Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE (kava @ 2004 11 29, 12:53)
O aš pavarysiu reklamos "Galios" viešbučiui biggrin.gif Praeitą savaitgalį ten praleidom thumbup.gif

Kaina, mano manymu, kokybę atitinka. Labai malonus aptarnaujantis personalas ir visa kita thumbup.gif Ypač patiko pirtis ir baseinas - kaskada ir dar srovės kažkokios biggrin.gif , be to, visas šitas kompleksas, įeinantis į kainą (1 valanda), atitinkamai valandai rezervuojamas tik porai klientų, t.y. viskas - tik jums ir jūsų išrinktajam (-ai) biggrin.gif , jokių pašalinių žmonių Tikrai labai smagu rolleyes.gif

Masažas, kuris taip pat įėjo į kainą, irgi buvo neblogas rolleyes.gif Na, o visa kita - fantazijos reikalas - procedūros, pramogos ir t.t. clap.gif

Ir mes su vyru ten buvom wub.gif savaitgali. Viskas, kaip ir Kava minejo thumbup.gif , as dar pridesiu, kad labai skaniai maitino (pusryciai ir vakariene) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Mur @ 2004 11 29, 13:15)
O aš pavarysiu reklamos "Galios" viešbučiui biggrin.gif  Praeitą savaitgalį ten praleidom thumbup.gif 

Kaina, mano manymu, kokybę atitinka. Labai malonus aptarnaujantis personalas ir visa kita  thumbup.gif  Ypač patiko pirtis ir baseinas - kaskada ir dar srovės kažkokios biggrin.gif , be to, visas šitas kompleksas, įeinantis į kainą (1 valanda), atitinkamai valandai rezervuojamas tik porai klientų, t.y. viskas - tik jums ir jūsų išrinktajam (-ai) biggrin.gif , jokių pašalinių žmonių Tikrai labai smagu rolleyes.gif

Masažas, kuris taip pat įėjo į kainą, irgi buvo neblogas rolleyes.gif  Na, o visa kita - fantazijos reikalas - procedūros, pramogos ir t.t. clap.gif

Ir mes su vyru ten buvom wub.gif savaitgali. Viskas, kaip ir Kava minejo thumbup.gif , as dar pridesiu, kad labai skaniai maitino (pusryciai ir vakariene) thumbup.gif

Tai gal jūs net praeitą savaitgalį buvot? gal prasilenkėm kur? biggrin.gif
Atsakyti
kas vaziuojat i Egle, planuojat gyventi liuxe ir reikalinga dujine, tai imkit vieno kambario liuxa, nes dvieju kambariu liuxe DUJINES NERA. Cia siaip info, gal kam pravers wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 11 29, 13:26)
QUOTE (Mur @ 2004 11 29, 13:15)
O aš pavarysiu reklamos "Galios" viešbučiui biggrin.gif  Praeitą savaitgalį ten praleidom thumbup.gif 

Kaina, mano manymu, kokybę atitinka. Labai malonus aptarnaujantis personalas ir visa kita  thumbup.gif  Ypač patiko pirtis ir baseinas - kaskada ir dar srovės kažkokios biggrin.gif , be to, visas šitas kompleksas, įeinantis į kainą (1 valanda), atitinkamai valandai rezervuojamas tik porai klientų, t.y. viskas - tik jums ir jūsų išrinktajam (-ai) biggrin.gif , jokių pašalinių žmonių Tikrai labai smagu rolleyes.gif

Masažas, kuris taip pat įėjo į kainą, irgi buvo neblogas rolleyes.gif  Na, o visa kita - fantazijos reikalas - procedūros, pramogos ir t.t. clap.gif

Tai gal jūs net praeitą savaitgalį buvot? gal prasilenkėm kur? biggrin.gif

Na merginos daugiau biski papasakokit. O kelintam jus ten korpuse buvot ju gi ne vienas? Emet paketa kurio kaina 299 litai? Ar lengvai uzsisaket? Pries kiek laiko?
Aciu uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
Mes buvom antram korpuse, nes ten yra pirtis ir baseinas. kituose korpusuose, pažiūrėk, siūlo ką nors kita vietoj pirties/baseino, pvz., grožio procedūras ir pan. Ir ėmėm klasikinį paketą už 299 Lt. Užsakiau gal prieš gerą savaitę iki važiavimo.

Beje, yra vienas korpusas, kuris atrodo labai jau solidžiai (dabar nebepamenu tiksliai kurioj vietoj doh.gif ), nes tas antras korpusas tai toks kaip pasakų namelis su bokšteliais ir kt. biggrin.gif Bet nežinau, ar priima ir ką siūlo tam naujam, gal tai ir yra IV, kur siūlo malonų ir grožio savaitgalius g.gif Reikėtų klausti. Tai tiek. jei ką - klausk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 11 30, 12:28)
Mes buvom antram korpuse, nes ten yra pirtis ir baseinas. kituose korpusuose, pažiūrėk, siūlo ką nors kita vietoj pirties/baseino, pvz., grožio procedūras ir pan. Ir ėmėm klasikinį paketą už 299 Lt. Užsakiau gal prieš gerą savaitę iki važiavimo.

