g.gif
Atsakyti
Tai ne patarimas.

(Priešdėlis "for-" čia reiškia "būsimas"... čia toks savotiškas žargonizmas, kaip ir daugelyje kitų vietų.)
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2007 02 20, 12:27)
Tai ne patarimas.

(Priešdėlis "for-" čia reiškia "būsimas"... čia toks savotiškas žargonizmas, kaip ir daugelyje kitų vietų.)

o aš ir neprivalau tamstelei patarimus dalint.
Atsakyti
Musuose tai problema kaip mane nuo kompo nuvaryti blush2.gif
Nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 02 20, 11:30)
o aš ir neprivalau tamstelei patarimus dalint.

nu ir pikčiurna... na, gerai, iš tavęs nereikia, niekas niekam patarinėt neprivalo, gal kas kitas patars? Laukiam, laukiam...
Atsakyti
Prajuokinai dmu:)smile.gif Gerai kad as dar ne žmona, nes forumu ir užsikrėčiau 4u.gif
Atsakyti
dieda nuo kompo galima nuvilioti maistu arba kitom pramogom.pvz. pasiulykit jam i striptizo bara nueit ar pan. manau, neatsisakys topsecret.gif
Atsakyti
nu mano vyras su kompu turbūt ir miegotų doh.gif neįmanoma , kaip atsisėda tai kol jam neatsibosta visi darbai stovi vietoj doh.gif
Atsakyti