Maniškis gimė su ilgais juodais plaukučiais
Taip čiotkai atrodė
Po to dar paaugo ir jau, kai ant akyčių pradėjo lįsti - truputį pati pakirpau kirpčiukus. Bet tai čia iki metukų buvo. O pirmą kartą normaliai, gražiai ir berniukiškai nukirpti nuvedžiau 1,5 metų, ai galvojau pabandysiu, gal sedės kėdėje
Ir žinokit jam labai patiko
Vos neužmigo kėdėje, kai jį teta kirpėja kirpo
Kirpciukus kirpome jau nekarta patys namuose
,o rimtam vizitui pas kirpeja ruosimes vasara,nes jei tik palaidais plaukuciais vaiksto,tai musu panele kaip liutukas atrodo
Mes pirma karta kirpomes 9 menesiu, patikekit taip mylejau jo plaukucius, bet jau buvo ilgi, antra pries pirmaji gimtadieni. Pati niekad nedrysau, vaziavome i kirpykla
O mes pirmą kartą kirpomės vakar
mums metukai ir du mėnesiai,visai patiko,tik truputį vietoj nenustigo.Apkirpo labai gražiai ir labai tinka,bet garbanų irgi labai gaila buvo...bet manau,kad mažiukui dabar labiau patinka,nes vis prieina prie veidrodžio pasimaivyt 
pamiršau paminėt,kad kirpomės su žirklėmis,taip patarė kirpėja,kad neišsigąstu
pamiršau paminėt,kad kirpomės su žirklėmis,taip patarė kirpėja,kad neišsigąstu
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. 
Kai suejo 6 men, pakirpau grifkute. Ir nuo to laiko iki siol ja pakerpu, kai i akytes pradeda lysti. Manau, kad jei plaukuciai trukdo, tai nieko neatsitiks jei apkirpsit.
as tik kirpciukus truputi pakirpus esu, nes lindo i akytes, ojoj kaip sunku buvo, sukinejosi i visas puses, bande zirkles pamatyt, kas ten daros iziuret, bet gavosi, vistiek pakirpau
. O pilnai dar nekirpau, bet jau tokia mintis yra, dabar dar ziema tegu pavaiksto, silciau bus
, o jau pavasari kirpsimes.
mano miglutei jau virs 2 metu,bet dar nekirpau ir nezinau ar butina. pas ja labai stori garbanoti plaukai. gaila kirpt
QUOTE(joolita @ 2007 02 10, 09:07)
mano miglutei jau virs 2 metu,bet dar nekirpau ir nezinau ar butina. pas ja labai stori garbanoti plaukai. gaila kirpt 
Mergytei jei i akytes nelenda, netrukdo, geriau ir nekirpt, o jei dar garbanoti plaukuciai, jei kaip grazu. Kai jau prades sakotis galiukai, tada ir pakirpt tuos galiukus.
Aš savo garbanių 1m. ir 10 mėn. pirmą kartą kirpau. Tokių gražių garbanų labai gaila buvo. O apie kirpyklą net nepagalvojau - jis net šukuotis neprisileidžia, plaunant galvą kaskart skandalas
Ir kai apkirpau, paskui visą dieną visiems mane skundė: "mamytė, šukuosena"- ir glosto plaukučius nelaimingu veideliu
Bet dabar jau garbanėlės baigia ataugti
Bet dabar jau garbanėlės baigia ataugti
QUOTE(auxyte @ 2007 02 12, 01:36)
Mergytei jei i akytes nelenda, netrukdo, geriau ir nekirpt, o jei dar garbanoti plaukuciai, jei kaip grazu. Kai jau prades sakotis galiukai, tada ir pakirpt tuos galiukus.
i akytes nelenda,as jai virsuje surisu kasyte