Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė gurmanė

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 05, 21:56)
O as nesciaus.Na pusrycius ryte namie gali pavalgyt,vakariene irgi namie,belieka tik pietus.Juk ir kokioje istaigoje dirbant tas pats,juk nieks nesinesa -----pusryciu,pietu ir vakarienes,tik pietus smile.gif

nu man pusryciai ankstyva ryta nelenda tik arbata ir koks sumustinis, kas nors lengvo, o vakarienes jau jeigu velyvas metas tai tikrai nesinesciau, nes namo grizti tekdavo net po 12nakties grizt. tai nemanau, kad kas is vakarienes ir lystu i burna. tikriausiai tik miegas
Atsakyti
QUOTE(indre-g. @ 2007 01 05, 22:01)
nu man pusryciai ankstyva ryta nelenda tik arbata ir koks sumustinis, kas nors lengvo, o vakarienes jau jeigu velyvas metas tai tikrai nesinesciau, nes namo grizti tekdavo net po 12nakties grizt. tai nemanau, kad kas is vakarienes ir lystu i burna. tikriausiai tik miegas

Na taip as nesakau buna visokiausiu situaciju,svarbiausia as manau,kad aukle turi elgtis padoriai,nelisti ten kur jai nereikia,nevadovauti seimininku namuose,kaip savo namuose.ir tada viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 05, 22:07)
Na taip as nesakau buna visokiausiu situaciju,svarbiausia as manau,kad aukle turi elgtis padoriai,nelisti ten kur jai nereikia,nevadovauti seimininku namuose,kaip savo namuose.ir tada viskas bus gerai. mirksiukas.gif

taip sutinku dabar i visus siuos teiginius
aukle neturi kituose namuose jaustis kaip restorane, nes girdejau ir tokiu situaciju kai tevai perka maista pagal aukles, cia tai tikra nesamone.
taip neturi buti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indre-g.: 06 sausio 2007 - 00:18
QUOTE(indre-g. @ 2007 01 06, 02:18)
taip sutinku dabar i visus siuos teiginius
aukle neturi kituose namuose jaustis kaip restorane, nes girdejau ir tokiu situaciju kai tevai perka maista pagal aukles, cia tai tikra nesamone.
taip neturi buti

Oho,na ir kantrus tie teveliai kartais buna. blink.gif
Atsakyti
Na, mūsų auklė tada tikrai neišranki hihihi.gif Valgo tai, kas yra padaryta, arba ką randa šaldytuve rolleyes.gif Ir tai, kol priprašiau, kad valgytų doh.gif Matomai moteriškė nepatogiai jaučiasi besirausdama po svetimą šaldytuvą, tai sėdėjo pirmas dienas pusbadžiu. Bet paskui, normaliai pakalbėjom, sakau, kam čia gėdintis, juk leidau valgyti, tai prašom - valgyti cool.gif Daugiau nesusipratimų nekilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 06, 03:58)
Oho,na ir kantrus tie teveliai kartais buna. blink.gif

idomu kokiu dar buna rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 06, 12:29)
Na, mūsų auklė tada tikrai neišranki hihihi.gif Valgo tai, kas yra padaryta, arba ką randa šaldytuve rolleyes.gif Ir tai, kol priprašiau, kad valgytų  doh.gif  Matomai moteriškė nepatogiai jaučiasi besirausdama po svetimą šaldytuvą, tai sėdėjo pirmas dienas pusbadžiu. Bet paskui, normaliai pakalbėjom, sakau, kam čia gėdintis, juk leidau valgyti, tai prašom - valgyti  cool.gif Daugiau nesusipratimų nekilo  biggrin.gif

suprantama, kad moteriske nepatogiai jautesi man ir taip buvo
Atsakyti
Na, mano auklė tai ne tik pati valgo kelis kartus per dieną, bet toks vaizdas, kad dar ir namo parsineša.
O vieną kartą paskambinu aš jai ir klausiu - ką veikiat, ar mano vaikas pusryčius valgė. O ji man ir sako - nelabai valgė, bet aš sau pusryčiams dešrelių išsiviriau, tai ir jai daviau, pora kąsnių suvalgė, o dabar pietų ką čia man reikės valgyti tai nežinau...
Tai vos nuo kėdės nenukritau. Kažkaip neįsivaizdavau, kad man auklę reikės maitinti tris kartus per dieną ir dar namo įdėti.
Bet pati esu kalta - kai priėmiau ją į darbą, nesutarėm tiksliai kaip ji valgys. Tai moteriškė ir naudojasi, be jokių kompleksų.
Atsakyti
Mano aukles kai taremes del darbo paklausiau ar nores valgyti pas mus, tai ji pradejo vardinti, kad kiaulienos nevalgo, mesa tik su sv. darzovem, duonos nevalgo, bulviu nevalgo, pieno produktu irgi ne, nes tai nesveika. Tai sutarem taip: atsinesa ka ji nori is namu, jei beda - uzkanda ka randa saldytuve. Mat mes labai jau nesveikai maitinames... Kazkokiu budu per puse metu problemu dar tfu tfu tfu nebuvo.

