Įkraunama...
Įkraunama...

Auklė gurmanė

QUOTE(špokulia @ 2007 01 27, 14:49)
Tai labai nuostabu, kad Jus priziuredama 4 vaikus, skalbdama ir lygindama rubus, bei nudirbdama dar tukstanti darbu, kuriu nesugeba/nemoka/ nenori nudirbti puikute priziuredama 1 vaika,  suspejat vos ne po kiekvienu jos postu parasyti po komentara .Saunuole, super  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif šeštadienis šiandien, ne darbo diena
Papildyta:
QUOTE(sicilija @ 2007 01 27, 15:32)
, nu nežinau kiek tos auklės uždirba, nežinau  doh.gif  bet jei tėvai auklei numeta 800 lt  g.gif  tai kaip tai auklei gyvent, susimokėjus mokesčius nieko nelieka, tai gal pamaitint ir turėtų, bet tokia auklė tikrai neišranki maistui būtų

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif šiaip tai nenumeta, užsidirba g.gif kaip ir pvz. kultūros (ne šou verslo) darbuotojai tiek užsidirba..
Papildyta:
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 09:30)

taip as savo pagimdytu vaiku neturiu, bet kitose temos galima paskaityti,kad vaika auginau [/QUOTE]

hmmm , žinoma visų SM forumo žinučių neskaitau.. tai kieno vaiką auginai? vyro? blush2.gif ir uošviai dėl to nepatenkinti?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 27, 15:34)
blink.gif  blink.gif  blink.gif šeštadienis šiandien, ne darbo diena
Papildyta:

O puikutei siandien ne sestadienis ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 01 27, 16:40)
O puikutei siandien ne sestadienis ?  blink.gif

blink.gif blink.gif blink.gif o Puikutė gal arabė, jei jai ne šeštadienis? nail.gif
Atsakyti
Ir puikutes, ir jolitosmartynios postai rasyti tomis pat dienomis, tik puikute kitu laiko prie PC ir nepadarytu darbu neskaiciuoja wink.gif

Idomus fenomenas ta puikute, neidama i temas, kuriose ji galetu rasyt apie savo asmenini gyvenima, nebendraudama asmeniskai , o tiesiog paskaitinedama temas, kur ji issako nuomone vienu ar kitu klausimu, is kitu dalyviu postu apie puikutes gyvenima suzinau tiek, kiek nezinau apie savo kaimynu laugh.gif

Jei atsakineti i tema, tai manau , kad kiekvienam pagal situacija.Tarkim, jei mano vaika pusdieni priziuretu kokia studente, tai tikrai LIEPCIAU jai pavalgyt pas mane.Bet jei dirbciau po 12 valandu, tai mokeciau papildomai, kad ne tik sau valgyt pasigamintu, bet ir man blush2.gif O butent dalyves, paskelbusios tema atveju, tai neliktu nieko kito, kaip tartis, kad aukle maista atsinestu.
Jokiu atveju aukles maistas is seimininku saldytuvo negali but privalomas , o tik susitarimo reikalas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 27 sausio 2007 - 16:27
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 25, 16:00)
toks mazutis skirtumas, tarp darbo namie ir ofise smile.gif tai kad ten nera maisto, nera saldytuvo....

Ir koks gi tas skirtumas?
kol nepersikeleme i naujas patalpas, kiekvienam aukstui buvo atskira virtuve, kurioje stovejo saldytuvas, mikrobange, arbatinukas ir vandens automatas. Kava, arbata, cukrus yra is kompanijos resursu.
Dabar salygos kiek suprastejo - nebeliko virtuviu kaip atskiru uzdaru patalpu su stalu ir kedemis. Yra tik atskiri kampeliai su virduliais ir saldytuvais, bei per du aukstu palikta viena mikrobange. Kava, arbata ir cukrus po senovei nemokami, o visa jovala palikta po musu tvarko valytojos. Ant darbo stalo palikta nesvaru puodeli, ryte randi spinteleje isplauta.

QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 10:49)
[i]kodel tu nesupranti, kad dirbdama ofise ar kokioj kitoj istaigoj tu turi valanda pietu pertraukos, per kuria gali iseiti ir pavalgyti  doh.gif

ne visi ir ne visada jas turi. Pas daugeli darbuotoju netgi nera apibrezta, kada ta pietu pertrauka turetu buti. Paprasciausiai yra derinamasi ir randama laisvo laiko.
Pas mane darbe analogiskai, na nera nustatyta, kas nuo 12-13 val pas mane pietus. Einu kada noriu ir kada galiu. Jeigu zinau, kad diena bus itempta, tai nusinesu ka nors pagrauzti ir uzkandziauju darbo vietoje - zinant darbo specifika nieko nestebina, kad ir kavos puodelis ant darbo stalo.
It nesugebeti rasti laiko pavalgyti, kai vaikas 4 val per diena miega ,tai jau ispindejimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silvute: 27 sausio 2007 - 16:46
[quote=Azalija,2007 01 27, 15:34]
blink.gif blink.gif blink.gif šeštadienis šiandien, ne darbo diena
Papildyta:

g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif šiaip tai nenumeta, užsidirba g.gif kaip ir pvz. kultūros (ne šou verslo) darbuotojai tiek užsidirba..
Papildyta:
QUOTE(Puikutė @ 2007 01 27, 09:30)

taip as savo pagimdytu vaiku neturiu, bet kitose temos galima paskaityti,kad vaika auginau [/QUOTE]

hmmm , žinoma visų SM forumo žinučių neskaitau.. tai kieno vaiką auginai? vyro? blush2.gif ir uošviai dėl to nepatenkinti?
[/quote]

niu jei auklė sėdi visą dieną nuo pirmadienio iki penktadienio už 800 lt. tai manu, kad tai numetama, nes uždirbt turėtų daugiau,

bet jei visai atvirai tai nevisai teisingai pavartojau žodį numetama

ir vis dėl to kiek uždirba auklė g.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 01 27, 17:21)
1. Ir puikutes, ir jolitosmartynios postai rasyti tomis pat  dienomis, tik puikute kitu laiko prie PC ir nepadarytu darbu neskaiciuoja wink.gif

2. Idomus fenomenas ta puikute, neidama i temas, kuriose ji galetu rasyt apie savo asmenini gyvenima, nebendraudama asmeniskai , o tiesiog paskaitinedama temas, kur ji issako nuomone vienu ar kitu klausimu, is kitu dalyviu postu apie puikutes gyvenima suzinau tiek, kiek nezinau apie savo kaimynu laugh.gif

1. ar aš ką nors dėl to sakau?
2. jei pati pasakoja, tai ir kiti žino... mirksiukas.gif ir nelogiškai akcentus dėlioja žinutėse... kodėl pvz. apie Siciliją nieko nežinome? wink.gif apart to, kad senmergė, kuriai vaikų buvimas netrukdo? sorry Sicilija, jeigu ką
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 27, 17:14)
1. ar aš ką nors dėl to sakau?
2. jei pati pasakoja, tai ir kiti žino...  mirksiukas.gif ir nelogiškai akcentus dėlioja žinutėse...  kodėl pvz. apie Siciliją nieko nežinome? wink.gif apart to, kad senmergė, kuriai vaikų buvimas netrukdo?  sorry Sicilija, jeigu ką

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia tai geras thumbup.gif bet aš ištekėjus ir vaiku nebuvimas man netrukdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man patiko jei ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2007 01 27, 19:33)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  čia tai geras  thumbup.gif  bet aš ištekėjus ir vaiku nebuvimas man netrukdo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man patiko jei ką  bigsmile.gif

lotuliukas.gif nu va - negerai akcentavau - vyro buvimas netrukdo senmergystei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 01 27, 15:49)
Tai labai nuostabu, kad Jus priziuredama 4 vaikus, skalbdama ir lygindama rubus, bei nudirbdama dar tukstanti darbu, kuriu nesugeba/nemoka/ nenori nudirbti puikute priziuredama 1 vaika,  suspejat vos ne po kiekvienu jos postu parasyti po komentara .Saunuole, super  4u.gif

Beabejo,kad suspeju,nes man siandien sestadienis--------iseigine.O ka negi jums keista blink.gif
Papildyta:
QUOTE(sicilija @ 2007 01 27, 16:32)
nu nustebau  bigsmile.gif  niekad nedirbau aukle, bet gal kada gyvenime pačiai prireiks samdyt auklę, negali žinot  g.gif

bet nustebino santykis tarp pačių auklių ir mamų požiūrio į jas, tai jei jau tos auklės sukelia tiek problemų, tai gal vaiką į darželį vest reikėtų  g.gif

bet labiausiai man patiko maitinimo klausimas  bigsmile.gif, nu nežinau kiek tos auklės uždirba, nežinau  doh.gif  bet jei tėvai auklei numeta 800 lt  g.gif  tai kaip tai auklei gyvent, susimokėjus mokesčius nieko nelieka, tai gal pamaitint ir turėtų, bet tokia auklė tikrai neišranki maistui būtų ir užtektų jai pusryčiams ir dešrelės su kiaušiniene, o pietums sriubos ir vakarykščio balandėlio su dviem bulvėm, vadinasi turėtų gaut normalią algą ir išsimaitint pati  g.gif  bet auklės darbas specifinis dalykėlis, juk ofise sėdint gali išeit į kavinę paalgyt, gali jei yra galimybė maistą atsinešus šildyt darbe, o auklė juk neišeis valandai pavalgyt dievai žino kur per jai lyg ir pagal įstatymus priklausančią pietų pertrauką  rolleyes.gif tai arba neštis reikėtų arba maitintis iš darbdavių šaldytuvo  g.gif

ty vot ar man patiktų, kad kas nors knistūsi po mano šaldytuvą nea  schmoll.gif,
bet su ta mintim, kad mano erdvėje bus svetimas man žmogus, kuris saugo mano vaiką, visą dieną sėdi mano bute turbūt palikčiau maisto ir auklei prieš tai davus suprast, kad ji gali valgyt tai kas yra šaldytuve jei per mažai, tegul nešasi kotletus ir šildosi, tiek tėvai suvokia, kad priklauso nuo auklės, tiek auklė priklauso nuo tėvų

o kas dėl namų tvarkymų saugant vaikus, tai aš nenorėč, kad mao dulkias kas valytų, tai geriau tegul telika pažiūri kol vaikas miegotų

o dėl PUIKUTĖS postų, tai jos braižas man pakankamai pažystamas  lotuliukas.gif kaip supratau auklė ji gal ir neideali,
bet vat kita auklytė tai tikras idealas apskalbia, pažaidžia ir SM pasėdi ir Puikutės provokacijoms pasiduoda

