Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nuvaryti vyrą nuo kompo?

QUOTE(Neringa30 @ 2007 01 28, 13:19)
Tikrai lengva pasakyti duoti daigiau darbelių.Kai laukiausi trečio,zyzdavau kokias dvi valandas,kad padėtų susitvarkyti kambarius,kol galų gale atsibosdavo zysti ir susitvarkydavau pati.

na, jei taip sakote, vadinasi taip buvo, tačiau man-tai nepriimtina.Tokie vyrai yra švelniai tariant liurbiai, kad sugeba tik žmoną apvaisint ir palikt likimo valiai:tvarkykis pati...Tokie nekelia jokios pagarbos schmoll.gif
Atsakyti
Manasis taip pat nemažai laiko praleidžia prie kompo,bet susitarėm kažkaip,pasiskirstom namų darbus smile.gif Sunku,ką nors patarti,kadangi kiekvienas yra individuali asmenybė.
Atsakyti
nu juk negali vyrui nurodinėti ką jis turi daryti, tačiau, juk esame moterys, mokame iš kito kampo nušviesti visą padėtį ir prieiti iki to, kad pats pasisiūlytų padėti ar atliti buities darbus.
Atsakyti
O as labai paprastai nuvarau vyra nuo kompo ax.gif Pamatau kad jau "kompiuterastinasi", pradedu rekti ir jis moment nueina, kad tik nerekciau lotuliukas.gif
Atsakyti
O kaip mane nuvaryti nuo kompo??? biggrin.gif
Papildyta:
labai patenkinta, kai vyras tik ne prie kompo, o prie teliko sedi,nes as kompa akupavus, nors prie manes nelenda
Atsakyti
Jei vyras nejaučia pareigos ir atsakomybės, niekas jo nuo kompo nenuvys. O jei nuvys tai be naudos. Vyras pats turi suprasti, kada galima pasėdėti kada ne. Aš asmeniškai persirgau šia liga. Ko tik žmona nebandė, niekas nepadėjo. Bet po truputį supratau, kad aš VYRAS ir būti "baldu" netinka. Todėl dabar prisėdu prie kompo porai valandų tik kai vaikai suguldyti ir darbai atlikti. (Nes žinau, kad jei prisėsiu šiap 5 min, tai ir prasėdėsiu pusę dienos)
Atsakyti
QUOTE(Grifas @ 2007 01 29, 14:27)
Jei vyras nejaučia pareigos ir atsakomybės, niekas jo nuo kompo nenuvys. O jei nuvys tai be naudos. Vyras pats turi suprasti, kada galima pasėdėti kada ne. Aš asmeniškai persirgau šia liga. Ko tik žmona nebandė, niekas nepadėjo. Bet po truputį supratau, kad aš VYRAS ir būti "baldu" netinka. Todėl dabar prisėdu prie kompo porai valandų tik kai vaikai suguldyti ir darbai atlikti.  (Nes žinau, kad jei prisėsiu šiap 5 min, tai ir prasėdėsiu pusę dienos)

Vat cia tai vyyyyyyyyyyras wub.gif Pagarba Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grifas @ 2007 01 29, 13:27)
Jei vyras nejaučia pareigos ir atsakomybės, niekas jo nuo kompo nenuvys.

Tikra tiesa drinks_cheers.gif .
Atsakyti

Jau maniau,kad mano vyras čia rašo biggrin.gif
Atsakyti
aš tai tokia visa sexy jį visaip provokuoju, o kai pasiduoda, sakau, palauk, kol eisim miegot, ir tada pati išjungiu kompa. victory.gif
Atsakyti
duok pendeli subinen
Atsakyti
Jei vyras nejaučia pareigos ir atsakomybės, niekas jo nuo kompo nenuvys. O jei nuvys tai be naudos. Vyras pats turi suprasti, kada galima pasėdėti kada ne. Aš asmeniškai persirgau šia liga. Ko tik žmona nebandė, niekas nepadėjo. Bet po truputį supratau, kad aš VYRAS ir būti "baldu" netinka. Todėl dabar prisėdu prie kompo porai valandų tik kai vaikai suguldyti ir darbai atlikti.  (Nes žinau, kad jei prisėsiu šiap 5 min, tai ir prasėdėsiu pusę dienos)

drinks_cheers.gif
Atsakyti