QUOTE(giedrag @ 2007 01 18, 11:36)
Na, mano auklė tai ne tik pati valgo kelis kartus per dieną, bet toks vaizdas, kad dar ir namo parsineša.
O vieną kartą paskambinu aš jai ir klausiu - ką veikiat, ar mano vaikas pusryčius valgė. O ji man ir sako - nelabai valgė, bet aš sau pusryčiams dešrelių išsiviriau, tai ir jai daviau, pora kąsnių suvalgė, o dabar pietų ką čia man reikės valgyti tai nežinau...
Tai vos nuo kėdės nenukritau. Kažkaip neįsivaizdavau, kad man auklę reikės maitinti tris kartus per dieną ir dar namo įdėti.
Bet pati esu kalta - kai priėmiau ją į darbą, nesutarėm tiksliai kaip ji valgys. Tai moteriškė ir naudojasi, be jokių kompleksų.

dar taip buna
Papildyta:
QUOTE(jurga11 @ 2007 01 18, 15:07)
Mano aukles kai taremes del darbo paklausiau ar nores valgyti pas mus, tai ji pradejo vardinti, kad kiaulienos nevalgo, mesa tik su sv. darzovem, duonos nevalgo, bulviu nevalgo, pieno produktu irgi ne, nes tai nesveika. Tai sutarem taip: atsinesa ka ji nori is namu, jei beda - uzkanda ka randa saldytuve. Mat mes labai jau nesveikai maitinames... Kazkokiu budu per puse metu problemu dar tfu tfu tfu nebuvo.
Tiesa, kai del darbo kalbejom ir su kitom auklem, kone is kas antros isgirsdavau klausima "o kaip mane maitinsite"....Daznai net ir pries tai ka reiks su vaiku daryti. Man susidare ispudis kad aukles bene labiausiai savo sveika mityba susirupinusios Lietuvos pilietes.
,,mat aukles( ne visos, bet...) pacios alkaniausios``

juokauju