Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

QUOTE (iindre @ 2004 11 19, 23:32)
Na ir mes nusprendem su draugu vaziuot i egle. Planuojam gruodzio 3, 4, 5 dienomis, nu zodziu savaitgaliui. As ir taip druskinikus gerai pazystu kaip savo du pirstus, nes mano visa gimine ten gyvena. Bet dabar noriu ten nuvaziuot pailset, o ne pabalavot rolleyes.gif . Nu zodziu jie net nezinos kad as ten. bet jai pamatys g.gif .
Siaip ju tinklapi anksciau rase kad savaitgalis nuo 2004 10 15 iki 2004 12 31 dviem kainuoja 260litu, bet dabar kaskada pakeite kad nuo gruodzio pirmo 300 litu. Man idomu kodel jie kainas pakele? Gal didziule paklausa?
O del maisto mes neisrankus tai gal bus nieko laugh.gif . O jeigu ka gi yra ten pilna parduotuviu. Maxima ir Iki didziuliai centrai. Tai galima ir kanors dasipirkt.
Noriu uzduot klausima pas tas mamytes kurios ten buve: ar ten nereikiai stumditis prie proceduriniu? Ta prasme nera zmoniu spusties?

Mes buvom uzsisake dvivieti,kuris turejo kainuoti 260lt.,bet kai atvykom ir pamate,kad esam vyras ir zmona,tai pasiule dvivieti su dvigule lova.Matomai yra dvivieciu su atskiromis lovomis.Finise sumokelom 240lt.Penktadieni prie priceduru buvo eiles,nes visi panasiu laiku suvaziuoja,apie 12val.
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 03 28, 11:28)
Jei važiuosit į Druskininkus nepamirškit
Grūto parko, ten vaikiukai galės ir pažaisti,
visokiais gyvūnėliais pasigrožėti, na o tėveliai
tai į paminklus pažiopsos, grynam ore pasivaikščios
ar šiaip vietiniam bariuke biškį atsipalaiduos.
thumbup.gif

jau kazkurioj temoj klausiau - kaip tas Gruto parkas ziema g.gif
Atsakyti
mes atidejom savo kelione,del asmeniniu rupesciu negalim isvaziuoti,tai gal pavyks po nauju islekti sad.gif
Atsakyti
QUOTE (vedita @ 2004 11 09, 17:07)
Mes si savaitgali praleisim Druskininkuose, irgi uzsisakem Druskininku viesb. ir proceduras gydyklose , vyrui uzsakiau lietaus isdaigas+mazazas , o sau sokoladini kompleksa, tai taip laukiu , kai grisiu papasakosiu

O kur žadėtas pasakojimas sad.gif Kaip procedūros rolleyes.gif
Atsakyti
Jus isivaizduojat, Eglei laisvas savaitgalis yra tik nuo gruodzio 17 dienos? Siandien jau galvoju pasuksiu uzsisakysiu gruodzio 3, 4, 5 dienom, o gi sako nera vietu bus tik 17d. Tai net akys ant kaktos issoko. O sakau gal yra tikimybes kad atsilaisvins? nu sako pabandykit pasukt gruodzio 1, 2 dienomis. Nu SAKES sad.gif .
Tai dabar galvoju apie "Spa Vilnius", bet ten kainos labai jau grazios. Paskambinau tai sake kad dar vietu yra.
Gal kas esate buve Vilniaus sanatorijoj?
Atsakyti
Aš tai nesu buvusi, bet pasiskaičiusi jūsų atsiliepimus esu toookia protinga laugh.gif
Žiūrint, ko jūs norit. Jei procedūrų, tai nuo patarimų susilaikysiu, bet jei romantisško savaitgalio su pocedūrom...arba Druskininkai, arba Violeta. Druskininkų viešbutyje 100 Lt pigiau, bet kaip aš savo žvitria akimi pastebėjau laugh.gif tai į Violetą įtraukta Afroditės procedūra (dviems), o vienam ji kainuoja ~ 60 Lt, taip kad dar pagalvot verta, ar tikrai pigiau = geriau smile.gif
P. S. Būtų labai malonu, jei kas nors išsakytų ir savo priešingą nuomonę wink.gif
Atsakyti
jus man pasakykit kaip jus i ta egle prisiskambinat? kiek bandau- arba nieks nekelia, arba pakelia ir padeda is karto, arba uzimta. taip norejau nuvaziuoti savaitgaliui, bet jau dingsta noras pamazu. i elektroninius laiskus neatsako sad.gif
Atsakyti
QUOTE (spaNguoliuke @ 2004 11 24, 11:06)
jus man pasakykit kaip jus i ta egle prisiskambinat? kiek bandau- arba nieks nekelia, arba pakelia ir padeda is karto, arba uzimta. taip norejau nuvaziuoti savaitgaliui, bet jau dingsta noras pamazu. i elektroninius laiskus neatsako sad.gif

Na, aš irgi kai ieškojau, kur praleist savaitgalį, bandžiau ten skambint, bet taip pat nesėkmingai. Tiesa, pabandžiau ne taip jau ir atkakliai, tik kokius tris kartus gal g.gif Man toks faktas - dar vienas įrodymas, kad ten viskas vyksta konvejeriu, kaip kažkas jau rašė, ir personalas nelabai spėja suktis. Va tai yra viena iš priežasčių, kodėl mes ten nevažiuosim biggrin.gif
Atsakyti
O aš, kai tik skambinu, taip iš pirmo karto ir pasikalbu blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rasma @ 2004 11 24, 11:42)
O aš, kai tik skambinu, taip iš pirmo karto ir pasikalbu blink.gif

tai matyt, vieniems lemta nuvažiuoti į Eglę, kitiems - kitur kur nors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (spaNguoliuke @ 2004 11 24, 11:06)

Tas tiesa, reikejo pasedeti prie telefono siek tiek kol atsiliepe, aisku tai nelabai maloniai nuteikia, na bet ziuresim kaip ten bus wink.gif
Atsakyti
Buvau pavasari eglej.Siap keista kad neprisiskambint arba g.gif sunkiai..
As tai is pirmo akrto prisiskambinau ir i meilus man visada atsakinedavo unsure.gif
Atsakyti