Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Mes uzvakar pirma karta truputuka apkyrpom grivke,nes jau i akytes lindo 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kaip kerpate plaukus savo vaikams. Musu saldainiui dar nera dvieju metuku, bet tik karta kirpome plaukus gale, kol jis valge ledus. Jau laikas butu kirptis is po tikro, bet nezinom kaip. Ledus jis suvalgo per viena minute, o duoti ledu tol kol kirpsim tikrai neduosim smile.gif Pas kirpeja tai tikrai neiseis, nes jis labai nedrasus naujiems ivykiams, zmonems ir pan. Ka daryti???
g.gif
Atsakyti
Mes irgi susidurem su tokia problema, nesiduoda nukirpt plauku doh.gif . Bet kadangi pas mane mergaite tai kerpu tik priekyje, kirpciukus. O viskas vyksta taip: kai ji uzmiega, atsinesu zirkles, sukas, vartau visaip ta galva ant vieno sono, per viduri, ant kito sono ir kerpu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet visai profiskai gaunasi lotuliukas.gif . nekirpciau ir priekyje, bet kad neleidzia jokio segtuko isegti, o i akytes plaukuciai lenda doh.gif
Zodziu sekmes ir nepadaugink su ledais lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai irgi tik kirpčiukus trumpindavome. O dabar nusprendžiau nebekirpti ir jų. Prisiauginsim smile.gif Gerai, kad dukruze pamaiva, tai jai patinka, kai sagiuką kokį ryškų įsegu smile.gif Kartais tokią palmę surišu smile.gif Bet va berniukas gi nevaikčios kaip mergytė papuoštas. Gal pamėginti į kokią vaikų kirpyklą nuvesti, esu mačius tokią spalvingą, su mašinytėm, gal ir kirpėjos pripratusios prie vaikų, greitai apsidirba, vaikui kuo nors susidomėjus smile.gif
Atsakyti
oj aš tai kviečiuosi savo kirpėja į namus,nes kirpykloj būtų isterija,be to ten svetimos kirpėjos,o čia sava biggrin.gif
Bet skutimo mašinėles nenaudojam jis bijo.O kerpa tikrai ilgai,nes turim visaip ji užimti.Labai padeda mums purškilis/paprastas kur yra skirtas gėlėms laistyt/jam jis labai patinka.Tai va ir sūnus ir kirpėja ir aš liekam šlapi,bet apkirpti biggrin.gif
Atsakyti
Mano 7 metu mergaite brangina savo plaukucius ir neleidzia ju kirpti, dabar jie jau beveik iki keliu, labai grazu wub.gif bet ir pryziuret labai sunku doh.gif. O kas toliau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai jau nuo pusantrų metukų kerpamės kirpykloj.Pirmą sykį, tai sakom pabandysim ,ką sakys,bet kaip ne keista buvo ramus,sėdėjo kaip "prikaltas".Namuose mėginom ,nesamonė,laksto,nesiduoda.Gal svetima vieta,žmonės?
Atsakyti
aš tai jai pati kerpu-tik "grifką", kerpu vonioje kai ji maudosi-ji užsižaidžia ir aš jai pakerpu plaukučius, va paskutinš kartą pakirpau ir galiukus (ant tų karščių). rolleyes.gif
bet kai pamato, psio doh.gif , nieko nebeina padaryti. Jos plaukai-viskas, turi mergina ilgus plaukelius, aš jai noriu surišti, o ji neleidžia, tai ir vaikšto su palaidais cool.gif
Atsakyti
MAn kazkaip sekasi pagauti kai zaidzia, arba tietis kuom nors (kad ir knygele) sudomina.
Atsakyti
Nu tai taip,su tuo kirpimu tai siaubas-bandydavau ir pati namuose,bet nesisduoda,tai vedam i kirpykla,ten aisku irgi rekia,bet vis tiek patyrusios rankos greiciau apramto negu as pati smile.gif Vat siandien kaip tik buvom,tai su masinele nukirpo-atrodo kaip banditelis,nes nesiodavom tokius ilgesnius,bet vasar kai taip karsta pagailejom vaiko-vis tiek greit ataugs, o veliau vel matysim,bet greiciausiai teks vesti i kirpykla,gerai kad kirpeja gera turim,nes kita su tokiu reksniu ir nenusedinciu neuzsiimtu thumbup.gif
Atsakyti
Pirma karta nukirpome mažajai grifkute tai nelabai jau buvo patenkinta doh.gif labai jau nemėgsta kaip prie plaukučiu lenda,neleidzia jokio segtuko įsegti, o i akytes plaukučiai lenda doh.gif
Atsakyti
Mes tik karta dar tekirpom panelytei plaukus - patys su vyru: jis prilaike galvyte, as kirpciukus ir pakausy patrumpinau ax.gif Ir tai butume nekirpe, bet ismoko issitraukti gumyte is plauku, o tada jau lisdavo i akis plaukai doh.gif
Atsakyti