Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkai

Siaubas kažkoks taip norėjom važiuoti savaitgaliui į Drskininkus - o visur užimta
sad.gif sad.gif
Atsakyti
Bagyra, o i Vilniaus SPA skambinai? ten turi gauti tikrai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2005 03 09, 15:21)
Bagyra, o i Vilniaus SPA skambinai? ten turi gauti tikrai tongue.gif

jei neapsirinku tai ten irgi viskas uzkimsta g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Vilniaus Spa sis savaitgalis yra 100 Lt. brangiau ir kai teiravausi vietoje budama vasario pab., tai buvo like tik dvivieciai su 2 atskirom lovom.
Atsakyti
Mergaites, kas buvot SPA Vilnius liuxo kambariuose - ar ten saldytuvas ir virdulys yra? g.gif g.gif

Rytoj jau busim ten ax.gif . Laukiu nesulaukiu smile.gif
beje savaitgalis tikrai 100 lt brangesnis, nes ispanu savaitgalis nusimato. Bus programa, sefas - povaras is ispanijos thumbup.gif
Atsakyti
Mano tevai ir brolis gyvena Druskininkuose, tai sako, kad tikrai buna viskas rezervuota, jei ka nori, reik labai is anksto uzsisakyt. O as pati, tiesa pasakius, dar neis bandziau nei vienos ir tu nauju proceduru: Afrodites kompekso ir kt. Bet per atosotogas tikrai vaziuosiu namo smile.gif
Atsakyti
Valiooo gavom vietą Druskininkuise - užsisakėm viešbutyje numerį smile.gif , o į sanatorijas nueisim pasiprocedūrint smile.gif

bet tikrai - patvirtinu faktą - kad norint užsisakyti - reikia tikrai prieš kurį laiką - o tai kiek visur buvo apskambinta - visur nebebuvo vietų sad.gif Tik laimingo atsitiktinumo dėka pasisekė smile.gif
Atsakyti
Mes prieš mėn. su vyru buvom spa- Vilnius, tikrai labai patiko, ir maistas (sviediškas stalas - vaisiai ir daržovės, sultys, kava, arbata, kapučino, kava su pienu, karštieji patiekalai, desertas, jogurtas, sausi pusryčiai ir t.t.), net pačiam išrankiausiam kažkas tiks, ir kambarys, buvom užsisakę liuksą, internetas, vonia, tv, dyyyyyyyyyyydelė ir llaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai minkšta lova smileysex.gif ax.gif , procedūros - mūms skyrė, druskų kambarį, povandenynį masažą thumbup.gif , nugaros mas. - 30min, sukurinę vaistažolių vonią. plius treneruoklių salė ir baseinų ir pirčių kompleksas t.y. dvi saunos, baseinas, jakuzi, prie saunų baseinas su ledinių vandenių. Viskas vienam pastate, modernų ir tiesiog thumbup.gif.
Atsakyti
ANTIREKLAMA!!!
Pasipiktinau

susinervinau

O zinot del ko? Pries 1.5 menesio uzsisakiau romantiska savaitgali Galioje, o kai siandien norejau patvirtint rezervacija, man pagarbiai pareiske, kad laisvu Lux tipo kambariu neliko. O tai, kad as jau seniausiai rezervavau ir man atsake ACIU, PAKARTOKITE REZERVACIJA KOVO 16-17 DIENA, jei persigalvosit, skambinkit...

cry.gif

Atsakyti
Millena, nesinervink, man pvz. Galia labai prastoj vietoj pasirode - prie pat centrines gatves. As buvau Spa Vilniuj, isejau pasivaiksciot, tai kazkaip man ta Galia g.gif
Uzsisakyk geriau Spa - tikrai liksi patenkinta.
Atsakyti
abejoju ar isvis ka nors gausiu siam savaitgaliui - juk pries tiek laiko reikia rezervuotis. Ir uzsirezervavau. Bet kad ten internetu nelabai moka naudotis, tai faktas....
BEto... brangoka SPA sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo millena: 16 kovo 2005 - 22:50
Na gal ir brangoka (nors manau, jei viska sudejus, tai pasiteisina - baseinas, pirtys + 5 proceduros ir maitinimas triskart-labai netgi neblogas), bet as pasiskambinau ketvirtadieni ir tam paciam savaitgaliui gavau. Gal del to, kad vienvieti.
Atsakyti