Norejau paklausti kaip kerpate plaukus savo vaikams. Musu saldainiui dar nera dvieju metuku, bet tik karta kirpome plaukus gale, kol jis valge ledus. Jau laikas butu kirptis is po tikro, bet nezinom kaip. Ledus jis suvalgo per viena minute, o duoti ledu tol kol kirpsim tikrai neduosim
Pas kirpeja tai tikrai neiseis, nes jis labai nedrasus naujiems ivykiams, zmonems ir pan. Ka daryti???

Mes irgi susidurem su tokia problema, nesiduoda nukirpt plauku
. Bet kadangi pas mane mergaite tai kerpu tik priekyje, kirpciukus. O viskas vyksta taip: kai ji uzmiega, atsinesu zirkles, sukas, vartau visaip ta galva ant vieno sono, per viduri, ant kito sono ir kerpu
Bet visai profiskai gaunasi
. nekirpciau ir priekyje, bet kad neleidzia jokio segtuko isegti, o i akytes plaukuciai lenda
Zodziu sekmes ir nepadaugink su ledais

Zodziu sekmes ir nepadaugink su ledais

Mes tai irgi tik kirpčiukus trumpindavome. O dabar nusprendžiau nebekirpti ir jų. Prisiauginsim
Gerai, kad dukruze pamaiva, tai jai patinka, kai sagiuką kokį ryškų įsegu
Kartais tokią palmę surišu
Bet va berniukas gi nevaikčios kaip mergytė papuoštas. Gal pamėginti į kokią vaikų kirpyklą nuvesti, esu mačius tokią spalvingą, su mašinytėm, gal ir kirpėjos pripratusios prie vaikų, greitai apsidirba, vaikui kuo nors susidomėjus

oj aš tai kviečiuosi savo kirpėja į namus,nes kirpykloj būtų isterija,be to ten svetimos kirpėjos,o čia sava
Bet skutimo mašinėles nenaudojam jis bijo.O kerpa tikrai ilgai,nes turim visaip ji užimti.Labai padeda mums purškilis/paprastas kur yra skirtas gėlėms laistyt/jam jis labai patinka.Tai va ir sūnus ir kirpėja ir aš liekam šlapi,bet apkirpti

Bet skutimo mašinėles nenaudojam jis bijo.O kerpa tikrai ilgai,nes turim visaip ji užimti.Labai padeda mums purškilis/paprastas kur yra skirtas gėlėms laistyt/jam jis labai patinka.Tai va ir sūnus ir kirpėja ir aš liekam šlapi,bet apkirpti

Mano 7 metu mergaite brangina savo plaukucius ir neleidzia ju kirpti, dabar jie jau beveik iki keliu, labai grazu
bet ir pryziuret labai sunku
. O kas toliau bus

Mes tai jau nuo pusantrų metukų kerpamės kirpykloj.Pirmą sykį, tai sakom pabandysim ,ką sakys,bet kaip ne keista buvo ramus,sėdėjo kaip "prikaltas".Namuose mėginom ,nesamonė,laksto,nesiduoda.Gal svetima vieta,žmonės?
aš tai jai pati kerpu-tik "grifką", kerpu vonioje kai ji maudosi-ji užsižaidžia ir aš jai pakerpu plaukučius, va paskutinš kartą pakirpau ir galiukus (ant tų karščių).
bet kai pamato, psio
, nieko nebeina padaryti. Jos plaukai-viskas, turi mergina ilgus plaukelius, aš jai noriu surišti, o ji neleidžia, tai ir vaikšto su palaidais

bet kai pamato, psio

MAn kazkaip sekasi pagauti kai zaidzia, arba tietis kuom nors (kad ir knygele) sudomina.
Nu tai taip,su tuo kirpimu tai siaubas-bandydavau ir pati namuose,bet nesisduoda,tai vedam i kirpykla,ten aisku irgi rekia,bet vis tiek patyrusios rankos greiciau apramto negu as pati
Vat siandien kaip tik buvom,tai su masinele nukirpo-atrodo kaip banditelis,nes nesiodavom tokius ilgesnius,bet vasar kai taip karsta pagailejom vaiko-vis tiek greit ataugs, o veliau vel matysim,bet greiciausiai teks vesti i kirpykla,gerai kad kirpeja gera turim,nes kita su tokiu reksniu ir nenusedinciu neuzsiimtu

Pirma karta nukirpome mažajai grifkute tai nelabai jau buvo patenkinta
labai jau nemėgsta kaip prie plaukučiu lenda,neleidzia jokio segtuko įsegti, o i akytes plaukučiai lenda