QUOTE(siaulietuke @ 2008 06 30, 05:51)
O šitoj vietoj turiu sava nuomonę. Nes esu bendravusi su labai panašia mergina, kuri nuo pat mažumės nori vaikelio. Ir ji ištekėjo 18-kos tik dėl to, kad norėjo vaikelio, 19 pagimdė. Na čia jau nepaauglystė, o normalus amžius, bet kalbėta apie vaikelį buvo nuo mažumės. Aš manau, kad tokioms paauglėms, kurios nori vaikelio, kurios labai nori rūpintis mažom, silpnom būtybėm, jos pačios tokios jaučiasi, pačios trokšta, kad jomis labiau rūpintųsi, kad skirtų daugiau dėmesio ir pan. O vat, kad kažkas norėtų būt nėščia

Tai kažkaip nelogiška, kaip gali norėti būti nėščia, jei nežinai ką tai reiškia. Tikiu, kad noras atsiranda jau pirmojo besilaukiant, norisi visada jaustis kitaip ir pan, bet kaip gali žmogus, kuris niekad nebuvo besilaukiantis, to norėti.

Tai nebent kažkokia fantazavimo-žaidimo forma, nes tikrai nelogiška.
Ten citata iš kelių postų. Apie nėštumą ji kalba tuomet, kai jau yra buvusi

. Tai nuostabus jausmas, net man, turėjusiai komplikacijų, norisi tą patirti dar ir dar

O kad nori kažkuo rūpintis, aš kaip tik įvardinčiau, kad tai suaugusi ir subrendusi asmenybė, norinti įsipareigoti ir būti už kažką atsakingai
Be to, juk maži minkštučiai kūdikėliai masina daugelį.
O tu nenori būti nėščia (nebūtinai dabar)?
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 30, 16:13)
o apie meile, tai tai pat zinoma kiekvieno reikalas - taciau dar niekas neirode, kada geriausias amzius isimyleti
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 30, 16:31)
be komentaru....
per anksti suaugai
Nežinau, koks variantas yra geresnis. Bet aš visada su malonumu prisimenu visas išdaigas, kad ir nelabai maloniai pasibaigusias

Kaip kad maži vaikai krečia pokštus, taip ir paauglystėje būna kažkokių dalykų, be kurių paauglystė būtų nebe labai paauglystė. O kad nuo vystyklų žmogus gyventų ir mąstytų kaip suaugęs...Nu nežinau

Bet juk dauguma tėvų to nori.
Papildyta:
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 29, 22:03)
uztat tu galesi siu klaidu niekada nepadaryti su savo dukryte

mano mama niekada su manim nesnekedavo apie intymius dalykus, gal atrodys juokinga, kai susirgau mnesinem nezinojau kas tai yra

o apie sexa nelieteme temu, ji man niekad nieko neaiskino...as stengsiuos su dukryte apie tai kalbeti, nors vaikai ir taip labai greitai viska suzino, taciau nenoreciau kad tarp musu butu kazkokia baime ar geda kalbetis apie naturalius gyvenime vykstancius dalykus
QUOTE(Limcamca @ 2008 06 29, 22:04)
Tokioms mamytėms labai reikalinga parama iš šono. Tiek finansinė, tiek moralinė manau

Net, jei ji prisijungtų tik prie SM kasdien, manau jos gautų, ir į viską žiūrėti jai būtų daug lengviau.

Apie ką aš čia pusė temos ir tauškiu. Ne brudo dar pilti, o paramos
QUOTE(joviliukste @ 2008 06 29, 22:13)
galbut gautu paramos,bet esu tikra kad atsirastu kurios negailetu ir siurksciu zodziu.o kartais net artimi zmones nusisuka nuo tokiu jaunu mamyciu, o ka jau kalbeti apie finansine parama. atsimenu kai minetoji drauge 15 pastojo, istekejo, isejo gyvent su vyru, ir jau gimus mergytei susipyko su vyru, vidury nakties nuejo pas savo tevus su mazyle ant ranku - o sie uztrenke duri pries pat veida, tada as priemiau ja vienai nakciai, bet mano tevai taip pat daug burebejo, kad prisivire koses dabar lai srebia
dabar buvom usitike, po 6 beveik metu, taj sake tevai paremia daugiau, ir anuke myli, taciau tuo metu kai buvo sunkiausia jie nusisuko.ir visi draugai nusisuko.
as irgi noreciau moraliskai paremti tokias mamas, jei galeciau ir finansiskai, kad ir atlikusiais daigtais ar rubeliais.
Mes savo beveik visus drabužėlius atidavėm vienai šeimai

Dar laukia krūvos žaislų kažkam atiduot. Nematau reikalo sudėjus įmaišus namie laikyt, o kažkam juk jie labai reikalingi.
Man kartais sunku bendrauti su tais, kurie man yra prišnekėję tokių baisių dalykų

o dabar elgiasi taip, lyg visada būtų laukę mano dukrytės