Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė gurmanė

QUOTE(Puikutė @ 2007 01 25, 11:55)

prie ko cia nesuspeji? tai kai vaikas uzmiega,as tureciau valandai eit namo papietauti ir ji palikti?  g.gif  (gerai,kad as galiu valgyt ka noriu ir kiek noriu  lotuliukas.gif  )

na ne tik aukle neina namo--------man butu problematiska pr visa miesta iki namu vaziuoti papietauti,o i kavines irgi nevaiksciodavau.nereikia daryti problemu ten kur ju nera.Ateini i savo darbeli su savo maistu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 26, 23:44)
O tai kaip reikia auklei palikti - porcijini maista?
Vaikui sulciu, vaisiu, sureliu...visada pirkau ir tebeperku, tik skiriasi kai pvz dienai perki iki kg desrele ir 1,5 kg ir ju nevisada uztenka seimai. O vaikas pvz. nesuvalgo vienos desreles (nu max 100g).

bet tai jei vaikas dabar po darzelio suvalgo tik viena sureli, budamas su aukle su aukle suvalgo po du tris.
as nezinau kaip jus gyvenat, bet as maista perku grizdama is darbo, ir auklei rytojui likdavo, tai kas liko po musu, o likdavo tikrai jau ne kalnai, taip kad per daug ji tikrai suvalgyt negalejo
wink.gif

QUOTE(Titia @ 2007 01 27, 06:38)
Gal as ir maisau, bet Puikute ar tik ne tu temoje "istatymas draudziantis nepilnametem gimdyti" destei, kad vaiku dar neturi? g.gif

taip as savo pagimdytu vaiku neturiu, bet kitose temos galima paskaityti,kad vaika auginau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 10:27)
na ne tik aukle neina namo--------man butu problematiska pr visa miesta iki namu vaziuoti papietauti,o i kavines irgi nevaiksciodavau.nereikia daryti problemu ten kur ju nera.Ateini i savo darbeli su savo maistu ir viskas.

manau kad jus darot problema is algos neiiskaiciuodamos auklei maista smile.gif o keptis kodletus virtis bulves ir nestis i kitus namus kazkaip jau lotuliukas.gif
nu bet cia tik mano asmeninis poziuris ir nuomone
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 11:30)
bet tai jei vaikas dabar po darzelio suvalgo tik viena sureli, budamas su aukle su aukle suvalgo po du tris.
as nezinau kaip jus gyvenat, bet as maista perku grizdama is darbo, ir auklei rytojui likdavo, tai kas liko po musu, o likdavo tikrai jau ne kalnai, taip kad per daug ji tikrai suvalgyt negalejo
wink.gif
taip as savo pagimdytu vaiku neturiu, bet kitose temos galima paskaityti,kad vaika auginau smile.gif
Papildyta:
manau kad jus darot problema is algos neiiskaiciuodamos auklei maista smile.gif  o keptis kodletus virtis bulves ir nestis i kitus namus kazkaip jau lotuliukas.gif
nu bet cia tik mano asmeninis poziuris ir nuomone

Na tamsta mane ne taip supratote---------------as dirbu AUKLE, lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ankstesneme darbe irgi kepiau kotletus, dariausi sumustinius ir nesdavausi i darba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
O koks skirtumas kur nesiesi tuos sumustinius ir kotletus-------i ofisa ar i kitus namus.Vis tiek juk cia DARBO VIETA ir to nereikia maisyti.Tik tiek,kad dirbant aukle svetimuose namuose yra didesne galimybe pasisildyti sau maista,nei ofise is po stalo valgyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .Bet jei tau taip nesuprantama,tai nepades jokie cia komentarai.Matyt islepino tave----maista tau perka,uz atvaziavima moka,vaikas nuolatos miega,prie kompo sedi---------todel is neturejimo ka veikti ir i diskusijas leidies beprasmiskai
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 07:42)

O koks skirtumas kur nesiesi tuos sumustinius ir kotletus-------i ofisa ar i kitus namus.Vis tiek juk cia DARBO VIETA ir to nereikia maisyti.Tik tiek,kad dirbant aukle svetimuose namuose yra didesne galimybe pasisildyti sau maista,nei ofise is po stalo valgyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Bet jei tau taip nesuprantama,tai nepades jokie cia komentarai.Matyt islepino tave----maista tau perka,uz atvaziavima moka,vaikas nuolatos miega,prie kompo sedi---------todel is neturejimo ka veikti ir i diskusijas leidies beprasmiskai

