QUOTE (kristutyte @ 2004 10 18, 11:25) |
Mums tai ![]() Pusryciai - svediskas stalas ( pripjaustyta desru, lasisos, blyneliai, desreles, kiausiniene, kiausiniai, darzoves, vaisiai, bandeles ir t.t. ).). |
LYGIAI TOKIE PAT PUSRYCIAI :DRUSKININKUOSE"
Dabar rinkciausi tik viesbuti, jei norit komforto

Na as irgi ruosiuosi vaziuoti savaitgaliui-tai man kol kas priimtiniausia pagal kaina ir siulomas paslaukas tai druskininku viesbutis....
Labai idomu visu buvusiuju atsiliepimai...
NU APIE MAISTA DABAR GALIU SMULKIAU PARASYTI. PUSRYCIAI JEI RESTORANE - SVEDISKI - PILNA VISKO, VIENA RYTA EMEM I KAMBARI ATNESE SALTA UZKANDI (IS VAKARO PAPRASEM TIK VIENA PORCIJA TO SALTO) - NU KOKIU7 RUSIU MESOS PO 7 GABALELIUS - ZODZIU DAUG, O KARSTAM PASIPRASEM - VYRAS TAI KIAUSINIENES (JIS VISADA JA VALGO PUSRYCIAMS) TA PRASME OMLETA SU KUMPIU NU TAI GAL IS KOKIU 5 KIAUSU, O AS PAPRASIAU BLYNELIU - TOKIU KOKIU NORIU, JU NET MENIU NERA, TAI MAN ASMENISKAI IR ISKEPE. KITA DIENA EJOM I RESTORANA PUSRYCIAU, NES LABAI SUNKU NUSPETI KADA ATSIBUSI
, NU TAI TEN IRGI VISKO PILNA: VAISIAI, KOSES, KIAUSINIAI, MESU (GAL 15 RUSIU), SURIAI, ZUVIS, KARSTI IR T.T., JEI NORI KITOKIO KARSTO TAI UZSISAKAI (NEMOKAMAI). SVENTINEI VAKARIENEI - PASIRENKI IS 3 KARSTU - MUMS BUVO - ZUVIS, VISTIENA IR KEPSNYS SU ANANSU- SAMPANAS IR LEDAI. LEDU NET NEEMEM NES NEIMANOMA BUVO TO KARSTO IVEIKTI
, VALGEM MES TEN AISKU IR SIAIP UZ SAVO PINIGUS, TAI KA EMEM VISKAS BUVO SKANU
, NA TEN TIESIOG NERA PAPRASTU LIETUVISKU PATIEKALU
, TIPO CEPELINAI, MISRAINE IR PAN. VA KIEK PRIRASIAU
O GROZIO CENTRAS TAME VIEZBUTYJE YRA SUGIHAROS, TAI KAINOS NEMAZOS.

