QUOTE(Dzaiva @ 2007 08 09, 16:38)
As irgi turiu idiopatine (neaiskios priezasties) dilgeline. Pas mane ji pasireiskia ant veido, ypatingai ant akiu voku. Pastoti alergija netrukde nei viena, nei antra karta. Tik pirmo nestumo metu buvo ziaurus paumejimas, atrodziau klaikiai, kaip sudauzytu veidu. Akys buvo istinusios, kaip sumustos, raudonos, labai tos raudonos vietos niezedavo, po to lupdavosi oda tose vietose, po to budavo vienos dienos pertrauka, ir po to vel vikas is naujo... Ir taip
beiveik visa nestuma. tai as tada ir suzinojau, kad turiu kazkokia alergija, tik nestumo metu niekas jokiu tyrimu neatlieka. Pries tai tik kartais atsirasdavo koks nieztintis patinimas ant akiu voku. bet manydavau, kad nepatinka kosmetika ir tiek.
Kai pagimdziau ta alergija isliko tik kiek retesne, paumedavo po to, kai pasidazydavu... Atlikau eile tyrimu, kas man yra. Tai isvada tokia: nenustatytos priezasties dilgeline. Dabar as vel

16 sav. ir dar ne karto dilgeline nebuvo pasireiskusi. Bet as jos nebebijau, zinau, kaip su ja reikes kovoti, jeigu kas... Ir vaikui neturetu atsiliepti.
sveikute,zinok ir man letine idiopatine dilgelyne....keik jau ligoninej gulejau vaistu esu prigerusi tyrimai....alergologai, dermatologai, dermovenerologai, hemopatai, taip toliau ir panasiai....jau pavargu nebegaliu ...geriu vaistus,antraip "uzsikasyciau"

nebezinau ka daryti...kokius vaistus tada reikes gerti kaip busiu nestuke??

kai gulejau ligoninej dakatre pasake:jei dabar neisgydisiu taves tai zinok iklimpai i ziauru SUDA..........
be to man ant viso kuno ji......

kaip uodo ikandimai...ziauriai niezti......po to pasidaro puksles tokios na zodziu ziauriai net nzn ka daryti......