Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Mes dar nekirpome bet jau reikės nes sūneliui raitosi ir ilgoki idomu kaip reiks nukirpt nes nelabai jau duodasi
Atsakyti
mes tai irgi kirpomes Kanto g-vej, nes nezinau ar dar kurioj kirpykloj butu jis davesis...jei ne masinos ir teletabiai per telika, butu niekas jo neapkirpe, bet mokejom net 13 Lt g.gif Ai kaip pirmam kartui tai galima leist mirksiukas.gif
Atsakyti
O man negrazu skusti vaikuciai....kas cia per ismanymai -nuskusti vaika?! schmoll.gif Ir plaukai tikrai nuo to geresni netampa - mokslas ta jau irode! Mes metuku laiko pasikirpom kripciukus, nes i akytes lindo.....Dabar ir vaikstom su dailiu graziu" " bliuduku" biggrin.gif
O as dar skusti,kirpti bijociau maza leliuka del to,kad momenelis neuzauges....tai tiek !
Atsakyti
Mano Gytis gime ilgais plaukučiais net ausytes siekė. 4 mėn pakirpom pirmą kartą,nes jau maumukas buvo hihihi.gif Kadangi jam labai greit plaukai auga,tai kirpomės jau 5 kartus. Kerpam patys,nes svetimo žmogaus neprisileidžia.Mums sudėtinga,tai įsivaizduoju,ką kirpykloj išdarynėtų bijau.gif
Paskutinį kartą kirpau kelias dienas ir tai tik tada,kai ramiai sau gulėdamas iš buteliuko pienuką gerė. cray.gif Žodžiu vargo vakarienė.... aggressive.gif
Atsakyti
Mano mažylei jau beveik 2 metai, o nekirpta nei sykio. Kad iki metų išvis tų plaukų nebuvo, o dabar džiaugiamės, kad užaugo nors kiek - kaip čia kirpsi. Nors tie plaukučiai susisukę, tai atrodo dar trumpesni nei yra, o sutvarkyt, kad kažkas panašaus į šukuoseną būtų - nei per kur nepasiduoda plaukas. Tai ir turim, kaip vyras sako, "perkūno miežius" nepjautus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 22:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

Pirma karta kirpau9men. Ir visiska nesamone, kad iki metuku negalima kirpti. Arba kad reikia nukirpti plikai. Tada uzauga grazesni. Nesamone. Jei pas tevus silpni plaukai, tai iskur pas vaika bus grazus plaukai
Atsakyti
As savo 1,5 metu bachureli pati "iskarpau", nes vasara karsta, miegodamas labai prakaituoja, taip kad nera cia ko augint ilgu "kasu"....duodu koki nors nematyta daikciuka patyrinet- pvz. skaiciavimo masinele, ar kazka panasaus...

o kirpejos tai bijotu turbut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 16 liepos 2006 - 16:52
As savo metinuka nuvedziau pas pazistama kirpeja,tai ji su zirklem paskui ji lakste doh.gif nes vaikis kedej nesedejo visai schmoll.gif dar bandem palaikyt,tai zviege kaip skerdziamas blink.gif parejom namo puse lupti,puse skusti lotuliukas.gif
Supykus namuose pasiemiau masinele ir nusmulinau thumbup.gif tai nors vaikui i akis nelenda ir nebe taip prakaituoja thumbup.gif Dabar i banditu vada panasus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 16 liepos 2006 - 19:53
O as tai normaliai nuzarinau suneli, tai uosviai pamate- komentaras:" isdarkei vaika...." Jiems aisku graziau kudloti vaikai, nesvarbu kad prakaituoja..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

Ir as tuos prietarus esu girdejus bigsmile.gif todel abiem savo vaikams iki metu nekirpau ax.gif bet po pirmojo gimtadienio-smulindavomes biggrin.gif
Atsakyti
Mes vaiksciojome i kirpykla, kad priprastu prie naujos aplinkos, deja, apkirpti taip ir nepavyko doh.gif
As paleidziu vonioje krana, prikraunu zaislu, jis taskosi, o as po biskuti apkerpu, taciau, kai ne profas kerpa- tai tokia ir sukuosena iseina cry.gif
Bet ka daryti, kad svetimo zmogaus isvis neprisileidzia? Taigi, laukiu nesulaukiu, kada galesim normaliai nueiti i kirpykla ir superiniai apsikirpti thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų vaikinukas pirmą kartą kirpykloj apsilankė metukų proga cool.gif Neseniai jau trečią kartą lankėmės ten. Vaikštom į vaikų kirpyklą, tai pažaidžia namelyje ar su žaislais, kol kirpėja užimta, o kerpasi sėdėdamas kėdėj-mašinoj, kas minutę keisdamas žaislus, žiūrėdamas per teliką teletabius ir paflirtuodamas su kirpėja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 17 liepos 2006 - 19:29