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 10:42)
Na tamsta mane ne taip supratote---------------as dirbu AUKLE, lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ankstesneme darbe irgi kepiau kotletus, dariausi sumustinius ir nesdavausi i darba lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
O koks skirtumas kur nesiesi tuos sumustinius ir kotletus-------i ofisa ar i kitus namus.Vis tiek juk cia DARBO VIETA ir to nereikia maisyti.Tik tiek,kad dirbant aukle svetimuose namuose yra didesne galimybe pasisildyti sau maista,nei ofise is po stalo valgyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .Bet jei tau taip nesuprantama,tai nepades jokie cia komentarai.Matyt islepino tave----maista tau perka,uz atvaziavima moka,vaikas nuolatos miega,prie kompo sedi---------todel is neturejimo ka veikti ir i diskusijas leidies beprasmiskai

kodel tu nesupranti, kad dirbdama ofise ar kokioj kitoj istaigoj tu turi valanda pietu pertraukos, per kuria gali iseiti ir pavalgyti doh.gif
o del maisto gaminimosi namie ir jo nesimosi ar pirkimo misrainiu is maximos tai..... manau daug paprasciau gaut keliais litais algos bet pavalgyt normaliai, nei ryte sriubos piltis i stiklaini ir nestis i darba lotuliukas.gif (juolab, kad tas nestinis maistas gi vistiek kainuoja) smile.gif
o tu turbut ir namus tvarkai ir rubus lygini?
bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(aurushka @ 2007 01 27, 10:44)

apie tokias zinutes pazeidziancias taisykles irgi diskutavom, galet uzeiti pasiskaitineti nuomone apie jas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 11:49)
kodel tu nesupranti, kad dirbdama ofise ar kokioj kitoj istaigoj tu turi valanda pietu pertraukos, per kuria gali iseiti ir pavalgyti  doh.gif
o del maisto gaminimosi namie ir jo nesimosi ar pirkimo misrainiu is maximos tai..... manau daug paprasciau gaut keliais litais algos bet pavalgyt normaliai, nei ryte sriubos piltis i stiklaini ir nestis i darba  lotuliukas.gif  (juolab, kad tas nestinis maistas gi vistiek kainuoja) smile.gif
o tu turbut ir namus tvarkai ir rubus lygini?
bigsmile.gif
Papildyta:
apie tokias zinutes pazeidziancias taisykles irgi diskutavom, galet uzeiti pasiskaitineti nuomone apie jas  mirksiukas.gif

As dirbu tai kas man priklauso----------beje as dirbu savo namuose,bet ir vaikam drabuzelius isplaunu ir islyginu,na ir ka,juk galeciau to nedaryti,o iduoti mamai,bet ar cia sunku-----------nematau problemos schmoll.gif
O dirbdama ofise irgi neidavau niekur valgyti tongue.gif Bet cia ne tame esme---------matosi,kad esi zmogus ieskantis visur naudos ir pelno.Gal kai padirbsi ivairesni darba ir pamatysi,kad ne visur pyragais klota,tada nusileisi ant zemes ir valgysi savo kotletus.Nereikia issokti auksciau savo bambos.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 11:03)
As dirbu tai kas man priklauso----------beje as dirbu savo namuose,bet ir vaikam drabuzelius isplaunu ir islyginu,na ir ka,juk galeciau to nedaryti,o iduoti mamai,bet ar cia sunku-----------nematau problemos schmoll.gif
O dirbdama ofise irgi neidavau niekur valgyti tongue.gif Bet cia ne tame esme---------matosi,kad esi zmogus ieskantis visur naudos ir pelno.Gal kai padirbsi ivairesni darba ir pamatysi,kad ne visur pyragais klota,tada nusileisi ant zemes ir valgysi savo kotletus.Nereikia issokti auksciau savo bambos.

doh.gif va ir tolerancija, ne izeidinejimo ne pro kur doh.gif
as dirbu darba kuri labai myliu, zinoma ieskau naudos ir pelno, nes dirbdama savo malonumui sunkiai vesciausi smile.gif bet argi cia blogai? g.gif taip, as nelyginu rubu, netvarkau namu, mama net grizta vezima padeti nusinesti ir ka? bet as bunu su vaiku, vaikas mane myli ir zino, kad visa laika skiriu tik jam
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 12:08)
doh.gif  va ir tolerancija, ne izeidinejimo ne pro kur  doh.gif
as dirbu darba kuri labai myliu, zinoma ieskau naudos ir pelno, nes dirbdama savo malonumui sunkiai vesciausi smile.gif bet argi cia blogai?  g.gif  taip, as nelyginu rubu, netvarkau namu, mama net grizta vezima padeti nusinesti ir ka? bet as bunu su vaiku, vaikas mane myli ir zino, kad visa laika skiriu tik jam
smile.gif

