mes dar savo mazylio nekirpom, nors jau metukai sukakojo. Nors plaukuciu nedaug, bet kai kurie yra labai ilgi.

kadangi gimėm su gan ilgais plaukais,tai pirma karta kirpykloje apsilankėm kai mums buvo gal 6mėn.Kane yra super kirpykla vaikams tai ten vyko ne kirpimas o žaidimas

Mes kaip tik šį savaitgalį pakirpom plaukučius, nes labai jau visi nevienodo ilgio.
O šiaip tai kasas auginsim
Papildyta:
Mes dar kurį laiką kirpyklos paslaugomis nesinaudosim, bet būtų labai įdomu sužinoti kas čia per kirpykla ir kur ją rasti
O šiaip tai kasas auginsim

Papildyta:
QUOTE(bambukas @ 2006 10 25, 18:53)
kadangi gimėm su gan ilgais plaukais,tai pirma karta kirpykloje apsilankėm kai mums buvo gal 6mėn.Kane yra super kirpykla vaikams tai ten vyko ne kirpimas o žaidimas 

Mes dar kurį laiką kirpyklos paslaugomis nesinaudosim, bet būtų labai įdomu sužinoti kas čia per kirpykla ir kur ją rasti

QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. 

As kaip ir tu esu girdejusi, kad iki metu geriau nekirpti vaikui plaukuciu. Taciau mano suneliui tokie ilgi plaukuciai uzaugo, kad net pradejo listi i akis. Tai gi viena diena, kai as mokiau viena penktoka anglu kalbos namuose, vyras eme ir "nuskuto" suneliui galva. Kai pamaciau, buvau sokiruota. Vaiksto toks mazas "skustagalviukas", bet dabar jau pripratau. Per kelias dienas jau siek tiek ataugo plaukeliu.
Mes tai gimem su ilgokais juodais plaukiukais, bet po gero menesio likom kaip tilvikai- plikuciai
Pirma karta kirpomes metuku laiko, ta proga
ir ejom i vaiku kirpykla Kaune Kanto gatvej. Tai buvo savotiska svente!!! Dabar stabiliai kas trys menesiai einam i ta pacia kirpykla ir kerpames pas saunias kirpejas. Sunui ten labai patinka, ypac patinka, kai masinele aplink ausytes apskuta, ir kai fenu nupucia plaukucius
Nors pas mus tu plauku tikrai daug nera, bet man jis ir toks grazus

QUOTE(Ice tea @ 2006 10 27, 09:50)
Mes tai gimem su ilgokais juodais plaukiukais, bet po gero menesio likom kaip tilvikai- plikuciai
Pirma karta kirpomes metuku laiko, ta proga
ir ejom i vaiku kirpykla Kaune Kanto gatvej. Tai buvo savotiska svente!!! Dabar stabiliai kas trys menesiai einam i ta pacia kirpykla ir kerpames pas saunias kirpejas. Sunui ten labai patinka, ypac patinka, kai masinele aplink ausytes apskuta, ir kai fenu nupucia plaukucius

O as savo maze tik miegancia galiu apkirpti, nors jai 1.9m........ Kirpykloj ji galetu uzsiimti tik spinteliu kraustymu ir laipiojimu sienom............

QUOTE(nes @ 2006 10 27, 11:10)
O as savo maze tik miegancia galiu apkirpti, nors jai 1.9m........ Kirpykloj ji galetu uzsiimti tik spinteliu kraustymu ir laipiojimu sienom............

Iki 2 metuku labai mazai garbanu turejom,bet vasar karsta ir vis del to berniukas
Kaip tik atejo kirpeja i namus
tai tuo paciu ir maziuka.Sedejo kaip kareivis
Pries savaite antra karta kirpom.
Ramus buvo!!!

Ramus buvo!!!
QUOTE(nikitaL @ 2005 11 15, 20:06)
As tai savo dukryte kirpau pirma karta kai jai buvo metukai.Auginam plaukelius,bet,kad jie labai isleto auga,gaila,nezinau kaip cia reiketu tuos plaukelius paskatinti,kad jie butu bent kiek jau veslesni ar stipresni.Gal turite panasiu problemyciu,kaip musu.Na aisku,kad ir musu su vyru nera labai jau kokie tie plaukai,bet gal kokiu patarimu is saves turite,pasidalinkite
su manimi,dekui. 

as savo mergyte irgi kirpau kai buvo2m,kad plaukai stipresni butu, nes semse buvo

dabar lyg ir stipresni atugo ir veslesni.
Aš irgi girdejau, kad iki metukų plaukų kirpti nereikia. Su dukryte buvo lengviau: jai galėjau užsegti plaukučius, o vat su sūneliu buvo sunkiau - jog gumyčių neryši
Tai kai jam sukako 1 metukai, mes jau kita diena nuvarem į kirpykla ir pasitrumpinom plaukus. Vyriokas mano šiek tiek buvo nepatenkintas, bet isterikos išvengem, taigi namo grižom laaabai gražus

O mano dukrytei jau sausį bus 2m, bet mes tik kartą grifkutę patrumpinom ir viskas... O daugiau tai nėra ką ten kirpt. Man tokie gražūs garbanoti plaukučiai, kad ranka nekyla trumpint

mano mažylio trumpučiai plaukai nors jau metai, bet aš nesiruošiu jo kirpti, kol patys neužaugs ir netikiu tom pasakom kad vaiko plaukai nuskutus metų laiko stipresni paskui auga.Kokius paveldėjo plaukus tokie ir bus