As tai ir lengvai prisiskambinau, bet kad vietu nera

QUOTE (iindre @ 2004 11 23, 23:49) |
Jus isivaizduojat, Eglei laisvas savaitgalis yra tik nuo gruodzio 17 dienos? Siandien jau galvoju pasuksiu uzsisakysiu gruodzio 3, 4, 5 dienom, o gi sako nera vietu bus tik 17d. Tai net akys ant kaktos issoko. O sakau gal yra tikimybes kad atsilaisvins? nu sako pabandykit pasukt gruodzio 1, 2 dienomis. Nu SAKES ![]() Tai dabar galvoju apie "Spa Vilnius", bet ten kainos labai jau grazios. Paskambinau tai sake kad dar vietu yra. Gal kas esate buve Vilniaus sanatorijoj? |
Itariu pensininkai okupavo visa Egle su savo pensijom

Skambinau i "Egle", tai siaip is pirmo kart prisiskambinau
Siaip vietu dar kol kas nuo gruodzio 17 d. savaitgaliams yra

Siaip vietu dar kol kas nuo gruodzio 17 d. savaitgaliams yra

Tai va tik nuo gruodzio 17d yra
! O as taip tikejausi gauti gruodzio 3, 4 ,5. O as tai irgi lengvai prisiskambinau.

QUOTE (westa @ 2004 11 25, 15:42) |
Itariu pensininkai okupavo visa Egle su savo pensijom ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nea, ne vien pensininkai ...

gruodzio 3-5 dienomis 'Eglej' ilsesimes, tai kai grisiu taip pat
galesiu isreiksti savo nuomone apie ta sanatorija. Siaip buvom
uzsisake savaitgali lapkricio 19-21 dienomis, bet teko pasikeisti
i kita savaitgali del pasikeitusiu planu. Jo ten paklausa normali...
QUOTE (Zuvele @ 2004 11 25, 16:59) | ||
Nea, ne vien pensininkai ... ![]() ![]() gruodzio 3-5 dienomis 'Eglej' ilsesimes, tai kai grisiu taip pat galesiu isreiksti savo nuomone apie ta sanatorija. Siaip buvom uzsisake savaitgali lapkricio 19-21 dienomis, bet teko pasikeisti i kita savaitgali del pasikeitusiu planu. Jo ten paklausa normali... |
Pavydziu tau

O mes dar neapsisprende i kur dar vaziuoti.
Va, va, as taip pat laukiu atsiliepimu is Egles
Nes kaip ir rezervavau vietas nuo gruodzio 13 d. tik dar tiksliai nezinau ar vyras atostogu gaus
Bet jei gaus tai varysim nuo gruodzio 13 iki 17 d. Nuo pirmadienio iki penktadienio, mums 2 su vaiku kainuotu 448 lt
Sake ir vaikui lovyte pastatys, ir dar tipo vaikui ir matinimas nemokamai priklauso
Na, ziuresim, jei viskas o.k. tai biski pasirelaksinsim pries sventes

Nes kaip ir rezervavau vietas nuo gruodzio 13 d. tik dar tiksliai nezinau ar vyras atostogu gaus

Bet jei gaus tai varysim nuo gruodzio 13 iki 17 d. Nuo pirmadienio iki penktadienio, mums 2 su vaiku kainuotu 448 lt

Na, ziuresim, jei viskas o.k. tai biski pasirelaksinsim pries sventes

QUOTE (Ingute @ 2004 11 26, 14:59) |
Va, va, as taip pat laukiu atsiliepimu is Egles ![]() Nes kaip ir rezervavau vietas nuo gruodzio 13 d. tik dar tiksliai nezinau ar vyras atostogu gaus ![]() Bet jei gaus tai varysim nuo gruodzio 13 iki 17 d. Nuo pirmadienio iki penktadienio, mums 2 su vaiku kainuotu 448 lt ![]() ![]() Na, ziuresim, jei viskas o.k. tai biski pasirelaksinsim pries sventes ![]() |
Skaitau visu besiruosianciu ten vaziuoti pasisakymus ir "baltas" pavydas apima!!!!

Jau menuo kaip gryzau is Egles - prisimenu kaip super poilsini malonumu /ne tik kunui, bet ir sielai/ pilna laika!!!!!
Savaite jaunam zmogui manau pats tas.
Na yra tu pencininku, bet visai jie nemaiso!!!! Netgi linksmiau su jais - "kabina" senukai, o dar ir kaip /as buvau viena/ , tai prisijuokti galima.
Laaaaaaaabai geras ten laikas, man patiko.........pavasary vel vaziuosiu......

Papildyta @ [mergetime]1101476888[/mergetime]
P.S. O ka - tie pensininkai Jums maiso?????

na, aš šiandien dar sykelį patvirtinau prieš mėnesį padarytą rezervaciją. Būsiu su visa šeimyna Eglės sanatorijoje gruodžio 6 - 12 dienomis (imtinai). Jei kas gyvensit, tai sutiksit vieną jauną mamą
o man sakė, kad vaikui maitinimas į kainą neįeina, nes vaikas dar neturi 3 metukų
Bet mes turbūt imsim be maitinimo..man advento pasninkas, aš valgau tokiu metu itin mažai ir itin kukliai, tai būtų bereikalingos išlaidos. Vaiko aš išvis stengiuosi nemaitinti viešojo maitinimo įstaigose, taigi gyvensime dviejų kambarių liukse su virtuvėle, ką nors jai paruošiu..Nebent vienas diedas eis į valgyklą ir žiūrės į pensininkes

o man sakė, kad vaikui maitinimas į kainą neįeina, nes vaikas dar neturi 3 metukų

QUOTE (Rasma @ 2004 11 26, 22:08) |
na, aš šiandien dar sykelį patvirtinau prieš mėnesį padarytą rezervaciją. Būsiu su visa šeimyna Eglės sanatorijoje gruodžio 6 - 12 dienomis (imtinai). Jei kas gyvensit, tai sutiksit vieną jauną mamą ![]() ![]() o man sakė, kad vaikui maitinimas į kainą neįeina, nes vaikas dar neturi 3 metukų ![]() ![]() |

jei gerai pamenu, tai pirmąsyk sakė, kad jei neimi maitinimo, tai 20 proc. pigiau
Nepamenu, bet esu paskaičiavusi, kad mums reiks sumokėt už 7 dienas 1008 Lt., gyvenant liukso kambaryje trise.

O aš pavarysiu reklamos "Galios" viešbučiui
Praeitą savaitgalį ten praleidom
Kaina, mano manymu, kokybę atitinka. Labai malonus aptarnaujantis personalas ir visa kita
Ypač patiko pirtis ir baseinas - kaskada ir dar srovės kažkokios
, be to, visas šitas kompleksas, įeinantis į kainą (1 valanda), atitinkamai valandai rezervuojamas tik porai klientų, t.y. viskas - tik jums ir jūsų išrinktajam (-ai)
, jokių pašalinių žmonių Tikrai labai smagu
Masažas, kuris taip pat įėjo į kainą, irgi buvo neblogas
Na, o visa kita - fantazijos reikalas - procedūros, pramogos ir t.t.

Kaina, mano manymu, kokybę atitinka. Labai malonus aptarnaujantis personalas ir visa kita

Masažas, kuris taip pat įėjo į kainą, irgi buvo neblogas