Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 10 29, 11:12)
Na likit sveikos visos forumietes - isvaziuoju rytoj i Druskininkus i "Egle". biggrin.gif
Grysiu tik lapkricio 8 d. - tai va ir parasysiu "savo nuotykius" !!! laugh.gif laugh.gif :lol

Labai laukiam, manau reziumuosi mums šioj temoj netikėtai iškilusią "potemę" apie "Eglę", labai laukiam ne tik įspūdžių bet ir nuotraukyčių wink.gif Gero poilsio!
Atsakyti
na mes vasara savaitgaliui buvome surutyje-trise sumokejome apie 270(po 76 nuo dusios lyg, bet vaikams lyg nuolaida). maitinimas3 kartus, proceduros ir basaienas baltarusijoj=-vaikai norejo vaiziuoti dar karta, bet dideles eiles jei ilgesniam laikui, o savaitgaliams akcijos beviek be problemu kaip jie sake
Atsakyti
Noriu paklaust apie bendravimą ten, laisvalaikiu, kai nebūna procedūrų - ar susipažinote su savo amžiaus poromis, ką veikdavote vakarais?
Klausiu todėl, kad pasiūliau vyrui kuo greičiau užsisakyti Naujiems Metams kažką panašaus į "Violetą" ir kt., kol dar yra vietų. O jis man: "Noriu su chebra važiuot, nes dviese bus nuobodu...su kuo vakare pasisėdėt ir t.t." Aš sakau jei nė vieni iš mūsų draugų nenorės, tai gal ten susipažinsim su kuo?.. tad papasakokit kaip sekėsi bendraut su kitais.
Atsakyti
thumbup.gif Sveikos gyvos forumietes !!! clap.gif Gryzau !!! clap.gif

Esu tokia patenkinta ir laiminga, kad net nemoku apsakyti !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai va viskas is pradziu.
Praeita sestadieni nuveze mane vyras su dukra i Druskininkus ir pasiliko iki pirmadienio pietu. Buvom uzsisake dvivieti kamb. su pristatoma lova. Proceduru nepanoro mano seimyna, tai vaziavome i Gruto parka, i Druskininku gydykla mieste, su mineraliniu baseinu ir garine pirtimi.
Nuo pirmadienio iki sestadienio paliko mane viena "Egleje". Perejau i vienvieti kambary. Turejau kasdien po 5 priklausomas ir dar po 2 issipirktas proceduras. Tai uzimtumas buvo kaip darbo diena laugh.gif - nuo 8:30 iki 16:00 laugh.gif
Bet as kaifavau nuo palaimos ne tik kunui, bet ir sielai thumbup.gif

Buvo beveik vien pensininkai visa savaite is Lietuvos, is Rusijos, is Vokietijos /emigrave rusai/. Tai buvo "linksma", kai kabindavo pensininkai, kuriems tuoj is sy....s smelis byres !!! O jau tokie pasitikintys savimi, bet pries kabinima i veidrodi nepaziureje........ laugh.gif laugh.gif
Man buvo labai gra ir vienai - vaiksciojau kur norejau, kada norejau, skaiciau, miegojau - zodziu "laisvo oro direktore" buvau !!! laugh.gif laugh.gif

Pailsejau nerealiai gerai, jauciuosiu irgi nerealiai gerai !!!! thumbup.gif
Vyras mane tokia matant nusprende - kad pavasary vel isleis !!! clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (xxxsaulyte @ 2004 11 08, 10:29)
thumbup.gif Sveikos gyvos forumietes !!! clap.gif Gryzau !!! clap.gif

Esu tokia patenkinta ir laiminga, kad net nemoku apsakyti !!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai va viskas is pradziu.
Praeita sestadieni nuveze mane vyras su dukra i Druskininkus ir pasiliko iki pirmadienio pietu. Buvom uzsisake dvivieti kamb. su pristatoma lova. Proceduru nepanoro mano seimyna, tai vaziavome i Gruto parka, i Druskininku gydykla mieste, su mineraliniu baseinu ir garine pirtimi.
Nuo pirmadienio iki sestadienio paliko mane viena "Egleje". Perejau i vienvieti kambary. Turejau kasdien po 5 priklausomas ir dar po 2 issipirktas proceduras. Tai uzimtumas buvo kaip darbo diena laugh.gif - nuo 8:30 iki 16:00 laugh.gif
Bet as kaifavau nuo palaimos ne tik kunui, bet ir sielai thumbup.gif

Buvo beveik vien pensininkai visa savaite is Lietuvos, is Rusijos, is Vokietijos /emigrave rusai/. Tai buvo "linksma", kai kabindavo pensininkai, kuriems tuoj is sy....s smelis byres !!! O jau tokie pasitikintys savimi, bet pries kabinima i veidrodi nepaziureje........ laugh.gif laugh.gif
Man buvo labai gra ir vienai - vaiksciojau kur norejau, kada norejau, skaiciau, miegojau - zodziu "laisvo oro direktore" buvau !!! laugh.gif laugh.gif