Tiesa, kai del darbo kalbejom ir su kitom auklem, kone is kas antros isgirsdavau klausima "o kaip mane maitinsite"....Daznai net ir pries tai ka reiks su vaiku daryti. Man susidare ispudis kad aukles bene labiausiai savo sveika mityba susirupinusios Lietuvos pilietes.
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 06, 10:29)
Na, mūsų auklė tada tikrai neišranki hihihi.gif Valgo tai, kas yra padaryta, arba ką randa šaldytuve rolleyes.gif Ir tai, kol priprašiau, kad valgytų  doh.gif  Matomai moteriškė nepatogiai jaučiasi besirausdama po svetimą šaldytuvą, tai sėdėjo pirmas dienas pusbadžiu. Bet paskui, normaliai pakalbėjom, sakau, kam čia gėdintis, juk leidau valgyti, tai prašom - valgyti  cool.gif Daugiau nesusipratimų nekilo  biggrin.gif

o tai ko pusbadziu sedejo? g.gif galejo ir is namu atsinest pavalgyt tongue.gif keista kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
kartais atodo kad kai kurios aukles ne tik kad algos geros nori, bet vos ne pilno islaikymo...bilietelio, maisto....gerai kad dar rubu apipirkt nepradeda prasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrag @ 2007 01 18, 11:36)
Na, mano auklė tai ne tik pati valgo kelis kartus per dieną, bet toks vaizdas, kad dar ir namo parsineša.
O vieną kartą paskambinu aš jai ir klausiu - ką veikiat, ar mano vaikas pusryčius valgė. O ji man ir sako - nelabai valgė, bet aš sau pusryčiams dešrelių išsiviriau, tai ir jai daviau, pora kąsnių suvalgė, o dabar pietų ką čia man reikės valgyti tai nežinau...
Tai vos nuo kėdės nenukritau. Kažkaip neįsivaizdavau, kad man auklę reikės maitinti tris kartus per dieną ir dar namo įdėti.
Bet pati esu kalta - kai priėmiau ją į darbą, nesutarėm tiksliai kaip ji valgys. Tai moteriškė ir naudojasi, be jokių kompleksų.

blink.gif dar taip buna blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jurga11 @ 2007 01 18, 15:07)
Mano aukles kai taremes del darbo paklausiau ar nores valgyti pas mus, tai ji pradejo vardinti, kad kiaulienos nevalgo, mesa tik su sv. darzovem, duonos nevalgo, bulviu nevalgo, pieno produktu irgi ne, nes tai nesveika. Tai sutarem taip: atsinesa ka ji nori is namu, jei beda - uzkanda ka randa saldytuve. Mat mes labai jau nesveikai maitinames... Kazkokiu budu per puse metu problemu dar tfu tfu tfu nebuvo.

Tiesa, kai del darbo kalbejom ir su kitom auklem, kone is kas antros isgirsdavau klausima  "o kaip mane maitinsite"....Daznai net ir pries tai ka reiks su vaiku daryti. Man susidare ispudis kad aukles bene labiausiai savo sveika mityba susirupinusios Lietuvos pilietes.

,,mat aukles( ne visos, bet...) pacios alkaniausios`` doh.gif hah.gif juokauju mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif
aukle atrado kur skaniai pavalgyt ir pabandyt naujo maisto lotuliukas.gif

1. idomu kiek jus sitai gurmanei mokat, kad is aukles algos gali lasisa pirkt, brangiausia vyna, geriausia suri, vaisius kurie ziema kainuoja nemazus pinigelis? g.gif

2. pasakyk kad jum per brangu ja maitint, tai pasieskosit kitos aukles ( as tikrai neleisciau sitaip manimi naudotis schmoll.gif ) o be to manau,kad aukle arba pradetu zemiskesni maista valgyt, arba pasakytu kad atsines is namu pietus....
g.gif
Papildyta:
QUOTE(Guga @ 2005 03 01, 11:35)
Tai tu jai pasakyk, kad maista su savim atsinestu, o jusu nevalgytu  mirksiukas.gif
As su savo aukle taip susitarus. Is musu tik arbata ir cukru naudoja. Negi as turiu jai kiekviena vakara sriubas virt ir mesas kept? Ir taip vos seimynai speju paruost ka nors. O aukle gali atsinest desreliu, koldunu, misrainiu, jogurtu, vaisiu ir t.t. ir tikrai nebadaus smile.gif

nu niekaip neisivaizduoju kaip maista reiktu is namu nestis doh.gif jauciu bankrotuociau misraines pirkdama, o kotletu ir bulviu is vakaro nesikepciau ir nesivirciau tikrai schmoll.gif

QUOTE(Martyna @ 2005 03 01, 11:38)
Nu nesamone  schmoll.gif  Ka randa saldytuve, ta tegul ir valgo  ax.gif  O jeigu neranda nieko tinkamo, tai cia jau jos bedos, tu neprivalai jai atskirai ruost valgius  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(giedrag @ 2007 01 18, 10:36)
Bet pati esu kalta - kai priėmiau ją į darbą, nesutarėm tiksliai kaip ji valgys.

blink.gif blink.gif blink.gif o cia tai joooo...... ateina zmogus pas tave dirbt ir susitari kiek kartu per diena ji valgyt gales doh.gif daug maz taip : siandieng gali suvalgyt sesis saukstelius jogurto, viena balandeli su sauksteliu padazo ir dvi bulves, dar gali isgert puse stiklines sulciu ir trecdali banano lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti