Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

o as labai zaviuosi strazdanelem, pati turiu labai nedaug, bet va, dar kai pas vaikinus buna, tai man mmm kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Gal kam reikia naujo, nepradaryto Achromin kremo? ax.gif
Atsakyti
o pas mane yra tos strazdanos kur ant nosies ir zandu nuo saules vasara atsiranda tongue.gif nu grozio tai as jose nematau schmoll.gif pergyvenau del ju gal iki kokiu 20m., o dabar jau dzin biggrin.gif
Atsakyti
manau tai tiesiog skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
kai kurioms visai tinka strazdanos, simpatiskai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Velniukste;))) @ 2010 07 10, 00:31)
o pas mane yra tos strazdanos kur ant nosies ir zandu nuo saules vasara atsiranda  tongue.gif nu grozio tai as jose nematau schmoll.gif pergyvenau del ju gal iki kokiu 20m., o dabar jau dzin biggrin.gif

Man lygiai taip pat- anksciau pergyvenau, o dabar dzin smile.gif Tik kad siemet pigmentiniu po akimis paradejo atsisrasti sauleje pabuvus-va cia tai jau negerai schmoll.gif
Atsakyti
Radau straipsnį. Čia smile.gif
Atsakyti
man tai labai gražu smile.gif mano draugė turi strazdanų ant veido, tai perkasi kremukus, nori jas išbalint, kad tik kuo mažiau matytųsi. O be reikalo biggrin.gif
Atsakyti
Turiu strazdanų ant nosies, po akim, pora ant kaktos... Oooj kaip aš jų nemėgstu, bet metams bėgant pradedu susitakyti su tuo,kad genu nepakeisiu, ir kad ir kaip norėčiau jog jų nebūtų, nieks nepasikeis.
Pagal viską neturėčiau aš jų turėti, turiu rudus plaukus, tamsias blakstienas, antakius, ir labai labai tamsias akis... Bet yra kaip yra. Stengiuosi tiesiog į jas nežiūrėti, juk čia tokia maža problema palyginus su visom gyvenimo negandom. 4u.gif
Atsakyti
Ir as turiu tu bjaurybiu doh.gif jeigu ju netureciau,niekada nesidazyciau, o dabar... doh.gif na man tai tikrai kompleksas, tikiuos, kad su laiku isnyks.. doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos..nesuprantu tu merginu kurios raso kad strazdanos grazu,o svarbiausia taip raso tos kurios ju neturi... blink.gif kas turi ir taip raso dziugu man uz jas..o man jos nepatinka..gal kas pasiulysit koki tikrai veiksminga kremuka nuoju... unsure.gif naminem priemonem nepatika cackintis o ir laiko neturiu tiek..labai prasaupatarimo ir pasiulymu,rekomendaciju...p r a s a u ....
Atsakyti
turiu strazdanu,bet nedaug, vasara jos paryskeja, bet man jos netrugdo, visai grazu smile.gif

aisku jau kai yra tiek kaip pvz pas Donata Verbilaite schmoll.gif
Atsakyti