QUOTE(katuka @ 2005 02 25, 15:57)
O aš dėl Eglės turiu keletą klausimėlių. Mano mama važiuos tenais po poros savaičių savaitės kelialapiui. tai jūs man pasakykit, ar yra kas paaiškina visą sistemą, ar atvažiavai ir jau čia tavo bėdos, kur eiti, kada eiti, ir t.t.
Ir dar ką galėtumėte patarti, kad jos neapgautų? Nu nepaskirtų pačių pigiausių procedūrų ir pan.
Jei ji atvažiuos autobusu, kaip jai reiks iki sanatorijos nusigauti?
Labai labai laukiu atsakymų...
Dar norėčiau sužinoti, ką verta pamatyti Druskininkuose, nes savaitgalį aš ją atvažiuosiu pasiimti, tai ta proga ir pati pabūt norėčiau...
Mano tetis ka tik grizo is Egles, tai mazdaug tuos, kurie su kelialapiu kelia i 2 korpusadabar as jau isivaizduoju turetu buti nieko, bet as praeita savaitgali buvau tai dar tik baiginejo tvarkyti po langu pakeitimo. Tai pastete buvo biski bardakas. Jei nori vienviecio kambario reikia rimoketi po 8LTL, jei nesutinka 1 korpuse gyvena savininkai, sake pas juos reikia nueiti.
Siaip dazniausiai butinai skiria inhaliacijas, kokteilius(tikriausiai pigiausi, todel gau- na dauguma). Bet tegul prasosi perliniu voniu, kazkaip skiria jodo, bromo... ir salia burbuliukus. Gali paskirti pirtis, vertikalia vonia, masaza. Cia kas man patiko.
Antradieni-sekmadieni 18-20val. pirtys ir baseinai 20LTL, siulau nueiti, atsigauni.
Is stoties galima nuvaziuoti 1 ir 2 autobusu, taksi 7LTL.
Bet su kelialapiu tai gaus atitinkamai kelialapio kainos ir savo naglumo.