Siaubas kažkoks taip norėjom važiuoti savaitgaliui į Drskininkus - o visur užimta
Bagyra, o i Vilniaus SPA skambinai? ten turi gauti tikrai
QUOTE(Itka @ 2005 03 09, 15:21)
jei neapsirinku tai ten irgi viskas uzkimsta
Vilniaus Spa sis savaitgalis yra 100 Lt. brangiau ir kai teiravausi vietoje budama vasario pab., tai buvo like tik dvivieciai su 2 atskirom lovom.
Valiooo gavom vietą Druskininkuise - užsisakėm viešbutyje numerį
, o į sanatorijas nueisim pasiprocedūrint 
bet tikrai - patvirtinu faktą - kad norint užsisakyti - reikia tikrai prieš kurį laiką - o tai kiek visur buvo apskambinta - visur nebebuvo vietų
Tik laimingo atsitiktinumo dėka pasisekė
bet tikrai - patvirtinu faktą - kad norint užsisakyti - reikia tikrai prieš kurį laiką - o tai kiek visur buvo apskambinta - visur nebebuvo vietų
Mes prieš mėn. su vyru buvom spa- Vilnius, tikrai labai patiko, ir maistas (sviediškas stalas - vaisiai ir daržovės, sultys, kava, arbata, kapučino, kava su pienu, karštieji patiekalai, desertas, jogurtas, sausi pusryčiai ir t.t.), net pačiam išrankiausiam kažkas tiks, ir kambarys, buvom užsisakę liuksą, internetas, vonia, tv, dyyyyyyyyyyydelė ir llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai minkšta lova
, procedūros - mūms skyrė, druskų kambarį, povandenynį masažą
, nugaros mas. - 30min, sukurinę vaistažolių vonią. plius treneruoklių salė ir baseinų ir pirčių kompleksas t.y. dvi saunos, baseinas, jakuzi, prie saunų baseinas su ledinių vandenių. Viskas vienam pastate, modernų ir tiesiog
.
ANTIREKLAMA!!!
Pasipiktinau
susinervinau
O zinot del ko? Pries 1.5 menesio uzsisakiau romantiska savaitgali Galioje, o kai siandien norejau patvirtint rezervacija, man pagarbiai pareiske, kad laisvu Lux tipo kambariu neliko. O tai, kad as jau seniausiai rezervavau ir man atsake ACIU, PAKARTOKITE REZERVACIJA KOVO 16-17 DIENA, jei persigalvosit, skambinkit...
Pasipiktinau
susinervinau
O zinot del ko? Pries 1.5 menesio uzsisakiau romantiska savaitgali Galioje, o kai siandien norejau patvirtint rezervacija, man pagarbiai pareiske, kad laisvu Lux tipo kambariu neliko. O tai, kad as jau seniausiai rezervavau ir man atsake ACIU, PAKARTOKITE REZERVACIJA KOVO 16-17 DIENA, jei persigalvosit, skambinkit...
Millena, nesinervink, man pvz. Galia labai prastoj vietoj pasirode - prie pat centrines gatves. As buvau Spa Vilniuj, isejau pasivaiksciot, tai kazkaip man ta Galia
Uzsisakyk geriau Spa - tikrai liksi patenkinta.
Uzsisakyk geriau Spa - tikrai liksi patenkinta.
abejoju ar isvis ka nors gausiu siam savaitgaliui - juk pries tiek laiko reikia rezervuotis. Ir uzsirezervavau. Bet kad ten internetu nelabai moka naudotis, tai faktas....
BEto... brangoka SPA
BEto... brangoka SPA
Na gal ir brangoka (nors manau, jei viska sudejus, tai pasiteisina - baseinas, pirtys + 5 proceduros ir maitinimas triskart-labai netgi neblogas), bet as pasiskambinau ketvirtadieni ir tam paciam savaitgaliui gavau. Gal del to, kad vienvieti.