Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE (Inga N @ 2004 10 18, 16:59)
Juk jei per 3 dienas 13 procedūrų, tai man rodos tik spėk, kur tą vaikelį dėti? Pasidalinkite patirtimi. Gal verta palikti namie?

Per dieną penkios procedūros, bet tu negalvok, kad jas daro po valandą.Mes, kaip sakiau, važiavom su pusės metų vaiku ir niekur jo nereikėjo palikti, į procedūras ėjom pasikeisdami ir dar prisipirkom.Pvz beveik visiems skiria tokias procedūras kasdien, kaip inhaliacija ir deguonies kokteilis, kurios trunka po kelias minutes.Perlinės, jodo-bromo, purvo vonios trunka kažkur po 15 min.Masažo irgi nerašo viso kūno, bet pvz juosmens ar apykaklės, tai ir užtrunka tikrai neilgai.Gimnastika baseine, jei nepameluosiu, 45 min.Nu tai pasiskaičiuok, kiek užtruksi.
Atsakyti
Hmm, nu paskaicius cia jusu atrodo kad gyvenome skirtingose vietose o ne toj pacioj Eglej g.gif g.gif . Na tikrai esu pakankamai isranki, megstu konforta, vaziavau ne i viena kelione ir kai vaziuodami gyvename ne maziau kaip 4 zv viesbuciuose.Ir Eglej man tikrai patiko!!! Na maistas tikrai ne idealus - geros sovietmeciu stalofkes, bet kambariai thumbup.gif , ir visas korpusas atrestauruotas, nera taip kad iseini i koridoriu ir jau blogai... Ir gydytoja konsultuodama ir spaudima pamatavo ir paklause, kuo skundziames ir proceduras priderino prie nusisikundimu. Aisku proceduru pasirinkimas nera labai didelis, bet jus nenorekit uz tokia kaina gauti viska!!! Mes gyvenom dviese liuxe, mokejom 500 lt - trys dienos po 83 lt zmogui gaunasi. Tai ko jus tikites uz tokius pinigus? Gyvenom tikrai geeram kambari - raskit tokio tipo kambari uz tokia kaina kur nors kitur + ieina 5 proceduros ir maitinimas 3 kartus per diena ( na geresnio uz tokia suma turbut ir neiseina g.gif ). Proceduros: 3 deguonies kokteiliai, 3 inhaliacijos (man pvz paskyre su pikiu, nes daznai angina buna), 3 vonios ( perlines ar angliaruksties ar dar kokia kita. Mano vyrui skyre angliar. nes turi problemu su spaudimu), 1 karta i pirti ( 4 rushiu, puikiai padaryta), 2 kartus i baseina, ir 2 sprando masazai (jokiu melyniu neradau po to o ir masazuotoja thumbup.gif , bendraujanti tokia).

Vienzo, itariu, arba kas labai jau islepe arba senai bebuvot g.gif g.gif . Be to, jei butu taip blogai, tai vasara ten tokiu eiliu nebutu blink.gif . O kazkas parase, kad tik susenes ten vaziuotu - duok dieve tokios geros senatves biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (westa @ 2004 10 19, 08:57)
Vienzo, itariu, arba kas labai jau islepe arba senai bebuvot g.gif g.gif . Be to, jei butu taip blogai, tai vasara ten tokiu eiliu nebutu blink.gif . O kazkas parase, kad tik susenes ten vaziuotu - duok dieve tokios geros senatves biggrin.gif biggrin.gif

