Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija ir nėštumas

QUOTE(snaige @ 2006 06 17, 16:57)
Tai kad butu tik dvi savaites,pakenteciau ir as,bet tai jau tesias gan ilgai,o dar kai karsciai,tai ir bega man is nosies... ax.gif Klausiau daktaro,sake,kad mano nosies sienele kreiva.Nu o ka daryt nepasake. g.gif Bet man nuo tu lasiuku nosis tik issauseja ir nieko nepadeda,tik dar labiau sugadina nosies fauna. lotuliukas.gif

vargse.... console.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 06 17, 15:00)
vargse.... console.gif

aciu uz moralini palaikyma 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 06 17, 17:22)
aciu uz moralini palaikyma  4u.gif  mirksiukas.gif

tikrai nera uz ka dekoti 4u.gif
Atsakyti
zinok as tai ir turiu ta sloga chroniska buvau pas daktaru tai man ten ir tepe ir vaistu ivairiausiu isbandziau nieks nepadeda tai vis naudoju galazolina nes isilasinus dar nors prakvepuot galiu verysad.gif nors jauciu gleivine jau ziauriai isdziovino,o labiausiai bijau kad leliui nepakenktu nes taip jau visa nestuma vargstu,man jau 37 sav. nestuke.gif
Atsakyti
Na va, atrodo, per daug savimi rupinausi, kad gauciau vitamino C. Sestad per visa diena suvalgiau citrina. Man labai patinka gerti vandeni su citrinos griezineliu.Rezultatu netruko laukti-vakare visas pilvas, sonai, rankos buvo isbertos. Net nezinau, kaip sau padeti, nes niezti juodai, jau net labai skauda vietomis. Gal dar kam nors panasiai buve?Kaip gydetes? SOS!
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 02 19, 10:16)
Na va, atrodo, per daug savimi rupinausi, kad gauciau vitamino C. Sestad per visa diena suvalgiau citrina. Man labai patinka gerti vandeni su citrinos griezineliu.Rezultatu netruko laukti-vakare visas pilvas, sonai, rankos buvo isbertos. Net nezinau, kaip sau padeti, nes niezti juodai, jau net labai skauda vietomis. Gal dar kam nors panasiai buve?Kaip gydetes? SOS!

Oi, uzjauciu..Man tas pats, o nestumo metu tik paumejo.Irgi rankos, kojos, pilvas puslem nusetas ir niezulis.Pabandyk Klaritino isgert, nescioms galima.
Atsakyti
Turiu ir as Claritine, bet kazkaip pabijojau gerti. Reiks pasiskaityti informacini lapeli. Vaistinej sake naudoti kuo naturalesnius produktus:alieju, saldytuve palaikyta alijosiaus losijona. Vakar tepiausi labai riebiu kremu, tai siek tiek maziau niezejo. Aciu uz patarima ax.gif
Atsakyti
Man irgi isbere rankas ir kojas, labai issigandau, nes nesupratau nuo ko. Jau kita diena nubegau pas dermatologa, tai pasake, kad alergija ir liepe teptis Locobase Repair emulsija. Padejo, paberimai mazeja su kiekviena diena. thumbup.gif O su geriamais vaistais, tai atsargiai, nes ju galima tik tada, kai riebus kremai nepadeda ir alergija yra labai stipri. g.gif
Atsakyti
man buvo elergija nestumo pradzioj.Bet taip ir neissiaiskinau kam.Odos gyd.keite ne vienus vaistus.Teko pirkt,gamint ir jokio efekto.Jau tik apsidziaugiu,kad mazeja,o ji vel atsiranda doh.gif Isbertas visas kaklas buvo.Ir kazkokiu stebuklingu budu po 3-cio nestumo men.praejo.
Atsakyti
Sveikos visos mamytės. 4u.gif Pas mane irgi yra alergine sloga,pernai atrodė lyg ir mažiau ,šiemet kai pastojau ji vėl paūmėjo.Tai dabar nežinau ka daryt o dar ir lauke šitaip karšta.Bandysiu konsultuotis su gydytoja gal kokių vaistukų išrašys. Tiesa aš laukiuosiu jau 13-tą savaitę nestuke.gif
Atsakyti
turiu alergija virs 20 metu (pilnai visus metus,o ne tik pavasari) doh.gif
visada vartojau savo iprastus lasus,tabletes,o kai pastojau tableciu atsisakiau,bet va lasu negaliu mest,tai emiau naudot tuos pacius tik vaikiska varianta,vis silpnesni...
esme tame,kad bet kokiu atveju-lasinuos pilnai visa nestuma,buteliukas-savaitei,kitaip negaliu... schmoll.gif
o pakenks tai ar ne-net neisivaizduoju,taciau neturiu kitos iseities verysad.gif
Atsakyti
Arteja ir mano nelemtoji alergija, kuri kaip laikrodis prasideda rugpjucio men ir baigiasi rugsejo vidury, o kadangi si vasara labai ankstyva, tai ateis ji dar anksciau. O rugpjuti turesiu gimdyti. Pernai geriau Kestine, piko metu net 2 tab per diena, nes tada buna baisuminiai priepoliai. Neisivaizduoju, kaip istvert reiktu be vaistu. Gydytoja man sake, kad galesiu gert savo Kestine, bet man vistiek neramu, juk tie vaistai nuo alergijos yra baisus brudas. Buvau viena kart vienam seminare apie alergija, tai ten pasakojo, kad visi vaistai nuo alergijos slopina zmogaus imuniteta. Ir is tikruju, as po vasaros visa rudeni prasirgdavau... Oi kaip nelaukiu sios vasareles. Kitakart nestuma planuosiu taip, kad vasara neispultu, bent jau rugpjucio menuo smile.gif
Atsakyti