Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

QUOTE(Shantellute @ 2011 05 22, 13:53)
Mano pusseserės veidas visas nusėtas strazdanom, bet jai tinka, jų tiek daug, kad ji atrodo tamsiaodė, nieko tokio jei ant nosytės kelios strazdanos, gražu, bet mano strazdanos ne tik, ant nosytės, labiausiai nepatinka prie lūpų, po nosimi ;/  neseniai pradėjo ryškėti ir ant nugaros, greitu laiku manau bus ir ant rankų (mamos paveldėjimas), bet keista mano mamytė ant veido strazdanų neturi, ir aš vaikystėje iki kokių 10 metų jų neturėjau ;] bet strazdanota nugara ar rankos manes taip nebaimina, kaip veidas ;/ Beje ir aš esu iš draugės geros esu išgirdus, kad man netinka strazdanos - taip jau yra ;/

Tokia ir draugė...
Mano geriausia draugė taip pat visa visa strazdanota, tinka/netinka, kaip taip gali būti? Visiem tinka tik tobulo lygumo, skaistumo oda, žvilgantys plaukai, proporcingi veido bruožai, idealios figūros, bet tokių visapusiškų šablonų nėra ir negali būti smile.gif
Kalbant apie tą pačią draugę ji paauglystėj kompleksavo, bandė balinti-nepadėjo, dabar susitaikė su tuo ir negadina odos, tiesiog labai gražiai pagyvina šviesų veiduką su nat.bronzatu, strazdanos neužmaskuojamos, bet nėra tokio didelio kontrasto tarp baltos odos ir strazdanėlių.
Tą jos kompleksą dėl "negražios" odos suprantu tik dabar, kai pati turiu didelių bėdų su veido oda. Bet mano bėdos mano išvaizdą darko taip kaip to nedaro joks kiekis strazdanų. Džiaukitės, jei turit sveiką odą, nesvarbu "saulės pabučiuotą" ar ne ir nevarykit Dievo į medį dėl "negrožio" smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamaytes smile.gif Siaip nesu strazdane bet labai neryskiai ir labai mazai kaip is arti paziuri yra keletas, tai man gyventi nemaiso nes kosmetika kuo puikiausei tai pasliape na bet ir be jos apart manes niekas nepastebi thumbup.gif bet, po soleriumo arba po saulytes jos isryskeja kuo didesnis idegis tuo ryskiasnes strazdanos, zinoma su idegio blukimo jos dingsta tai pat, bet vasara buna labai ryskios strazdaneles ant nosies ir po akimis (nezinau kaip ta vieta apibudintii gal po akiduobemis) 4u.gif esu tamsiaplauke na lyg ir neatrodau labai baisei su strazdankem, bet vistiek vasara labai nesiziuri jos, gal zinot koki kremuka ar tepaliuka nuo kuri neatsirastu strazdaneles po saules ar soleriumo pliupsnio? blush2.gif
Atsakyti
grazu strazdaneles
Atsakyti
man taip pat grazu ir ner ko cia kompleksuoti
Atsakyti
o aš klartais pergyvenu dėl savo saulės bučinukų ant nosytės, nes pavasari ir vasara išryškėja, šiaip ryškios būna kai buna saulėta.. tai jaučiuosi taip negražiai. nors šiaip ant kitų merginų ir moterų labai gražu, suteikia tokio ammm, net nežinau kaip čia pavadinti, bet ant kitų gražu,o ant manes ne g.gif
Atsakyti
As ir ju labai daug turiu, bet MB jos labai patinka, o ir man gyvent nemaiso smile.gif grazu man visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citrinmedis @ 2014 01 08, 16:43)
As ir ju labai daug turiu, bet MB jos labai patinka, o ir man gyvent nemaiso smile.gif grazu man visai smile.gif

Super! smile.gif Man tai irgi gražu. apskritai, man taip gražu strazdanotas veidas! Kai būna vasara, tai džiaugiuosi, nes daugiau atsiranda. Žiemą tik nykoka. Baltai pavydžiu toms, kurios ir žiemą strazdanėlių turi smile.gif
Atsakyti
Man vienas gražiausių dalykų strazdanėlės 4u.gif Ne per daug, bet saikingai- be galo gražu. wub.gif
Atsakyti
Mhm, tikrai. tik keista, kad dažniausiai tos merginos, kurios turi sytrazdanėlių, kompleksuoja. O tos, kurios neturi - norėtų turėt smile.gif
Atsakyti
Ko jūs kompleksuojat? gražios tos strazdanos! jos man valiūkiškai atrodo smile.gif
Atsakyti
strazdanos yra jega, labai grazu ir ryskus jaunatviskas pozymis, noreciau turėti strazdanu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2014 04 29, 21:50)
strazdanos yra jega, labai grazu ir ryskus jaunatviskas pozymis, noreciau turėti strazdanu wink.gif

kaip tik man strazdanos atrodo senstancios odos pozymis, ypac kai susimaiso su pigmentinemis dememis, atrodo ne kaip:(
As seniau (paauglysteje) turejau tik ant veido, o dabar (man trisdesimt) ju kasmet daugeja, jau yra ir ant ranku:( Nuo veido buvau pasisalinusi su lazeriu, ziema nebuvo, o pasviete saulute ir nors tepu SPF 50, vistiek strazdanos vel islindo lauk...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levereti: 09 liepos 2014 - 18:20