thumbup.gif pritariu tau, Westa.
Toms išlepusioms, prabangos ištroškusioms išvis patariu į Druskininkus nevažiuot unsure.gif biggrin.gif Tai jau tada varykit į Palangą, į Mama Rosa romantiškam savaitgaliui už 607lt į kuriuos įeina nakvynė, pusryčiai į kambarį, viena vakarienė, du kokteiliai ir viena valanda sūkuriniame masažiniame baseine, ai dar už tą kainą jūsų automobilį pasaugos stebėjimo kameros laugh.gif O už visas kitas paslaugas dar susimokėsit tiek, jei ne daugiau laugh.gif Bet užtat, koks komfortas (ypač piniginėje) ir romantika clap.gif Ir maistas tikrai bus nevalgyklinis, dar ir skrandžiui komfortas clap.gif
Atsakyti
Nuleidziam gaza biggrin.gif neskaiciuokim kito kisenes -paziurim i savo kisenes ,manau susitarem wink.gif
Siaip isreiskiau savo nuomone , nes Druskininkuose pirma syki buvau doh.gif ten mano gimtine -galvojau viskas pagerejo , bet dzukai sunkiai perauklejami laugh.gif
Daug pazistamu dirba "Eglej" is ju girdejau visa tiesa be roziniu svajoniu -tik as negaliu is savo draugu atimt duona todel tylesiu ir vaziuokit kam patinka wink.gif
Palangoj mes bunam ir ne tik sezono metu ,o kainos juokingos ,as nediktuoju kur jums isleist pinigus ,tai ir jus neliskit i dusia tongue.gif
Jei jus valgyklinis maistas veza tai thumbup.gif , o as esu gurmane ka tuomet daryt g.gif nesisaipau is jusu...
Sakiau , kad kambarys thumbup.gif ,bet jei nesupratai" uzdarius duris baigiasi romantika " tuomet nebandysiu tusciai ausint burna smile.gif
Tik nesupratau romantiskas savaitgalis ir vaikai g.gif Siaip visi mano pazistami ir as tame tarpe be vaiku romantinames ,o su vaikais ilsimes ...
Atsakyti
Nemanau, kad yra blogai isgirsti ivairiapusiu nuomoniu wink.gif wink.gif . Ne visi turi kalna pinigu, o pailseti nori daugelis. Toks pasakymas, kad ten vaziuociau nebent pensijoj - nu atsiprasau, nesusidarai jokios kitos nuomones, kaip apie laaabai didelius reikalavimus kelianti zmogu g.gif g.gif na o uz tokias sumas, kurios mokamos viesbuciuose jau geriau isdumti i uzsieni wink.gif . bet kuriuo atveju , jokiu budu nepersu savo nuomones ir jokiu budu nesistengiu ilysti i kito kishene smile.gif .Atsiprasau, jei taip pasirode. rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
kita vertus turbut daugelui vienas svarbiausiu dalyku lieka kaina, ir jei akcentavus tai, suprantama kaip lindimas i kito kishene g.gif g.gif - ar verta tada ish viso ka kalbeti dry.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 20 spalio 2004 - 07:17
O man Druskienikai ir be pinigu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Gyvenau ten 4 metus. Tiesa tai buvo pries 8 metus, kai dabartiniu kurorto suydejimu dar ir nekvepejo. Fantastiska gamta ir miestas. Nereikia jokiu sanatoriju. Jauciu begaline simpatija ir nostalgija tenykstei gamtai.
Na o dabar kai nuvaziuoju ir stebiu kaip viskas dar labiau pagrazeje, nesinori namo grizti...
P.S. O vietiniai kurortu gyventojai visur dazniausiai buna murmekliai...
Atsakyti
Nezinau merginos kaip jus suprantat romantika g.gif tik ir man " Egle " nepatiko , isskyrus liuksa , o " Vilnius " thumbup.gif ryte po gero smileysex.gif pusryciai i lova ir ... Jei ilsetis tai taip , kad liktu malonus prisiminimai , o ne ligonine primenanti sanatorija laugh.gif siaip galvoju savo 66 metu mama i " Egle " nuvezt pasigydyt - jai patiks clap.gif
Atsakyti
O mes si savaitgali vaziuojam i Dainava. Gal kas buvot?
Atsakyti
O gal kas nors buvote "Surutyje" ("Drusvoj")? Norim padarytei draugei dovana - savaitgali Surutyje, bet bijom, kad ten nebutu prastai, nes patys niekas nebuve..
Jei buvot, kaip ten lygis, maistas, procedūros, ar patiko?
Atsakyti
Na likit sveikos visos forumietes - isvaziuoju rytoj i Druskininkus i "Egle". biggrin.gif
Grysiu tik lapkricio 8 d. - tai va ir parasysiu "savo nuotykius" !!! laugh.gif laugh.gif :lol
Atsakyti
Gero poilsio , maloniu ispudziu , gal tau neteks nusivilti - to linkiu is heart.gif o siaip ten yra interneto svetaine jei pasiilgsi forumo - rasyk is ten laugh.gif
Atsakyti
Xxxsaulyte, laukiam ispudziu biggrin.gif
Atsakyti