Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos-paauglės

QUOTE(Nolikas @ 2008 06 30, 21:09)
na mano pussesere 15-os pagimde pirma leliuka smile.gif ...... o po 7 men. antra))))) nzn kaip ji taip sugebejo.....bet kaip db grazu))) jai 18 m..... turi du sunelius smile.gif  4u.gif ...... ir visai gerai jai sekasi))

jooooo....... blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolikas @ 2008 06 30, 22:09)
na mano pussesere 15-os pagimde pirma leliuka smile.gif ...... o po 7 men. antra))))) nzn kaip ji taip sugebejo.....bet kaip db grazu))) jai 18 m..... turi du sunelius smile.gif  4u.gif ...... ir visai gerai jai sekasi))

Pala pala, kaip tai įmanoma? blink.gif blink.gif blink.gif Tai ji būdama 7mėn nėščia sugebėjo vėl pastot? g.gif

QUOTE(siaulietuke @ 2008 07 01, 07:24)
Man irgi yra tekę, prisiklausyti brudo, o po to matyti kaip padlaižiauja ir apsimeta labai maloniais ir laukiančiais kada atvažiuosim, nekenčiu tokių žmonių. (čia kalbu ne apie vaikus, o apie mudu su vyru, gal ne į temą, bet tavo žodžiai priminė skaudžią patirtį). Dabar tie žmonės apsimeta geručiais ir net nebekalba apie tai ką kažkada man kalbėjo, o aš galvodama apie juos tik ir prisimenu kaip jie man spjaudė į širdį, tiek visko prikalbėjo, o dabar drąsiai žiūri į akis ir vaidina, kad mes laukiami - geri aktoriai....

Aha unsure.gif

QUOTE(Molė @ 2008 07 01, 08:03)
Mylimuke, tikrai niekas brudo nepila. Išreiškiam nuomonę ne apie konkrečias paaugles mamas, o aplamai apie tą motinystę paauglystėje.

Įdomu būtų išgirsti tavo nuomonę, jeigu pasakyčiau, kad aš moteris, užauginusi vaikus, turinti jau anūkėlį, laukiuosi g.gif . Vaikeliui nieko netrūktų, nei meilės, nei šilumos, nei materialinių dalykų. Bet amžius? Juk nepasakytum, kad tai normalu. Bet aš suprasčiau, nesakyčiau, kad pilat brudą. Jokio skirtumo nėra - per anksti ar jau per vėlai g.gif . Man priimtina, kai žmogus nevynioja žodžių į vatą. Pati greičiausiai supranti, kad paauglės neturėtų apsikrauti motinystės rūpesčiais, bet atsitinka taip, kaip atsitinka ir nieko nepakeisi. Jei sakysit, kad auginti vaikelį vien tik malonumas, tikrai nepatikėsiu ir atsakysiu Svajos parašytais postais :
Mokėti brangiai reikia už vaikus
Kasdien nuo pat gimimo ir ilgai,
Mažylis niekada nebus pigus.
Naktim keliesi, kol maži vaikai,
Eini žiūrėt ar miegas jų ramus,
Vis rūpinies vaikais ir nerimauji
Tačiau už tavo vargą ir skausmus
Lemtis atseikėja palaimos pilną saują.
Didžiausias turtas - vaiko bučiniai,
O rūpesčiai... jau pamiršti seniai
.
Motinystė - nuostabiausias dalykas, bet ne paauglystės ir jau ne močiutės amžiuje.

Nolikai, o tavo puseserė skuba gyventi g.gif .

Kokia būtų mano nuomonė? Kuo nuoširdžiausiai jus pasveikinčiau wub.gif Nežinau, kiek jums metų, bet mano mama visai neseniai užsiminė, kad labai norėjo dar vaikelio (o jai 42), bet kad jau gimė anūkė, tai kaip čia atrodys, sako doh.gif biggrin.gif
Niekada nesakiau, kad auginti vaikus yra tik malonumas, rūpesčių irgi yra. Bet pasvėrus viską - ar kuri mamytė sutiks su tuo, jog tie rūpesčiai nusveria visą džiaugsmą, kurį gaunate iš vaikų ir suteikiate jiems? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2008 07 01, 05:03)
Mylimuke, tikrai niekas brudo nepila. Išreiškiam nuomonę ne apie konkrečias paaugles mamas, o aplamai apie tą motinystę paauglystėje.

Įdomu būtų išgirsti tavo nuomonę, jeigu pasakyčiau, kad aš moteris, užauginusi vaikus, turinti jau anūkėlį, laukiuosi g.gif

sveikinu 4u.gif gerbiu zmones kurie pasirenka nenutraukti gyvybes, bet kuriame amziuje mirksiukas.gif mano mamos bendradarbe gimde beveik kartu su savo dukra mirksiukas.gif na mes su MB jei pasnekam apie kita - taj linkstam prie tos nuomones kad jis gims kai mum bus virs 30 ax.gif ( na jam ir taip neuzilgo 30) ir man labai smagu, kad net vyresnes moterys nepabijoje sunkumu, galbut net truputeli rizikuodamos, isnesioja ir gimdo vaikelius.