Beje, yra vienas korpusas, kuris atrodo labai jau solidžiai (dabar nebepamenu tiksliai kurioj vietoj doh.gif ), nes tas antras korpusas tai toks kaip pasakų namelis su bokšteliais ir kt. biggrin.gif Bet nežinau, ar priima ir ką siūlo tam naujam, gal tai ir yra IV, kur siūlo malonų ir grožio savaitgalius g.gif Reikėtų klausti. Tai tiek. jei ką - klausk rolleyes.gif

Aciu KAVA uz atsakymus wink.gif . Jo man ir tas II korpusas fainas. Nes kaip paziurejau ju saite, tai galvoju gal i I korpusa cia tas klasikinis savaitgalio paketas. O pirma as nenoriu biggrin.gif . Dar turiu viena klausima o kaip ten maistas? Ar kiekviena diena duoda pusrycius ir vakariene? Ar pakankamai? Tiesa dar pamirsau, o jus dar issipirkot koias proceduras druskininku gidyklose?
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 30, 12:46)
QUOTE (kava @ 2004 11 30, 12:28)
Mes buvom antram korpuse, nes ten yra pirtis ir baseinas. kituose korpusuose, pažiūrėk, siūlo ką nors kita vietoj pirties/baseino, pvz., grožio procedūras ir pan. Ir ėmėm  klasikinį paketą už 299 Lt. Užsakiau gal prieš gerą savaitę iki važiavimo.

Aciu KAVA uz atsakymus wink.gif . Jo man ir tas II korpusas fainas. Nes kaip paziurejau ju saite, tai galvoju gal i I korpusa cia tas klasikinis savaitgalio paketas. O pirma as nenoriu biggrin.gif . Dar turiu viena klausima o kaip ten maistas? Ar kiekviena diena duoda pusrycius ir vakariene? Ar pakankamai? Tiesa dar pamirsau, o jus dar issipirkot koias proceduras druskininku gidyklose?

maistas, kaip čia kažkas sakė, geras. Toks be navarotų, bet "teisingas", nesugadintas biggrin.gif Ir tikrai alkani nebuvom rolleyes.gif Į kainą įeina dveji pusryčiai (kurie ir taip pas juos gyvenant įeina į kambario kainą) ir dejos vakarienės. O gydyklose aš buvau užsisakiusi šokoladinį kompleksą thumbup.gif , ir dar SPA-Vilnius buvom kvapų -muzikos terapijoj ir druskų kambary.
Atsakyti
Buk gera KAVA dar papasakok please wub.gif . Kaip ta procedura sokoladine? Ir kaip SPA VILNIUS? Kaip ten ta procedura? Kiek ji kainavo?
Nu sakes as ir jau kaip noriu tai negaliu. Gal tada kitam savaitgaliui varytume wub.gif
Atsakyti
QUOTE (iindre @ 2004 11 30, 14:29)
Buk gera KAVA dar papasakok please wub.gif . Kaip ta procedura sokoladine? Ir kaip SPA VILNIUS? Kaip ten ta procedura? Kiek ji kainavo?
Nu sakes as ir jau kaip noriu tai negaliu. Gal tada kitam savaitgaliui varytume wub.gif

Visą info rasi čia ir čia biggrin.gif Išsamiau nebūna smile.gif tik va vis tiek geriau, kaip sakoma, vieną kartą pamatyt, šiuo atveju - patirt, negu 10 kartų išgirst wink.gif

Aš, pamenu, irgi labai negalėjau išsirinkt, kur važiuot, nors ir pasiūlymų daug, ir atsiliepimų SM daug. Reikia pabandyt savo kailiu tongue.gif Sėkmės.
Atsakyti
Nu sakes jau dabar tai tikrai noriu rolleyes.gif . Dar neapsisprendziau i kuri viesbuti vaziuosim, bet tikrai vaziuosim. Aciu labai KAVA uz atsakymus, tu kaip ir padejai man apsisprest, vaziuot i druskininkus vistiek, nors ir Eglei nera vietu wink.gif
Atsakyti
Stai, mes turbut nuo gruodzio 13 d. iki 17 d. sdu seimyna vaziuosim pailset i Druskininku "Egle". Taciau man iskilo siek tiek klausimuku wink.gif
Kas buvot, gal galit pasakyti kelinta val. ten pusryciai? nes jeigu kokia 8 tai tikrai be rysio blink.gif Musu mazoji miega iki 9,30 mazdaug. Tai kaip ir liktume tuomet be pusryciu? Gi nepaliksime maziukes vienos kambary, o specialiai gi irgi nekelsi jos. O gal ten kazkaip kitaip su pusryciais isspresta? g.gif
Ir dar, gal zinot ar yra dvivieciuose (ne liukso) kambareliuose virdulys? wink.gif
Atsakyti
Ingute,
Eglej pusryciai atrodo yra 8 ir 9, o vakariene 18 arba 19. Gali pasirinkti kuria pamaina valgysi. Dvivieciuose kambariuose virdulys yra, yra ir du puodeliai, lekstutes.
Atsakyti