Mes cia ir nediskutuojame apie namu tvarkyma doh.gif bet jei jau tau taip pasiseke ijunkyti vaiko tevelius kad pati net vezimo neuzsinesi,tai ka cia dar ir diskutuoti.
Beje kai grisiu i savo ankstesni darba reiks pareikalauti savo virsininkes,kad man butu pusryciams-----omletas,pietums---lasisa,o vakarienei---net nezinau ir pati ko uzsisakyti hihihi.gif Kitaip net nesiruosiu gerai ir produktyviai dirbti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Beje vaikams ir as skiriu laiko ir jie mane myli,nors valgau savo maista ir dar ju drabuzius isplaunu.Nuo to mano darbo kokybe tikrai nesuprasteja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 sausio 2007 - 10:21
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 11:20)
Mes cia ir nediskutuojame apie namu tvarkyma doh.gif bet jei jau tau taip pasiseke ijunkyti vaiko tevelius kad pati net vezimo neuzsinesi,tai ka cia dar ir diskutuoti.
Beje kai grisiu i savo ankstesni darba reiks pareikalauti savo virsininkes,kad man butu pusryciams-----omletas,pietums---lasisa,o vakarienei---net nezinau ir pati ko uzsisakyti hihihi.gif Kitaip net nesiruosiu gerai ir produktyviai dirbti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Beje vaikams ir as skiriu laiko ir jie mane myli,nors valgau savo maista ir dar ju drabuzius isplaunu.Nuo to mano darbo kokybe tikrai nesuprasteja.

o as manau kad suprasteja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 12:25)
o as manau kad suprasteja ax.gif

Na jau juokinga darosi---jei jau pradejai diskutuoti apie mano darbo kokybe-------beje as priziuriu ne viena vaikuti---o 4 vaikucius tongue.gif O tamsta net vieno vaiko vezimuko nebeuzsinesi doh.gif ,turbut uzpakali nuplauti irgi ateina vaiko mama,nes tai neieina i vaiko prieziura blink.gif Na nebeverta diskutuoti,nes jau "ieskai kabliuku" is neturejimo ka veikti.Tavo priziurimas vaikutis miega 4 val per diena,(kaip pati rasei),o ji per ta laika tik vaisinasi po seimininku saldytuva ir prie kompo sedi.Sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 27 sausio 2007 - 10:51
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 11:08)
doh.gif  va ir tolerancija, ne izeidinejimo ne pro kur  doh.gif
as dirbu darba kuri labai myliu, zinoma ieskau naudos ir pelno, nes dirbdama savo malonumui sunkiai vesciausi smile.gif bet argi cia blogai?  g.gif  taip, as nelyginu rubu, netvarkau namu, mama net grizta vezima padeti nusinesti ir ka? bet as bunu su vaiku, vaikas mane myli ir zino, kad visa laika skiriu tik jam
smile.gif

Viskas, einu nusi... triniti.gif
Ir juokas ima ir verkti norisi. Esate ispopinta, islepinta moterele.
Idomu ka jus kalbetumete tada, jei: reiketu nuo 6iu ryto su vaiku "dirbti"; nuo 8 darbe buti iki 18, pietus turetumete max 10 min prarydama beveik cielas desreles, paskui lekti i namus vel "dirbti" su vaikuciu, gaminti vyrui vakariene, paskui viska sutvarkyti, isskalbti, suplauti... Ir dar viso to pasekoje turi sugebeti islaikyti ir aukle ir savo seima... Vat ka tada pasakytumete?
Apie kavos gerimo pertraukeles nera ir kalbos.
As tikrai nuosirdziai nepavydziai tai mamai, pas kuria jus dirbate. Nes, sorry, tikrai susidaro tokis ispudis kad ne su priziurima mergaite bunate, o su kompiuteriu blink.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 11:50)
Na jau juokinga darosi---jei jau pradejai diskutuoti apie mano darbo kokybe-------beje as priziuriu ne viena vaikuti---o 4 vaikucius tongue.gif O tamsta net vieno vaiko vezimuko nebeuzsinesi doh.gif ,turbut uzpakali nuplauti irgi ateina vaiko mama,nes tai neieina i vaiko prieziura blink.gif Na nebeverta diskutuoti,nes jau "ieskai kabliuku" is neturejimo ka veikti.Tavo priziurimas vaikutis miega 4 val per diena,(kaip pati rasei),o ji per ta laika tik vaisinasi po seimininku saldytuva ir prie kompo sedi.Sekmes biggrin.gif

ir dar mokinuosi, skaitau ju knygas, beja ir seiminikais ju nevadinu, o tik darbdaviais bigsmile.gif
o del vezimo, zinoma kad nusinesciau, bet mama labais supratinga ir turinti galimybe grizti ir padet ji laiptais nusitemti smile.gif
o kabliuku tu ieskai,del mano sedejimo prie PC. apie tokius kaip tavo "darzelius" berods nuomone jau esu isakiusi,o ir diskusija,su zmogum kuris isitikines savo teisumu yra beviltiska smile.gif taigi....

Papildyta:
QUOTE(jka @ 2007 01 27, 11:54)
As tikrai nuosirdziai nepavydziai tai mamai, pas kuria jus dirbate. Nes, sorry, tikrai susidaro tokis ispudis kad ne su priziurima mergaite bunate, o su kompiuteriu  blink.gif

sestadieniais as nedirbu unsure.gif o kai ten isijungiu PC tai ir su mama pasnekam bigsmile.gif
Atsakyti