Mes dar nekirpome bet jau reikės nes sūneliui raitosi ir ilgoki idomu kaip reiks nukirpt nes nelabai jau duodasi
O man negrazu skusti vaikuciai....kas cia per ismanymai -nuskusti vaika?!
Ir plaukai tikrai nuo to geresni netampa - mokslas ta jau irode! Mes metuku laiko pasikirpom kripciukus, nes i akytes lindo.....Dabar ir vaikstom su dailiu graziu" " bliuduku"
O as dar skusti,kirpti bijociau maza leliuka del to,kad momenelis neuzauges....tai tiek !

O as dar skusti,kirpti bijociau maza leliuka del to,kad momenelis neuzauges....tai tiek !
Mano Gytis gime ilgais plaukučiais net ausytes siekė. 4 mėn pakirpom pirmą kartą,nes jau maumukas buvo
Kadangi jam labai greit plaukai auga,tai kirpomės jau 5 kartus. Kerpam patys,nes svetimo žmogaus neprisileidžia.Mums sudėtinga,tai įsivaizduoju,ką kirpykloj išdarynėtų
Paskutinį kartą kirpau kelias dienas ir tai tik tada,kai ramiai sau gulėdamas iš buteliuko pienuką gerė.
Žodžiu vargo vakarienė....

Paskutinį kartą kirpau kelias dienas ir tai tik tada,kai ramiai sau gulėdamas iš buteliuko pienuką gerė.

Mano mažylei jau beveik 2 metai, o nekirpta nei sykio. Kad iki metų išvis tų plaukų nebuvo, o dabar džiaugiamės, kad užaugo nors kiek - kaip čia kirpsi. Nors tie plaukučiai susisukę, tai atrodo dar trumpesni nei yra, o sutvarkyt, kad kažkas panašaus į šukuoseną būtų - nei per kur nepasiduoda plaukas. Tai ir turim, kaip vyras sako, "perkūno miežius" nepjautus

QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 22:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. 

Pirma karta kirpau9men. Ir visiska nesamone, kad iki metuku negalima kirpti. Arba kad reikia nukirpti plikai. Tada uzauga grazesni. Nesamone. Jei pas tevus silpni plaukai, tai iskur pas vaika bus grazus plaukai
As savo 1,5 metu bachureli pati "iskarpau", nes vasara karsta, miegodamas labai prakaituoja, taip kad nera cia ko augint ilgu "kasu"....duodu koki nors nematyta daikciuka patyrinet- pvz. skaiciavimo masinele, ar kazka panasaus...
o kirpejos tai bijotu turbut
o kirpejos tai bijotu turbut
As savo metinuka nuvedziau pas pazistama kirpeja,tai ji su zirklem paskui ji lakste
nes vaikis kedej nesedejo visai
dar bandem palaikyt,tai zviege kaip skerdziamas
parejom namo puse lupti,puse skusti
Supykus namuose pasiemiau masinele ir nusmulinau
tai nors vaikui i akis nelenda ir nebe taip prakaituoja
Dabar i banditu vada panasus

Supykus namuose pasiemiau masinele ir nusmulinau

O as tai normaliai nuzarinau suneli, tai uosviai pamate- komentaras:" isdarkei vaika...." Jiems aisku graziau kudloti vaikai, nesvarbu kad prakaituoja.....

QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. 

Ir as tuos prietarus esu girdejus

Mes vaiksciojome i kirpykla, kad priprastu prie naujos aplinkos, deja, apkirpti taip ir nepavyko
As paleidziu vonioje krana, prikraunu zaislu, jis taskosi, o as po biskuti apkerpu, taciau, kai ne profas kerpa- tai tokia ir sukuosena iseina
Bet ka daryti, kad svetimo zmogaus isvis neprisileidzia? Taigi, laukiu nesulaukiu, kada galesim normaliai nueiti i kirpykla ir superiniai apsikirpti

As paleidziu vonioje krana, prikraunu zaislu, jis taskosi, o as po biskuti apkerpu, taciau, kai ne profas kerpa- tai tokia ir sukuosena iseina

Bet ka daryti, kad svetimo zmogaus isvis neprisileidzia? Taigi, laukiu nesulaukiu, kada galesim normaliai nueiti i kirpykla ir superiniai apsikirpti

Mūsų vaikinukas pirmą kartą kirpykloj apsilankė metukų proga
Neseniai jau trečią kartą lankėmės ten. Vaikštom į vaikų kirpyklą, tai pažaidžia namelyje ar su žaislais, kol kirpėja užimta, o kerpasi sėdėdamas kėdėj-mašinoj, kas minutę keisdamas žaislus, žiūrėdamas per teliką teletabius ir paflirtuodamas su kirpėja