Papildyta:
Kazkada teko skaityti straipsny , kad vyro sperma itakoja vaikelio vystymasi ir moters nestuma. mokslininkai irode, kad spermos kokybe geriausia iki 25 metu mirksiukas.gif iki siol spermos bankai priimdavo vyru donoru spermas bet kokio amziaus, o dabar tik vyru iki 25 metu amziaus.
ka apie tai manote?ar esat kazka panasaus girdeje?
Atsakyti
Nesu girdėjusi, bet manau, kad amžiaus riba galėtų būti ne tokia griežta. Svarbiau atsižvelgti į vyro gyvenseną, ligas, paveldimumą ir pan. ax.gif
Atsakyti
hihihi.gif nu jo as irgi taip manau, siaip nzn kuom jie remesi, tikrai kartais vyras 40 gali but sveikesnis uz ta paty 25 mirksiukas.gif bet va kai pradejo mintys apie antra suktis taj prisiminem si straipsny, ir db juokais zinoma, bet sakom gal reiketu "uzsikonservuot" tos geros spermos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai kurie taip daro, tik nežinau, kokiais tikslais g.gif gal irgi dėl buožgalvių kokybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 01, 22:10)
Pala pala, kaip tai įmanoma?  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Tai ji būdama 7mėn nėščia sugebėjo vėl pastot?  g.gif

Tai kaip suprantu, ji ne pastojo 7 menesių nėštume, o vaiką neišnešiotą pagimdė, taip daugiau logikos. Bet gi iškart po nėštumo negali pastot kurį laiką, tai gal dar mažesnis lelis gimė. Kažkaip keistai. g.gif

QUOTE(joviliukste @ 2008 07 01, 23:28)
ir db juokais zinoma, bet sakom gal reiketu "uzsikonservuot"  tos geros spermos  lotuliukas.gif

Skaičiau kažkada straipsnį, apie amerikiečių šeimą, kuri turi (berods) 8 vaikus, ir kurios dalis vaikų yra iš užšaldytos spermos. Tai aš dabar tiksliai amžiaus vaikų nepamenu, bet tarkim improvizuosiu vaikų metus, tai pas tuos amerikiečius sakykim yra daug vyresnių vaikų, ir jauniausias yra sakykim 10-ties, o po jo einantis vyresnis yra 13-kos, tai tas jų tėvas ir sako, vaikas kuriam dabar 10 yra vyresnis už tą, kuriam trylika, nes tas dešimtmetis yra gimęs iš užšaldytos spermos, kuri buvo užšaldyta dar prieš natūraliai pastojant su 13-mečiu, ir jie ten taip pasakoja, kad atrodo visa tai yra natūralu, aš jaučiu visą gyvenimą atsiminsiu tą pasakojimą, nes kažkaip užstrigo jis man galvoj. Na aišku metai skaičiuojasi pagal gimimą, bet juokinga, kad iš tikrųjų jaunesnio vaiko sperma išėjusi kaip ir ankščiau į pasaulį. Na toks kaip ir nenatūralumas, nukrypimas nuo gamtos dėsnių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaulietuke: 02 liepos 2008 - 06:30
QUOTE(siaulietuke @ 2008 07 02, 04:26)
Tai kaip suprantu, ji ne pastojo 7 menesių nėštume, o vaiką neišnešiotą pagimdė, taip daugiau logikos. Bet gi iškart po nėštumo negali pastot kurį laiką, tai gal dar mažesnis lelis gimė. Kažkaip keistai.  g.gif
Skaičiau kažkada straipsnį, apie amerikiečių šeimą, kuri turi (berods) 8 vaikus, ir kurios dalis vaikų yra iš užšaldytos spermos. Tai aš dabar tiksliai amžiaus vaikų nepamenu, bet tarkim improvizuosiu vaikų metus, tai pas tuos amerikiečius sakykim yra daug vyresnių vaikų, ir jauniausias yra sakykim 10-ties, o po jo einantis vyresnis yra 13-kos, tai tas jų tėvas ir sako, vaikas kuriam dabar 10 yra vyresnis už tą, kuriam trylika, nes tas dešimtmetis yra gimęs iš užšaldytos spermos, kuri buvo užšaldyta dar prieš natūraliai pastojant su 13-mečiu, ir jie ten taip pasakoja, kad atrodo visa tai yra natūralu, aš jaučiu visą gyvenimą atsiminsiu tą pasakojimą, nes kažkaip užstrigo jis man galvoj. Na aišku metai skaičiuojasi pagal gimimą, bet juokinga, kad iš tikrųjų jaunesnio vaiko sperma išėjusi kaip ir ankščiau į pasaulį. Na toks kaip ir nenatūralumas, nukrypimas nuo gamtos dėsnių.

