Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Maniškei nors tik metukai ir 3 mėn. bet labai mėgsta visokius segtukus lankelius, gumutes tai mums kirptis ir nereikia. thumbup.gif Labai mėgsta puošti ir viska dėti ant galvos, jei pamato pas mane ant galvos segtuką ar lankelį tai nenurims, kol tas dalykas neatsiras pas ja ant galvos lotuliukas.gif Tik nežinau kaip toliau su tokia puošeiva susitvarkysiu g.gif
Atsakyti
aš tai kerpu pati plaukus bėgiojančiam. Arba puse sruogu nukerpu viena diena, o baigiu kirpti kita diena. Ir visai normaliai nusikerpa. Juk plaukučiai dar netankūs, baisiu defektu nesimato. Net neturiu iliuziju, kad kirpykloje kas nors bent sruoga nukirptu.
Atsakyti
as tai savo bachureli kirpau tiktai viena karta, ir tai mieganti. kaip jau cia kazkas rase, pirma viena galvytes sona, tada pasuku- kita. normaliai visai gaunasi. tongue.gif . kitaip neisivaizduojau kaip reiktu nukirpt, nes galvyte yra sventas reikalas, net prisiliest negalima- muistosi, makaluojasi iskart kaip velniukas, bijau suzeist vaika...
Atsakyti
Jau tokią jautukę auginu doh.gif - nei kirpt besileidžia, nei ką įriši į plaukus doh.gif
Atsakyti
Mes kirpomės vaikų kirpykloje thumbup.gif Tai ten kirpėja ant kelių parkritus kirpo, kol manoji žaidė prie staliuko, paskui prie kriauklės vaikišką kėdę atsistūmėm, kol vandenį "gaudė" tai ir nukirpo ax.gif Manoji tai nei piktinasi, kad ją kerpa ar šukuoja, jei tai tik netrukdo jos užsiėmimui lotuliukas.gif Man aplamai patiko specializuotoj vaikų kirpykloj ir kirpėja jau visokių vaikų mačiusi, nei piktinasi, nei raukosi. Vedžiau metukų pas savo kirpėją, tai mano mergička sėdėjo kaip įkalta, ne betkuri bobulė taip sėdi tongue.gif , bet kirpėja nepratus, tai matės, kad ir rankos dreba , ir prakaitas pila doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiuardese: 21 liepos 2006 - 10:46
Mes saviškį prieš gerą mėnesį nužarinom su mašinėle. Vyras ant kelių pasisodino, kirpo,o aš bandžiau jį užimti. Kol paskui pripratom prie plikos galvos doh.gif Bet taip vistiek geriau, nei buvo, jau per plaukus kelio nematė. Bet dabar kai atauginėja plaukučiai, tai matosi, kad ne profas kirpo, nes vienas plaukas ilgesnis, kitas trumpesnis doh.gif Žodžiu, reiks pas kirpėją eit greitu laiku, pataisyt tėvų broko biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai turiu mergytę, todėl su kirpimo problema nesusiduriu, auginam kasas biggrin.gif . bet teko stebėti, kaip kirpykloj kerpa mažius. Jie sėdi mamos ant kelių, o tokia šauni kirpėja šokinėja aplink juos ir taiko tinkamą momentą, kad nukirpt. Smagus vaizdelis lotuliukas.gif , kai nereikia pačiai to patirt.
Atsakyti
QUOTE(Dusia @ 2006 07 17, 18:28)
Mūsų vaikinukas pirmą kartą kirpykloj apsilankė metukų proga  cool.gif  Neseniai jau trečią kartą lankėmės ten. Vaikštom į vaikų kirpyklą, tai pažaidžia namelyje ar su žaislais, kol kirpėja užimta, o kerpasi sėdėdamas kėdėj-mašinoj, kas minutę keisdamas žaislus, žiūrėdamas per teliką teletabius ir paflirtuodamas su kirpėja  lotuliukas.gif

jau mano mazius,neprisileidzia svetimu artyn,bet ta kirpykla super thumbup.gif thumbup.gif mano mazyliui ten labai patiko..net nenorejo islipti is tokios ispudingos kedutes lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai savo mazaji i kirpykla nuveziau, kai jam 10 men. buvo, nes kudlos jau kaip reikiant buvo biggrin.gif Bet vis bandau kirpejas, tai pas savo, tai pas vyro. Ir dabar kas menesi pastoviai einam sukuosenos darytis tongue.gif Maciau,kad Kaune ir vaiku kirpykla yra, bet kazkaip maniskis ramiai ir paprastoj sedi, tai kolkas dar nevedziau.
Atsakyti
Kai sūnui suėjo metukai nuvežiau į kirpyklą apkirpo.Mums tikriausiai reikės eiti kas mėn, nes greit auga ax.gif
Atsakyti
Va tik man "pasistojo" klausimas kokią čia šukuosena savo moteriškei sugalvot, kad patogu ir gražu būtų g.gif
Atsakyti
as savo maziuka vasarai su kirpimo masinele antru nr. nukirpau....ir galva neprakaituoja, ir vaikui geriau blush2.gif
rudeni galvosim apie sukuosenas smile.gif
Atsakyti