Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Apkirpau per pati gimtadieni tongue.gif Na,cia taip sutapo,kad ta diena nuvaziavom pas giminaite,o ji masinele buvo nusipirkus,tai ir pasidarbavom. Nedaug tu plaukuciu pas ji,bet tokie pukuciai,nevienodo ilgio,tai budavo pasisiauses belekaip blush2.gif O dabar pats tas thumbup.gif
Atsakyti
skutau blush2.gif 8,5 men, bet dabar turim tikrus suaugusiojo plaukus ir tuoj segsim saguti thumbup.gif
Atsakyti
pirma karta plaukucius svo mazylei pakirpau metuku laiko, nes buvom uzsiaugine ilga gripkute, iki to laiko vis susegdavau,bet vaikai auga, protingeja smile.gif taigi atrado, kad mama kazka jai i galva sega ir vis issiimdavo saguti, tai del sios priezasties ir teko pakirpti plaukus.
norejau metuku laiko apkirpti plikai, kad geresni laukai ataugtu (senoliu ismintis),bet pagailo...jie tokie grazus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 12, 08:32)
i akytes nelenda,as jai virsuje surisu kasyte ax.gif  ir nesisakoja tongue.gif  o jau garbanos grazumo,net ir gaila kirpti butu. o del galiku sakojimosi vis paziuriu,bet lyg ir nesisakoja. thumbup.gif

Kad maziem vaikam turbut ir nesisakoja galiukai, cia gal pradeda nuo vitaminu trukumo, ar ko kito sakotis plaukuciai, kad maziukam ir neteko pastebet, kad sakotusi.
O mes vakar apsikirpom pirma karta thumbup.gif . Kazkaip sumasciau, kad reikia pabandyt. Issitraukiau masinele, galvojau gal bijos, kur tau, net demesio nekreipe, kad ji burzgia, norejo dar pastvert, rankose paciupinet. 7 numeriu kirpau, kad kuo ilgesni liktu, nors ir nukirpau daug, net gaila pasidare pamacius. Bet dabar koks bicas atrodo, ai, ai bigsmile.gif
Atsakyti
mano tai berniukas ir noretusi kirpti,kai buvo mazas ik 15men kadangi turejo ilgokus plaukucius tai kirpdavau su masinele pati, nors pripratint buvo tikrai sunku,jis jos labai bijojo,bet kai kelis kartus leidau paciam pameginti,jis kazkaip apsiprato
na ir cia visai neseniai nusprendziau as ji nuvesti i kirpykla, kadangi jam kirpimas nebuvo naujiena, buvau tikra, kad bus viskas gerai. Tiesa tuo paciu nusprendziau ir vyresni kirpt, kad mazajam butu drasiau. Davem mes mazajam sukas i rankas ir kirpeja pradejo bandyti kirpti.....o dieve kaip jis jai trenke su tom sukom, kaip jis pradejo klykt, raminau gal pusvalandi,o kaip buvo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
todel dabar jis ilgais plaukais ir nusprendziau augint geriau negu nervus gadint sau
o i ta kirpykla zengt zingsni geda,nors ir arciausiai namu, bet gi pagalvos,kad tevai blogai aukleja vaikus blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
MES TAI METUKU IR 5MEN PIRMA KARTA APKIRPOM., NES JAU REIKEJO. biggrin.gif
Atsakyti
as ir girdejau, kad iki metu negalima kirpti. Mano dukrai jau metai ir trys menesiai, taciau ji dar nekirpta, nes nelabai yra ka kirpti.
Atsakyti
Mes irgi nukirpome sruogele kai tik gime, nes buvo toks juodas juodas kuokstas, dabar manoji - blondinuke smile.gif dziaugiuosi, kad issaugojom, po to ji pati nepatikes, kad tokia gime, kai uzaugs ir mes parodysim jai jos sruogele tongue.gif
Atsakyti
Aš kirpau 1,3 m. nors ir nelabai buvo ką kirpti, bet paskui užtat greičiau ataugo normalūs plaukiukai, o kirpti galima tada kai maumonėlis užsitraukia (ar kaip čia išsireikšti), o tai būna maždaug apie 1,2 m.
Atsakyti
mes plaukucius kirpome sulauke 1m thumbup.gif
Atsakyti
Abiems savo mažiuliam plaukus kirpom kai jiems suėjo vieneri,kirpimo mašinėle labai trumpai ax.gif
Atsakyti
Maniškiui vasara bus du metai, bet aš tik nuo 1,5 metukų pakerpu kirpčiukus jam. Man labai gražūs šviesūs jo plaukučiai - gaila kirpti. Kai bus karšta labai - nukirpsiu gale nuo sprando ir tiek. O mašinėle man gaila kirpt - labai jau trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti