Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Vasario 25 d. važiuojam į "Eglę" thumbup.gif . Užsisakėm 2 kambarių liuksą, bet man iškilo klausimas, ar mes ten keturiese tilpsim g.gif . Tačiau, kai paimi du atskirus kambarius, vis tiek visi viename sėdime. Kai skambinau, sakė jog bus gerai, bet kažin. Ir tiek čia visokių nuomonių prisiskaičiau, kad baisu.
Atsakyti
O tai negi tikrai niekas „Dainavoj“ nėra buvęs? Ir nieko negirdėjote?
Atsakyti
QUOTE(Didaila @ 2005 02 17, 12:03)
Vasario 25 d. važiuojam į "Eglę" thumbup.gif . Užsisakėm 2 kambarių liuksą, bet man iškilo klausimas, ar mes ten keturiese tilpsim g.gif . Tačiau, kai paimi du atskirus kambarius, vis tiek visi viename sėdime. Kai skambinau, sakė jog bus gerai, bet kažin. Ir tiek čia visokių nuomonių prisiskaičiau, kad baisu.

As pernai pavasari buvau "Eglej" liukso nr. tai vienam kambaryje dvigule lova o kitam kampas stovejo mirksiukas.gif tai nezinau ar jus ten tilpsit
Aisku tu neissigask gal jum dave kita liukso nr kur pritaikyta gyvent 4 bet kur mes buvom tai ant to kampo 2 miegot man rodos nelabai butu patogu schmoll.gif
Gal del viso pikto pasiskambink pasiklaust ar tikrai viskas ok 4u.gif
Nu gal as bereikalo gasdinu jus ax.gif
Sekmes smile.gif
Atsakyti
Ačiū burbulyte. Reiks pirmadienį rezervuojant pasiteirauti.
Atsakyti
kovo 11 - 13 d vaziuojam i SPA Vilnius, ispaniskas savaitgalis, liux kambarys...Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 02 22, 22:27)
kovo 11 - 13 d vaziuojam i SPA Vilnius, ispaniskas savaitgalis, liux kambarys...Laukiu nesulaukiu rolleyes.gif  rolleyes.gif

Oi kaip idimu. Bet ju saite nelabai randu info. Gal gali smulkiau papasakot, kas cia per savaitgaliai, kiek jie kainuoja ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(iindre @ 2005 02 22, 23:43)
Oi kaip idimu. Bet ju saite nelabai randu info. Gal gali smulkiau papasakot, kas cia per savaitgaliai, kiek jie kainuoja ir t.t.

Yra ju puslapyje, kai atsidaro, issoka tox mazas langiukas smile.gif
Kaina 2 asmenim 825 miniliux, 850 liux. Ieina 2 nakvynes, maitinimas 3 k dienoje, proceduru kompleksas, programa sventine ( sako bus virejas is ispanijos), 1.5 val per diena pirtys+ baseinas, 1.5 val treniruokliu sale.
Atsakyti
Vyras sugalvojo mane savaitgaliui i Druskininkus issiusti - galvoju rytoj pasiskambinsiu ir uzsisakysiu.
Tik va, tundra as, net i galva neatejo, kad uzsisakyt pries gera menesi reikia verysad.gif
Ech, o jau taip uzsisvajojau...
Atsakyti
teko ir man pabuvoti spa vilnius,tai thumbup.gif . tada buvo prancuziskas savaitgalis Valentino dienos proga. zodziu gal ir nepigu, bet tikrai verta: proceduros, baseinas, treniruokliai ir maistas tikrai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
ir vis tik pasiseke siam savaitgaliui gauti vietele Spa Vilnius. Ispudzius papasakosiu grizus. Ikiki
Atsakyti
QUOTE(Tea @ 2005 02 24, 12:01)
ir vis tik pasiseke siam savaitgaliui gauti vietele Spa Vilnius. Ispudzius papasakosiu grizus. Ikiki

Mes irgi shi savaitgali vaziuojam i SPA! Gal susitiksim mirksiukas.gif
Jus su vaikais varot?
mes tai imam savo dukryte, tai nezinau, kaip ten seksis viskas... doh.gif
Atsakyti
Meg, as varau viena -pailset nuo savo vyru blink.gif Reikia nervus pataisyt ir Adoma kazkaip nuo papo atpratint - bernas didziausias, o kruties kaip kudikui reikia.
Gal ir susitikism - pamatysit vienisa tundra - uzkalbinkit mirksiukas.gif
Atsakyti