Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

pasiulymu-rekomendaciju matau nera,nejau niek kokiu kremuku nebandet kurie nors siek tiek padetu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 11 16, 16:00)
pasiulymu-rekomendaciju matau nera,nejau niek kokiu kremuku nebandet kurie nors siek tiek padetu... g.gif

Kazkada esu bandziui pora, bet man jokio poveikio, tada pagalvojau apie lazeri.. bet po pirmo bandymo apsigalvojau nes skauda taip nemaloniai ax.gif
Atsakyti
man tarkim grazu strazdanos:) o jei dar "ryza" pana, tai isvis super:)
Atsakyti
Pas mane tai kažkaip keistai... Tamsios,tamsios akys beveik juodos juodi antakiai,juodos blakstienos šviesiai rudi plaukai (bet visiškai ryžumo nėra) ir strazdanota nosytė. Žinoma dabar - kai nėra daug saulės jos nelabai matomos, bet tik prasideda pavasaris vasara... nu nors usimušk doh.gif atrodo kiekvieną dieną pažiūrėjus į veidrodį jų vis daugiau ir daugiau darosi... Bet čia dar nebaisiausia... Kitais metais važiuoju gyventi ten kur šilta ir kur visada šviečia saulė. Skamba gražiai? Tik ne mano strazdanom biggrin.gif patarkit kas nors.... nežinau jau ką daryt. Kai buvau paauglė kompleksavau, bet sutinku tai man pridavė kažkiek patrauklumo, bet tik ne dabar. Suaugus moteris, dirbu gana atsakingą darbą, o tos strazdanos priduoda kažkokio vejavaikiškumo, nerimtumo... g.gif
Atsakyti
Pati turiu strazadaneliu ir del ju visiskai nekompleksuoju. Aisku neneigsiu mokyklos laikais tekdavo daug ko isgirsti. Bet dabar as nebe mokykloje ir jauciuosi puikiai smile.gif Neisivaizduoju saves jau be ju wink.gif Tad tikrai nereikia del to kompleksuoti ir ieskoti priemoniu kaip jas isnaikinti ar paslepti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kompleksu del ju nejauciu..bet nepatinka ir tiek ..save be ju isivaizduoju..butu super... ax.gif gal kas ka bandet kad nors kiek sviesetu oda..
Atsakyti
anksčiau labai nekenčiau savo strazdanų, dabar pagalvojus nieko jos bjauraus. Tiesiog norėjos lygaus veido, tai jos didelė tragedija atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Stasdaneles manau vaizdo tikrai negadina, bet laabai ir nepapuosia
Atsakyti
Kazkada seniai naudojau truputi kazkoki sviesinanti krema. Labai nekonkretu, bet tiesiog nepamenu. Jei neklystu ale su citrina ar pan. Tikrai jis nebuvo kazkoks firminis ir tikrai nebrangus. Veiksmingas.
Bet pas mane strazdanos atsiranda tik vasaros metu, kai gaunu daugiau saules. Su jomis apsipratau ir seniai ta krema ismeciau lauk smile.gif Vasara norisi nors lengvo idegio o ne balto veido.
Atsakyti
Mano dukra su strazdanomis ir aš šiek tiek jų turiu.. Ji kompleksą turi dėl to, bet aš manau, kad gražu.. Kadangi pas mane yra vos keletas, tai man išvis jos labai super atrodo. wub.gif thumbup.gif
Strazdanos duoda kažkokį išskirtinumą, gražumą, meilumą, savitumą. Man asmeniškai yra baisiai gražu, kaip modelis yra su starzdanomis. Tada labai mielai atrodo. wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
[quote=NickaD,2010 12 24, 22:52]
Mano dukra su strazdanomis ir aš šiek tiek jų turiu.. Ji kompleksą turi dėl to, bet aš manau, kad gražu.. Kadangi pas mane yra vos keletas, tai man išvis jos labai super atrodo. wub.gif thumbup.gif
Strazdanos duoda kažkokį išskirtinumą, gražumą, meilumą, savitumą. Man asmeniškai yra baisiai gražu, kaip modelis yra su starzdanomis. Tada labai mielai atrodo. wub.gif
Suaugusiuju pasaulyje tai grazu,bet vaikysteje-neuzmirstama trauma(pasityciojimai tarp vaiku) blush2.gif
Atsakyti
komentaru nebeliko:)))
Atsakyti