O GROZIO CENTRAS TAME VIEZBUTYJE YRA SUGIHAROS, TAI KAINOS NEMAZOS.
Mergaites, o kuo konkreciai maitina Egleje? Maciau daug nusiskundimu.
Kodel niekas neparashot, kuo ten užimami vaikai? Na, tarkim yra žaidimų kambarys, bet gi nesėdės ten vaikas visą dieną, o gali jam ten ir iš viso nepatikti kas nors. Neįsivaizduoju. Juk jei per 3 dienas 13 procedūrų, tai man rodos tik spėk, kur tą vaikelį dėti? Pasidalinkite patirtimi. Gal verta palikti namie?
Niekaip nesuprantu, kaip ten pas juos yra, kad procedūras skiria gydytojas. Na, pvz, ką jis gali man skirti? Man tokia procedūra gali net nepatikti (perskaičiau, kad visokie žarnyno dušai, aš tikrai to nenoriu). Kokais maždaug procedūras skyrė jums, ar patiko?
Mano draugė tai važiavo taip. Užsisakė kažkokį viešbutį, kur para 120 Lt., o patys ėjo į tas gydyklas. Tik reikia iš anksto užsisakyta, nes kitaip ne pyragai.
Kokias procedūras verta užsisakyti? Mano draugei labai patiko magiška valanda.
Kodel niekas neparashot, kuo ten užimami vaikai? Na, tarkim yra žaidimų kambarys, bet gi nesėdės ten vaikas visą dieną, o gali jam ten ir iš viso nepatikti kas nors. Neįsivaizduoju. Juk jei per 3 dienas 13 procedūrų, tai man rodos tik spėk, kur tą vaikelį dėti? Pasidalinkite patirtimi. Gal verta palikti namie?
Niekaip nesuprantu, kaip ten pas juos yra, kad procedūras skiria gydytojas. Na, pvz, ką jis gali man skirti? Man tokia procedūra gali net nepatikti (perskaičiau, kad visokie žarnyno dušai, aš tikrai to nenoriu). Kokais maždaug procedūras skyrė jums, ar patiko?
Mano draugė tai važiavo taip. Užsisakė kažkokį viešbutį, kur para 120 Lt., o patys ėjo į tas gydyklas. Tik reikia iš anksto užsisakyta, nes kitaip ne pyragai.
Kokias procedūras verta užsisakyti? Mano draugei labai patiko magiška valanda.
As jau rasiau , kad valgyklinis maistas ir labai prastas ... na musu seima tokio nevalgo
gal kam ir skanu.
O i " Egle " daugiau nevaziuosiu nebent kai busiu senute . Kambarys viskas gerai
o uzdarius duris , kaip kazkas jau minejo , baigiasi romantika.
Tas proceduru skyrimas tai nesamone , nes gauni pigiausias ir kai pirma syki tai visada s... ir gauni bent taip man nutiko , o po ju sauso masazo
visa menesi nugara skaudejo ir teko kreiptis pas daktarus , nes sedet ir gulet negalejau ir melynes sedmenu srityje paliko.
Labiausiai patiko mineralines - perlines vonios ir haloterapija.
Sekanti karta rinksiuos ka nors kita - mastau apie " Vilnius ", o gal " Violeta " - nezinau , o jei kambarys geras tai nera pilnas komfortas
nes ta ir savo namuose galima surast .

O i " Egle " daugiau nevaziuosiu nebent kai busiu senute . Kambarys viskas gerai

Tas proceduru skyrimas tai nesamone , nes gauni pigiausias ir kai pirma syki tai visada s... ir gauni bent taip man nutiko , o po ju sauso masazo

Labiausiai patiko mineralines - perlines vonios ir haloterapija.
Sekanti karta rinksiuos ka nors kita - mastau apie " Vilnius ", o gal " Violeta " - nezinau , o jei kambarys geras tai nera pilnas komfortas

As vis dar su savo Druskininkais...
Tai kaip ten su kitom paslaugom? Pirtelej, masazas? Konvejeriu ar viskas tvarkoj? Ir zmoniu ar ne per daug? Aciu!

QUOTE (gudzis @ 2004 10 19, 05:37) |
As vis dar su savo Druskininkais... ![]() |
O tu paskambink i pati viesbuti ir pasiklausk

Arvira, jau skaičiau, kad maistas valgyklinis. Bet kas pvz konkrečiai? Na, aš darbe valgau valgiškoj valgykloj ir skundžiuosi tik tuo, kad mažos porcijos.
Ar tikrai ten gaunasi 13 procedūrų? Ir į ką atsižvlegia jas skiriant? "Iš lempos" panašiai? Gal gali vis tiek kažkokių pageidavimų išreikšti?
Ar tikrai ten gaunasi 13 procedūrų? Ir į ką atsižvlegia jas skiriant? "Iš lempos" panašiai? Gal gali vis tiek kažkokių pageidavimų išreikšti?