o pas mane yra tos strazdanos kur ant nosies ir zandu nuo saules vasara atsiranda
nu grozio tai as jose nematau
pergyvenau del ju gal iki kokiu 20m., o dabar jau dzin

kai kurioms visai tinka strazdanos, simpatiskai atrodo
QUOTE(Velniukste;))) @ 2010 07 10, 00:31)
o pas mane yra tos strazdanos kur ant nosies ir zandu nuo saules vasara atsiranda
nu grozio tai as jose nematau
pergyvenau del ju gal iki kokiu 20m., o dabar jau dzin 

Man lygiai taip pat- anksciau pergyvenau, o dabar dzin

man tai labai gražu
mano draugė turi strazdanų ant veido, tai perkasi kremukus, nori jas išbalint, kad tik kuo mažiau matytųsi. O be reikalo

Turiu strazdanų ant nosies, po akim, pora ant kaktos... Oooj kaip aš jų nemėgstu, bet metams bėgant pradedu susitakyti su tuo,kad genu nepakeisiu, ir kad ir kaip norėčiau jog jų nebūtų, nieks nepasikeis.
Pagal viską neturėčiau aš jų turėti, turiu rudus plaukus, tamsias blakstienas, antakius, ir labai labai tamsias akis... Bet yra kaip yra. Stengiuosi tiesiog į jas nežiūrėti, juk čia tokia maža problema palyginus su visom gyvenimo negandom.
Pagal viską neturėčiau aš jų turėti, turiu rudus plaukus, tamsias blakstienas, antakius, ir labai labai tamsias akis... Bet yra kaip yra. Stengiuosi tiesiog į jas nežiūrėti, juk čia tokia maža problema palyginus su visom gyvenimo negandom.

sveikos merginos..nesuprantu tu merginu kurios raso kad strazdanos grazu,o svarbiausia taip raso tos kurios ju neturi...
kas turi ir taip raso dziugu man uz jas..o man jos nepatinka..gal kas pasiulysit koki tikrai veiksminga kremuka nuoju...
naminem priemonem nepatika cackintis o ir laiko neturiu tiek..labai prasaupatarimo ir pasiulymu,rekomendaciju...p r a s a u ....

turiu strazdanu,bet nedaug, vasara jos paryskeja, bet man jos netrugdo, visai grazu
aisku jau kai yra tiek kaip pvz pas Donata Verbilaite

aisku jau kai yra tiek kaip pvz pas Donata Verbilaite