Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kirpimas

Maniškis gimė su ilgais juodais plaukučiais thumbup.gif Taip čiotkai atrodė biggrin.gif Po to dar paaugo ir jau, kai ant akyčių pradėjo lįsti - truputį pati pakirpau kirpčiukus. Bet tai čia iki metukų buvo. O pirmą kartą normaliai, gražiai ir berniukiškai nukirpti nuvedžiau 1,5 metų, ai galvojau pabandysiu, gal sedės kėdėje biggrin.gif Ir žinokit jam labai patiko tongue.gif Vos neužmigo kėdėje, kai jį teta kirpėja kirpo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kirpciukus kirpome jau nekarta patys namuose thumbup.gif ,o rimtam vizitui pas kirpeja ruosimes vasara,nes jei tik palaidais plaukuciais vaiksto,tai musu panele kaip liutukas atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Mes pirmą kartą apsilankėme kirpykloje visai neseniai,mažiui buvo metukai ir 7 mėnesiukai thumbup.gif Prieš tai pati pakirpdavau kirpčiukus(belenkaip doh.gif biggrin.gif ).Kirpomės vaikų kirpykloje(beje mums ten labai patiko ) ax.gif
Atsakyti
Mes pirma karta kirpomes 9 menesiu, patikekit taip mylejau jo plaukucius, bet jau buvo ilgi, antra pries pirmaji gimtadieni. Pati niekad nedrysau, vaziavome i kirpykla ax.gif
Atsakyti
O mes pirmą kartą kirpomės vakar ax.gif mums metukai ir du mėnesiai,visai patiko,tik truputį vietoj nenustigo.Apkirpo labai gražiai ir labai tinka,bet garbanų irgi labai gaila buvo...bet manau,kad mažiukui dabar labiau patinka,nes vis prieina prie veidrodžio pasimaivyt lotuliukas.gif

pamiršau paminėt,kad kirpomės su žirklėmis,taip patarė kirpėja,kad neišsigąstu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ROMA'ntike: 08 vasario 2007 - 21:19
QUOTE(titomama @ 2005 11 14, 21:49)
Kada pirmą kartą kirpote mažajam plaukus. Kažką viena ausim esu girdėjus, kad iki metų nereikėtu kirpti. g.gif

Kai suejo 6 men, pakirpau grifkute. Ir nuo to laiko iki siol ja pakerpu, kai i akytes pradeda lysti. Manau, kad jei plaukuciai trukdo, tai nieko neatsitiks jei apkirpsit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Savo mazylei, kuriai dabar 1 met.4 menesiai jau du kartus kirpau plaukucius, nes lindo i akutes.Jei tokia situacija, manau, nereiketu tiketi prietarais.
Atsakyti
as tik kirpciukus truputi pakirpus esu, nes lindo i akytes, ojoj kaip sunku buvo, sukinejosi i visas puses, bande zirkles pamatyt, kas ten daros iziuret, bet gavosi, vistiek pakirpau ax.gif . O pilnai dar nekirpau, bet jau tokia mintis yra, dabar dar ziema tegu pavaiksto, silciau bus biggrin.gif , o jau pavasari kirpsimes.
Atsakyti
mano miglutei jau virs 2 metu,bet dar nekirpau ir nezinau ar butina. pas ja labai stori garbanoti plaukai. gaila kirpt g.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 02 10, 09:07)
mano miglutei jau virs 2 metu,bet dar nekirpau ir nezinau ar butina. pas ja labai stori garbanoti plaukai. gaila kirpt g.gif

Mergytei jei i akytes nelenda, netrukdo, geriau ir nekirpt, o jei dar garbanoti plaukuciai, jei kaip grazu. Kai jau prades sakotis galiukai, tada ir pakirpt tuos galiukus.
Atsakyti
Aš savo garbanių 1m. ir 10 mėn. pirmą kartą kirpau. Tokių gražių garbanų labai gaila buvo. O apie kirpyklą net nepagalvojau - jis net šukuotis neprisileidžia, plaunant galvą kaskart skandalas doh.gif Ir kai apkirpau, paskui visą dieną visiems mane skundė: "mamytė, šukuosena"- ir glosto plaukučius nelaimingu veideliu unsure.gif

Bet dabar jau garbanėlės baigia ataugti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auxyte @ 2007 02 12, 01:36)
Mergytei jei i akytes nelenda, netrukdo, geriau ir nekirpt, o jei dar garbanoti plaukuciai, jei kaip grazu. Kai jau prades sakotis galiukai, tada ir pakirpt tuos galiukus.

i akytes nelenda,as jai virsuje surisu kasyte ax.gif ir nesisakoja tongue.gif o jau garbanos grazumo,net ir gaila kirpti butu. o del galiku sakojimosi vis paziuriu,bet lyg ir nesisakoja. thumbup.gif
Atsakyti