Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

iki metuky siaip kirpti negalima schmoll.gif yra pagal senolius sakoma [COLOR=red]protatrumpina[COLOR=red] blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritux @ 2007 02 03, 04:30)
iki metuky siaip kirpti negalima schmoll.gif yra pagal senolius sakoma [COLOR=red]protatrumpina[COLOR=red] blush2.gif  ax.gif  mirksiukas.gif

taip, pagal senolius dar sakoma, kad vaikui iki metukų negalima į veidrodį žiūrėti, nes kreivi dantys išdygs lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai gimem su kasom,tai iki metukų niekaip schmoll.gif nebūtumėm ištempę,ir berniukui tai nesusegsi plaukučių schmoll.gif ,tad teko kirptis ir labai puikiai pavyko pirmas kirpimas, ganėtinai ramiai sėdėjo, tik vis taikėsi kirpimo mašinėlę pagauti bigsmile.gif
Atsakyti
pirma karta vaikuti nukirpome 11men ir savaites 4u.gif kirpom su masinele namie thumbup.gif visai patiko kita karta gal i kirpykla nuvesiu clap.gif clap.gif
Atsakyti
Mano vaikas gaudo žirkles, o nuo mašinėlės verkia. Ir apkirpk kad nori. Apie kirpyklą net negalvoju, jeigu jau namie po tris plaukus tenukerpam...
Atsakyti
Kirpom keletą kartų ir iki metų, nes tikrai reikėjo. Merginai auginam kasas, tai tik kad į akis nelįstų ir galiukus pakerpam, bėdos dėl kirpimo lyg ir nėra. O sūnui labai baisu kirptis...jau ir dabar labai laikas...gerai, kad kirpėja sava, nes tkroj kirpykloj vargu, ar iki galo ištvertumėm doh.gif
Atsakyti
savo mergaiciukei zadejau isvis plauku nekirpti kol normaliai neuzaugs, dabar dar kudi labai. bet pradejo i akytes lysti ir galai labai siurkstus, atrode lyg kazkuo sutepti butu, tai pries menesi pasodinau vyrui ant keliu, sakau kalbink, o pati zirkles i rankas ir nukirpau tuos galiukus, bet kadangi labai muistesi tai gavosi nelygiai smile.gif ir kuri laika truputi juokingai atrode. dabar jau siek tiek ataugo ir pastebejau, kad nauji randasi clap.gif kada ir kaip antra kart kirpsiu dar nezinau, bet greiciausiai tai reiks kirpyklos pasalugomis pasinaudoti, nes is manes kirpeja ne kokia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Savo pupai pirmą kartą trumpinau kirpčiukus 5 mėnesiu, nes labai lindo į akytes.
Atsakyti
savo maziui plaukelius kirpau jau 3 kartus ,nusipirkau kirpimo masinele tai labai gerai nuo kakliuko nukirpti plaukelius ,o visa galvyte tik zirklemis pakarpau ,ir tikrai kai pradejau kirpti plaukeliai sustiprejo ,bet plikai tai niekada nekirpsiu schmoll.gif ,zinoma kai uzaugs pats gales spresti kaip graziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 20:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

ne taip senai nukirpome pirmaja sruoga,idejome i dezute,prie bambytes,rankytes raistelio is gimdymo namu ir dar dantuka noretusi pirma ten pat ideti wub.gif visa anatomijos kolekcija bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal berniukams ir reikia anksčiau.. Na, vienos augina, kt. trumpus palieka..
Mūsų panos plaukai dar nekirpti ir nesiruošiu schmoll.gif O kirpčiai, jei kris į akis, tai būtinai patrumpinsim ax.gif
Atsakyti
o mes dar nesikirpom nei karto, mano mažiuko plaukučiai gale sukasi, man taip gražu wub.gif
Atsakyti