Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Galima - Negalima kirpti.... g.gif Cia daugiau prietarai mano nuomone cool.gif
Plaukai - vienas is paveldimu dalyku, taip kad daug itakos tikrai netures nuskutimas plikai kaip ir napakenks jei kiek pakirpsime plaukucius vaikui iki metuku.
As pirma syki pakirpau pati kirpciukus ir kiek aplink ausytes, nes labai jau lindo i akytes ir ausytes kutendavo...
Va klausimas kaip paruosti vaika (kad ir didesni) pirmam apsilankymui kirpykloje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2007 06 02, 23:41)
Galima - Negalima kirpti....  g.gif Cia daugiau prietarai mano nuomone  cool.gif
Plaukai - vienas is paveldimu dalyku, taip kad daug itakos tikrai netures nuskutimas plikai kaip ir napakenks jei kiek pakirpsime plaukucius vaikui iki metuku.
As pirma syki pakirpau pati kirpciukus ir kiek aplink ausytes, nes labai jau lindo i akytes ir ausytes kutendavo...
Va klausimas kaip paruosti vaika (kad ir didesni) pirmam apsilankymui kirpykloje?  g.gif

Aš vedžiau savo vaikutį į specialią vaikų kirpyklą (pirmą kartą jam buvo metukai ir 4 mėn.), tai labai patiko ir vaikučiui, ir man ax.gif . Kirpėjos tikrai moka su vaikučiais bendrauti, be to rodo filmukus, o ir sienos kaip vaikų kambary įvairiausiais piešinėliais. Bet mano mažių tada labiausiai sužavėjo mažas akvariumukas su žuvytėm.
Nors pinigėlių dvigubai daugiau kainuoja nei paprastoj kirpykloj, bet man ten buvo ir yra thumbup.gif ..
Atsakyti
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

Sveiki
as cia naujoke, bet tikiuos susirast bendraminciu 4u.gif
mano vaikinukui 14 menesiu, i kirpykla ejom po pirmo gimtadienio. As bijojau, kad jam nepatiks, zaislu maisa sudejau, o jis kad dziaugesi, kai jam plaukiukai ant keliu krito thumbup.gif ir nei mamos nei tecio rodomo demesio nereikejo. Uztat koks vyras grizas namo, visai nebe vaikas, o bernas su suteptais plaukais...vasku berods sutepe, nu kavalierius cool.gif
Bet, tiesa, sako, kad iki metu kirpti nepatartina..
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2007 06 03, 14:01)
Aš vedžiau savo vaikutį į specialią vaikų kirpyklą (pirmą kartą jam buvo metukai ir 4 mėn.), tai labai patiko ir vaikučiui, ir man ax.gif . Kirpėjos tikrai moka su vaikučiais bendrauti, be to rodo filmukus, o ir sienos kaip vaikų kambary įvairiausiais piešinėliais. Bet mano mažių tada labiausiai sužavėjo mažas akvariumukas su žuvytėm.
Nors pinigėlių dvigubai daugiau kainuoja nei paprastoj kirpykloj, bet man ten buvo ir yra  thumbup.gif ..

Zinau ta vaiku kirpyklele Kaune - esu ir daugiau apie ja geru atsiliepimu thumbup.gif thumbup.gif Tai sakiau, jei kada pribres reikalas tai vesiu bent jau pirma karta i ja ax.gif
Atsakyti
as savo vaikina kirpau keliu men nes jis gime su ilgais plaukuciais o jei buciau laukusi kol sueis metukai tai butu pavirtes i mergaite, ir nuo to laiko kerpu kas 3 men nes jau labai greit jam auga biggrin.gif
Atsakyti
Nu mums tai su plaukuciais pasiseke smile.gif gime mano berniukas su ilgom garbanotom "kasom" tai ir kirt jau reikejo po keliu menesiu, nes i akytes i ausytes pradejo lysti. Dabar sunui yra beveik 10 menesiu, o jau kirpomes tris kartus ir panasu, kad greit vel reiks, nes jam kutena ausis ir matau kaip vis braukia nuo veiduko plaukuciu, maiso jam smile.gif
Atsakyti
As kirpciukus pakerpu jau nuo 9 men.,nes lenda mergickai i akytes....
Atsakyti
QUOTE(Linuze @ 2007 06 03, 13:01)
Nors pinigėlių dvigubai daugiau kainuoja nei paprastoj kirpykloj, bet man ten buvo ir yra  thumbup.gif ..

Mes dar nekirpom , bet gal kas žinot tokią kirpyklėlę Klaipėdoj? Nežinau nuo ko savo sūneliui pradėt kirpt doh.gif jis toks judrus, manau pačiai neis schmoll.gif
Atsakyti
kai buvo 1.1 menesis nukirpau plikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jau 1,5 metų, bet mes dar nesikirpom.. Įdomu, kur Klaipėdoje būtų galima rasti šaunią kirpyklėlę vaikams?
Atsakyti
mes kirpom kai buvo 1.2men
Atsakyti
Pirmaja dukra kirpau 13men ir ji labai puikiai ( po siai dienai ) kerpasi , o va su mazuoju doh.gif irgi panasaus amziaus bandem kirpti , nes iki tol nelabai buvo ka , tai vargo vakariene - lenkiu galva pries kirpeja , kuri atlieka si zygdarni smile.gif
Atsakyti