Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija ir nėštumas

QUOTE(Blakstiena @ 2007 08 11, 09:00)
kiek as jau vaistu esu isgerusi kad tu zinotum..ir vieninteliai kurie man tinka tai KESTINE..isgeriu tabletike ir 2-3 dienom jokiu berimu jokiu nieziejimu po to vel tas pats......nebezinau ka daryti..... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif o dar testukas vaiduokliuka parode vakar...isvis bijau dabar..... verysad.gif

Laba,
viena mano pažįstamos pažįstama tongue.gif labai alergiška visą gyvenimą. Bet, kai pastojo - per visą laimingą nėštumą nestuke.gif nė karto nebuvo ne tik jokio alergijos priepolio, bet netgi nei vieno mažiausio spuogelio clap.gif Tik tiek, kad kai pagimdė, viskas vėl grįžo į savo gyvenimiškas vietas.... doctor.gif
Atsakyti
Sveikos Neštukes,

man iškilo tokis klausimelis, ištiesu tai bijau jog mano nuogastavimai nebutu teisingi!
o situacija tokia, daug skaiciau kad ar vaikas bus alergiskas priklauso nemažai ir nuo mamyčiu, ka jos valgo nestumo metu, nors stangiuosi maitintis tik sveiku subalansuotu maistu (kartais leidziu sau ir pasmaguriauti! ) biggrin.gif bet jau koks menuo , jei neilgiau pastebejau kad labai daznai čiaudžiu! ko anksčiau nebudavo, zinoma neskaitant persalimu. Ir nebuna dienos kad nenusičiaudečiau, pateisinu tokius atvejus jei kas praeina prisikvepines be proto kokiais saldziais ar astriais kvepalais, arba uzuodziu cigareciu dumu, bet buna kad visai del nieko, imu ir pradedu čiaudet. gal as bereikalo nerimauju, bet man idomu ar ir jums taip buna.Ryt kaip tik einu pas ginekologe, pasikonsultuosiu su ja, nes labai pergyvenu kad vaikelis nebutu alergiskas unsure.gif
Atsakyti
Sveika mirksiukas.gif
aš irgi labai daug čiaudau ir kasdien... ir nesusimasčiau nė karto dėl ko tai galėtų būti g.gif pačiai įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
nu ir primastot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aš ir čiaudžiu ir ausį dažnai užkrinta,ko iki nestuke.gif niekada nebūdavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakūdra: 15 rugpjūčio 2007 - 12:56
o man kazkada paauglystej daktare buvo "pazadejusi" kad kai pagimdysiu vaika dings visos alergijos bigsmile.gif pagimdziau, bet nedingo.....
o siaip tai pirma nestuma nieko nebuvo blogo, o si nestuma pradzioj nestumo buvo labai paumejusi dilgeline, ne tik ant veido, bet ant viso kuno buvo doh.gif po mazdaug savaites kasimosi praejo ir iki siol nebebuvo (dabar 24 sav.)
Atsakyti
as irgi labai daug ciaudau, kaip pradedu ryte vos nubudusi, tai iki pietu 30-40 kartu nusiciaudau, bet niekada nesusimasciau kad gali vaikas alergiskas gimt g.gif
parasyk rytoj ka daktare sake apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
na as tai niekada gyvenime jokios alergijos neturejau, o va dabar ir ciaudau po simta kartu ir nosis sausa ir uzburkusi daznai... ir riesutu pasirodo nebegaliu valgyti, nes gerkle pradeda griauzti... Keista, kad viskas pasireiske butent nestumo metu... na as dar pakenteciau pati, tik kad vaikui nepersiduotu tos alergijos, nes labai jau sunku su jom kovoti...
Atsakyti
As turiu dilgeline. Bet dabar sakyciau kad ji ne tik nepaumejo, bet susilpnejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
man šiandien į pirštą įkando bitė.. Nesu labai alergiška - tinimas praeina be vaistų, bet ištinus bunu kokias 3-5 dienas..
Baisu, kad tai neigimai nepaveiktu nėštumo.. Gal kuria buvo ištikusi tokia "nelaimė"?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 06, 15:34)
Sveikos,
man šiandien į pirštą įkando bitė.. Nesu labai alergiška - tinimas praeina be vaistų, bet ištinus bunu kokias 3-5 dienas..
Baisu, kad tai neigimai nepaveiktu nėštumo.. Gal kuria buvo ištikusi tokia "nelaimė"?

Kai buvau pastojusi klausiau gydytojos, nes esu labai alergiška, ji sakė, kad reikia gerti vaistus nuo alergijos, nes jokie vaistai taip nekenkia, kaip organizmo reakcija į įgėlimą, bet jei tavo organizmas tokios reakcijos neturi (aš pvz. galiu ir uždusti), tai, manau tikrai nekenkia. Nes kaip supratau, tai kenkia ne bitės unuodai, ne vaistai, o labiausiai organizmo reakcija.
Atsakyti
na as nesu labai alergiska- tik tinkstu.. Vaistu negeriau, bet pusvalandi laikiau ranka vandeny su ledukais, paskui dar tepiau Fenistil tepaliuku, tai istino tik pirsto galiukas. O tai tas pats kaip nieko smile.gif Tikiuos, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
mums 20sav. ir užpuolė tokia baisi alergija išbėrė tokiais dideliais niežtinčiais gumbais, kad baisu sad.gif nežinau ką daryti:( gydytoja pasakė, kad jokių vaistų gerti negaliu sad.gif
Atsakyti