Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

mes dar savo mazylio nekirpom, nors jau metukai sukakojo. Nors plaukuciu nedaug, bet kai kurie yra labai ilgi. tongue.gif
Atsakyti
kadangi gimėm su gan ilgais plaukais,tai pirma karta kirpykloje apsilankėm kai mums buvo gal 6mėn.Kane yra super kirpykla vaikams tai ten vyko ne kirpimas o žaidimas smile.gif
Atsakyti
Mes kaip tik šį savaitgalį pakirpom plaukučius, nes labai jau visi nevienodo ilgio.
O šiaip tai kasas auginsim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bambukas @ 2006 10 25, 18:53)
kadangi gimėm su gan ilgais plaukais,tai pirma karta kirpykloje apsilankėm kai mums buvo gal 6mėn.Kane yra super kirpykla vaikams tai ten vyko ne kirpimas o žaidimas  smile.gif

Mes dar kurį laiką kirpyklos paslaugomis nesinaudosim, bet būtų labai įdomu sužinoti kas čia per kirpykla ir kur ją rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

As kaip ir tu esu girdejusi, kad iki metu geriau nekirpti vaikui plaukuciu. Taciau mano suneliui tokie ilgi plaukuciai uzaugo, kad net pradejo listi i akis. Tai gi viena diena, kai as mokiau viena penktoka anglu kalbos namuose, vyras eme ir "nuskuto" suneliui galva. Kai pamaciau, buvau sokiruota. Vaiksto toks mazas "skustagalviukas", bet dabar jau pripratau. Per kelias dienas jau siek tiek ataugo plaukeliu.
Atsakyti
Mes tai gimem su ilgokais juodais plaukiukais, bet po gero menesio likom kaip tilvikai- plikuciai rolleyes.gif Pirma karta kirpomes metuku laiko, ta proga 4u.gif ir ejom i vaiku kirpykla Kaune Kanto gatvej. Tai buvo savotiska svente!!! Dabar stabiliai kas trys menesiai einam i ta pacia kirpykla ir kerpames pas saunias kirpejas. Sunui ten labai patinka, ypac patinka, kai masinele aplink ausytes apskuta, ir kai fenu nupucia plaukucius thumbup.gif thumbup.gif
Nors pas mus tu plauku tikrai daug nera, bet man jis ir toks grazus blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 10 27, 09:50)
Mes tai gimem su ilgokais juodais plaukiukais, bet po gero menesio likom kaip tilvikai- plikuciai  rolleyes.gif Pirma karta kirpomes metuku laiko, ta proga  4u.gif  ir ejom i vaiku kirpykla Kaune Kanto gatvej. Tai buvo savotiska svente!!! Dabar stabiliai kas trys menesiai einam i ta pacia kirpykla ir kerpames pas saunias kirpejas. Sunui ten labai patinka, ypac patinka, kai masinele aplink ausytes apskuta, ir kai fenu nupucia plaukucius  thumbup.gif  thumbup.gif
Nors pas mus tu plauku tikrai daug nera, bet man jis ir toks grazus blush2.gif  wub.gif

O as savo maze tik miegancia galiu apkirpti, nors jai 1.9m........ Kirpykloj ji galetu uzsiimti tik spinteliu kraustymu ir laipiojimu sienom............ liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2006 10 27, 11:10)
O as savo maze tik miegancia galiu apkirpti, nors jai 1.9m........ Kirpykloj ji galetu uzsiimti tik spinteliu kraustymu ir laipiojimu sienom............ liezuvis.gif  liezuvis.gif  liezuvis.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Mano pupai 1,7 m, bet irgi kerpu tik miegančiai doh.gif . Ir galvojau, kad mano vienos tokia laukinė doh.gif , nė minutės nepasėdi. Beje ne tik plaukučius, bet ir nagučius kerpu miegančiai verysad.gif Ach........
Atsakyti
Iki 2 metuku labai mazai garbanu turejom,bet vasar karsta ir vis del to berniukas bigsmile.gif Kaip tik atejo kirpeja i namus tongue.gif tai tuo paciu ir maziuka.Sedejo kaip kareivis thumbup.gif Pries savaite antra karta kirpom.
Ramus buvo!!!
Atsakyti
QUOTE(nikitaL @ 2005 11 15, 20:06)
As tai savo  dukryte kirpau pirma karta kai jai buvo  metukai.Auginam plaukelius,bet,kad jie labai isleto auga,gaila,nezinau kaip cia reiketu tuos plaukelius paskatinti,kad jie butu bent kiek jau veslesni ar stipresni.Gal turite panasiu problemyciu,kaip musu.Na aisku,kad ir musu su vyru nera labai jau kokie tie plaukai,bet gal kokiu patarimu is saves turite,pasidalinkite g.gif  sunglasses2.gif su manimi,dekui. smile.gif

as savo mergyte irgi kirpau kai buvo2m,kad plaukai stipresni butu, nes semse buvo ax.gif ka darysi blush2.gif
dabar lyg ir stipresni atugo ir veslesni.
Atsakyti
Aš irgi girdejau, kad iki metukų plaukų kirpti nereikia. Su dukryte buvo lengviau: jai galėjau užsegti plaukučius, o vat su sūneliu buvo sunkiau - jog gumyčių neryši schmoll.gif Tai kai jam sukako 1 metukai, mes jau kita diena nuvarem į kirpykla ir pasitrumpinom plaukus. Vyriokas mano šiek tiek buvo nepatenkintas, bet isterikos išvengem, taigi namo grižom laaabai gražus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanuks: 03 lapkričio 2006 - 12:24
O mano dukrytei jau sausį bus 2m, bet mes tik kartą grifkutę patrumpinom ir viskas... O daugiau tai nėra ką ten kirpt. Man tokie gražūs garbanoti plaukučiai, kad ranka nekyla trumpint smile.gif
Atsakyti
mano mažylio trumpučiai plaukai nors jau metai, bet aš nesiruošiu jo kirpti, kol patys neužaugs ir netikiu tom pasakom kad vaiko plaukai nuskutus metų laiko stipresni paskui auga.Kokius paveldėjo plaukus tokie ir bus
Atsakyti