Negi negalima issakyti savo nuomones blink.gif ,o provokacijoms ne as viena pasiduodu,tamsta cia irgi ne viena posta prirasete.
O issiplauti grindis,kol vaikas miega argi sunku,juk tas vaikutis sliauzioja zaidzia,meto sausainukus galu gale.As pavyzdziui tikrai nenoriu,kad mano vaikas vaiksciotu po tokias grindis.Bet cia kiekvienai savaip.Jei yra mamu,kurioms patinka maitinti aukles lasisomis ir parbega parnesti vaiko vezimuko,nes auklei sunku,tai valio.Tai tada nesiskuskit,kad aukles ant galvu uzlipa.O jei norite tureti padore,supratinga aukle,tai tokiai tikrai nebus sunku,kazka naudinga nuveikti,nei prie teliko sedeti,ar vezimuka paciai uzsinesti.
Bet velgi kiek zmoniu tiek nuominiu.Sekmes kiekvienai susirasti savo auklyte.
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 27, 19:02)
lotuliukas.gif nu va - negerai akcentavau - vyro buvimas netrukdo senmergystei  lotuliukas.gif

oi kaip netrukdo net paįvairina, gal beįvairinant ir man auklės paslaugų prireiks, imsiu tą kuri nedaug valgo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 27, 19:21)
Beabejo,kad suspeju,nes man siandien sestadienis--------iseigine.O ka negi jums keista blink.gif
Papildyta:

Negi negalima issakyti savo nuomones blink.gif ,o provokacijoms ne as viena pasiduodu,tamsta cia irgi ne viena posta prirasete.
O issiplauti grindis,kol vaikas miega argi sunku,juk tas vaikutis sliauzioja zaidzia,meto sausainukus galu gale.As pavyzdziui tikrai nenoriu,kad mano vaikas vaiksciotu po tokias grindis.Bet cia kiekvienai savaip.Jei yra mamu,kurioms patinka maitinti aukles lasisomis ir parbega parnesti vaiko vezimuko,nes auklei sunku,tai valio.Tai tada nesiskuskit,kad aukles ant galvu uzlipa.O jei norite tureti padore,supratinga aukle,tai tokiai tikrai nebus sunku,kazka naudinga nuveikti,nei prie teliko sedeti,ar vezimuka paciai uzsinesti.
Bet velgi kiek zmoniu tiek nuominiu.Sekmes kiekvienai susirasti savo auklyte.

niu nereik čia širst, susigadinsi savo kaip geros auklės reputaciją, atrodo protinga moteriškė, vaikus prižiūri ir šiaip laiko veltui neleidžia, bet vat ima ir užsiplieskia kaip degtukas bigsmile.gif

kas dėl lašišų, tai matai, kad nepatinka, dėl to moteriškė ir ieško patarimo, bet tu kaip auklės interesus atstovaudama galėtum ir pagarbiau apie mamas atsiliept, kas dėl vežimų nešiojimo tai gal tas vežimas koks robotas - transformeris ir į penktą aukštą gal smulkiai moteriškiai vienai sunku užtempt mes juk situacijos nežinom

o del provokacijų, tai ne tu viena ir ne tu pirma ir paskutinė, kurią Puikutė išprovokuoja diskusijai,

o nuomonę galima reikšt kiek tik nori ir kur nori dabar demokratija, net sakyčiau labai pagirtina

PS į manę tamstą kreiptis nereikėtų, kelia asociacijas su mokykla iš serijos tamsta mokytoja, geriau papraščiau - tu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 01 27, 16:23)
tai aukle dirbi ar auklę samdai? jei samdai auklę, tai kodėl uošviai nepatenkinti kad vaikų JŪS su vyru neturit?  g.gif  taip pati rašei? ar panelė nesusipainiojote?

QUOTE(špokulia @ 2007 01 27, 16:25)

jau atsake, o as aukle samdziau kai mazoji sirgo ir negalejo eiti i darzeli, o man i darba eit reikejo smile.gif

o man tikrai idomu kaip reik suspet visus darbus atlikt ir vaiko nenuskriausti. nes kai as savaja parsivezdavau is darzelio tai labai sirdi skaudedavo, kad puolu valgi gaminti, rubus lyginti, namus tvarkyt, o mazute turedavo viena pazaisti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikutė: 27 sausio 2007 - 20:27