Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

o mes su tokia ševeliūra gimėm, kad kirpomės pima karta jau 6 men. irpo to kas pora men. Kadangi maitinau, (ir dar iki šiol naktim maitinu doh.gif ), tai labai paprasta: po maudyniu, duodu vieną krūtį, ir kerpu, po to kitą, ir tada kitą šoną apkerpu su žirklutėm, nes mašinėlė baisius garsus skleidžia blink.gif
o dabar vonioj, tik labai po to daug plaukų plaukioja verysad.gif ir dar po to šiaip bandžiau, tai nesipriešino. tik labai domina tir daiktai, tai geriau turėt po du vnt. biggrin.gif
Atsakyti
Na maniškė iki 9 mėn buvo be plaukų smile.gif)), o dabar jau beveik 3 metukų, bet kirpti deja neteko ir nėra ką, nesiruošiu kirpti visai, kol nebus pianamos kasos
Atsakyti
o as savo mazyliui dar nekirpau ir nemanau, kad greitu laiku kirpsiu...graziai ir su nekirptais plaukais atrodo...ir mergaite niekas nevadina smile.gif
Atsakyti
O va aš šiandien kaip tik nusipirkau žirkles plaukams kirpti ir bandysiu vakare savo panelytei galiukus patrumpinti. Plaukučiai pas ją nestiprūs, į dvi kasytes rišamės, tik galiukai tokie nelygūs, be to labai veliasi, tai pakirpsiu ir palyginsiu tuo pačiu. Nežinau, kaip mums seksis, nes jai tai pirmasis kirpimasis, o man pirmasis kirpimas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleita: 07 lapkričio 2006 - 15:20
Mano mergaitei jau 6 metai ! Ir dar nekarto nekirpti jai plaukai. Kai jai sukako 1 metai -visi aplinkui sake,kad butinai reikia vaika nukirpti plikai,plaukai geresni,stipresni ir ilgesni uzaugs g.gif . Bet man nepakilo ranka tai padaryti ir nelabai as tikejau tom pasakom ir dabar del to nesigailiu ax.gif .Plaukai pas mano dukra labai stiprus ,grazus ir labai ilgi thumbup.gif ! Pakerpu tik kartais kirpciukus ir pacius galiukus. 4u.gif
Atsakyti
Kai buvo mažas tai gerai kirposi, bet paaugęs tai nieko nesiduoda, tai vasarą su mašinėle per ašaras nuvarėm 4 nr suaugusių kirpykloj, nes į kanto gatvę jau buvo gėda eiti, nes iš trijų kartų liko nenukirptas ax.gif O dabar jau ataugo, ant kalėdų džiaugsmo bus doh.gif
Atsakyti
Matukui pirma karta plaukus kirpom per pirma gimtadieni 4u.gif paliko tikras vyras wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Maziuko dar nekirpom,nes ir nereikia dar lotuliukas.gif
Vyresneli kirpom po metu patys ir labiau tam ,kad pasilikti tuos plaukucius sau smile.gif
Klaikus buvo pirmas kirpimas kirpykloj,antra karta buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
Mes plaukučius pirmąkart kirpom metų ir 5 mėn.,nes jau labai apaugęs buvo. Vedžiau į vaikų kirpyklą ir likau labai patenkinta. O iš kirpyklos išėjęs atrodė taip vyriškai hihihi.gif .
O tuo prietaru, kad nuskutus, plaukai stipresni tampa, tai netikiu schmoll.gif .
Atsakyti
Aš pirmą kartą kirpau 11 mėn. visiškai trumpai dėl to, kad labai nelygūs plaukiukai buvo.
Atsakyti
Mes irgi jau galvojam ka cia su plaukuciais daryti.. Dar nera 5 menesiuku, o kazkur skaiciau, kad kol metuku nera, geriau nekirpti, plaukuciuose uzkoduota visa informacija, energija. Nezinau, bet labai juokingai mazyle atrodo: pakausiukas, ir smilkinukai praplike, o virsuj ilgi, kaip gero puse sprindzio. Atrodo kaip cipolinas
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2007 01 31, 16:48)
Mes irgi jau galvojam ka cia su plaukuciais daryti.. Dar nera 5 menesiuku, o kazkur skaiciau, kad kol metuku nera, geriau nekirpti, plaukuciuose uzkoduota visa informacija, energija. Nezinau, bet labai juokingai mazyle atrodo: pakausiukas, ir smilkinukai praplike, o virsuj ilgi, kaip gero puse sprindzio. Atrodo kaip cipolinas

aš irgi buvau prisiklausius visokių prietarų apie nekirpimą iki metų, bet paskui viena draugė paprotino, kad per tuos bobučių išmislus vaikas žvairas liks (nes prieky plaukučiai jau visai į akis lindo)doh.gif tai prieš porą mėnesių palaukiau kol užsnūs mano pipiras maitinimo kėdutėj ir pasidarbavau blush2.gif aišku, kirpau tik ten kur būtina, kad į akis nelystų ax.gif
Atsakyti