Pailsejau nerealiai gerai, jauciuosiu irgi nerealiai gerai !!!! thumbup.gif
Vyras mane tokia matant nusprende - kad pavasary vel isleis !!! clap.gif biggrin.gif

xxxsaulyte gal gali papasakoti,kaip ten su tom procedurom.Girdejau,kad baseinas ir kitos proceduros buna viename korpuse,o valgykla kitame.Nesusalai,dabar juk ne vasara.Ar visos patalpos isremontuotos,vejai nepucia.Jei galetum papasakok.Si penktadieni su vyru vaziuojam.Tikiuosi ir mums patiks biggrin.gif
Atsakyti
Va va mane irgi domintu kaip ten su ta Egle, o valgis kaip ten ne per daug valgyklinis? O kaip kambariai? Taip ir nesuprantu kiek ten kainuotu savaitgalis 2 zmonem su procedurom ir maitinimu, noriu uosviam nupirkt
Atsakyti
Taip, gyvenau as "Egleje". Ten viskas suremontuota :plastikiniai langai, duso kabinos, modernios placios lovos, TV, virdulys, indai - zodziu tikrai be priekaistu /nes siaip tai as priekaboka esu laugh.gif /. Valgykla kitame pastete, gal kokia 300 m. As be maitinimo pirkau - tai minus 20 % nuo kainu, nurodytu www.sanatorija.lt . Kiti sake, kad maitinimas tikrai kaip sovietiniais laikais - koses, kakavos, bandeles, kefyras...... Mieste yra ir IKI, ir Maxima, ir Saulute - tai as maista pirkdavau .
Kambariuose silta, reguliuojami radiatoriai.
Visos proceduros vyksta gydykloje - nuo miegamuju korpusu Egles gal kokia 100 m. Turejau sportine apranga, kedus - tai i gydyklas buvo super vaikscioti.
Gydykloje silta. Zodziu, man labai patiko. Vaziuociau ir vaziuosiu dar !!! wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
As girdejau kad Eglej tas baseinas su pirtim nera jau toks ciki, ir plyteles paire ir kazko tai dvelkia tarybiniais laikais, tai kaip ten istikruju xxxsaulyte? g.gif
Atsakyti
O cia Eglej i sita kaina
2 asmenims dviviečiame kambaryje 340 Lt 260 Lt
2 asmenims liukse 500 Lt 420 Lt
ieina visa tai, kas cia parasyta:
naujai suremontuotas vienvietis arba dvivietis kambarys nuo penktadienio iki sekmadienio;
išvykimo dieną kambaryje galima pasilikti iki 15 val.
maitinimas (dveji pusryčiai, dveji pietūs, dvi vakarienės);
gydytojo konsultacija;
3 procedūros penktadienį, po 5 procedūras šeštadienį ir sekmadienį (skiria gydytojas individualiai);
sauna ir mineralinio vandens baseinas penktadienio vakarą (nuo 17.00 iki 20.30).?

Atsakyti
taip ir dar, jei gyveni liukse, tai leidžia nemokamai naudotis pirčių kompleksu. laugh.gif
Na, aš gruodžio 6 - 12 dienomis (imtinai)su visa šeima išlekiu į "Eglę", užsisakiau liuksą ir kaip žinau visa tai kainuos 1400 lt. Nemažai, bet jei vyras moka wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Realiste @ 2004 11 08, 17:07)
O cia Eglej i sita kaina
2 asmenims dviviečiame kambaryje  340 Lt  260 Lt 
2 asmenims liukse  500 Lt  420 Lt 
ieina visa tai, kas cia parasyta:
naujai suremontuotas vienvietis arba dvivietis kambarys nuo penktadienio iki sekmadienio;
išvykimo dieną kambaryje galima pasilikti iki 15 val.
maitinimas (dveji pusryčiai, dveji pietūs, dvi vakarienės);
gydytojo konsultacija;
3 procedūros penktadienį, po 5 procedūras šeštadienį ir sekmadienį (skiria gydytojas individualiai);
sauna ir mineralinio vandens baseinas penktadienio vakarą (nuo 17.00 iki 20.30).?

Nu skamba tiesiog idealiai thumbup.gif bet nejaugi taip pigu, kad dviem zmonem savaitgalis su viskuo kainuotu tik 260 lt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvara: 08 lapkričio 2004 - 18:04
Na o ko Jus stebites kainomis??? g.gif
Kokios nurodytos www.sanatorija.lt - tai tokios ir yra - tikrai neapgavo!!! laugh.gif
Man irgi pasirode papigiai wink.gif - gyventi 5 paras vienvieciame kambaryje su 5 proc. kas dien - uz 276 Lt - manau tikrai JEGA !!! thumbup.gif
Atsakyti