gal ji pastojo po 7 men.taj noreta pasakyti? g.gif kai pagimdziau dukriuka ja priziurejo viena sesute, kuri man papasakojo, kad pastojo po 6 sav.po pirmagimio gimimo blink.gif

as kazkada skaiciau irgi amerikieciu seima pasidejo i "banka" spermos, na tipo jei kas nutiktu, jei vyras nebegaletu turet vaiku ir pan. o po keliu metu tas vyras mire kazkokioj avarijoj (darbe lyg, db nepamenu gerai) taj ta moteriske (jo zmona) po jo mirties pagimde 2 berniukus (buvo apvaisinta ta sperma) .ten buvo su nuotraukytem, zodziu graziai parasyta, kad lb ji mylejo, tie berniukai jau uzauge, tevo kopijos, ji niekada kito vyro neturejo ir lb dziauges kad jam pagimde vaikucius ir po jo mirties.

na nukrypimas nuo gamtos taj gal ir taip, taciau db medicinoje nukrypimai nuo gamtos yra labai dideli ir vykstantys kasdien - organu persodinimai, neinesiotu naujagimiu gyvybiu isaugojimai, gyvybes palaikymas komoje , ir t.t. tai galime ivardinti kaip nukrypima nuo gamtos mirksiukas.gif

karta mano biologijos mokytoja pasake taip - naturalioje gamtoje vyksta naturali atranka, kurios sprincipas - islieka stipriausi , o siuolaikine medicina apverte si principa auktyn kojom - islieka patys silpniausi ....
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 01, 20:30)
Kai kurie taip daro, tik nežinau, kokiais tikslais  g.gif  gal irgi dėl buožgalvių kokybės  g.gif

amerikoj ir siaip pasauly populiarus spermos bankai, nes yra daug moteru kurios net neturincios partneriu, taciau nori susilaukti naujagimiu, tada jos renkas sperma is spermu donoru.o seimos gal uzsisaldo del apsidrauimo, jei veliau vyras negaletu ar pan. g.gif
na zinoma , taj tik speliojimai, taciau skaiciau kad aktore Sharon STONE "DIOR" firmos veidas, iesko spermos donoro blink.gif , taciau jam iskelti labai dideli reikalavimai, tad tokiu vis dar neatsiranda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 07 02, 07:26)
Tai kaip suprantu, ji ne pastojo 7 menesių nėštume, o vaiką neišnešiotą pagimdė, taip daugiau logikos. Bet gi iškart po nėštumo negali pastot kurį laiką, tai gal dar mažesnis lelis gimė. Kažkaip keistai.  g.gif

Tai kad rašo - pagimdė vieną, o po 7mėn gimė antras blink.gif Tai gal tada antras gimė neišnešiotas g.gif Bet irgi nelabai tikėtina, nes iškart po gimdymo pastot kaip ir nelabai galima, o tada gimtų labai jau neišnešiotas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 02, 20:11)
Tai kad rašo - pagimdė vieną, o po 7mėn gimė antras  blink.gif  Tai gal tada antras gimė neišnešiotas  g.gif  Bet irgi nelabai tikėtina, nes iškart po gimdymo pastot kaip ir nelabai galima, o tada gimtų labai jau neišnešiotas... unsure.gif

Tai kad ten kur mane citavai lygiai tą patį pasakiau. ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 02, 20:11)
Tai kad rašo - pagimdė vieną, o po 7mėn gimė antras  blink.gif  Tai gal tada antras gimė neišnešiotas  g.gif  Bet irgi nelabai tikėtina, nes iškart po gimdymo pastot kaip ir nelabai galima, o tada gimtų labai jau neišnešiotas... unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif na tai labai jau gaunas nes moteris daug maz po 2 men pirma syk mmm suserga blink.gif nu cia mistika gaunas jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaulietuke @ 2008 07 02, 21:02)
Tai kad ten kur mane citavai lygiai tą patį pasakiau.  ax.gif  drinks_cheers.gif

Supratau, kad apie pirmą sakei, kad neišnešiotas doh.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2008 07 02, 21:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  na tai labai jau gaunas nes moteris daug maz po 2 men pirma syk  mmm suserga blink.gif  nu cia mistika gaunas jau doh.gif

Įvairiai suserga, priklauso nuo žindymo ax.gif Bet greičiausiai įmanoma susirgti po 6sav, vadinas pastoti greičiausiai įmanoma maždaug po 4 sav po gimdymo g.gif
Labai jau mažas nėštumas tada unsure.gif
Atsakyti