Įkraunama...
Įkraunama...

Strazdanota...

Kazin lauro lapeliai dziovinti ar zali, jauciu zali butu geriau, reikes paklaust ar mama dar lauro medi augina... unsure.gif bet esu ir skaicius kad nuo pvz salicilo spirito po spuogo lieka didesni randeliai, tai kazin ar ne tas pats su alkoholiu... nu pas mane spuogu kaip ir nelabai, bent jau ne strazdanotose vietose, tai galiu bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakavos pupelė @ 2011 03 28, 12:02)
Neturiu, bet jos man grazu : )

Aha, kažkaip dažniausiai gražu būna tiems, kas jų neturi.

Apie tą lauro lapų receptą jau skaičiau spuoguotos veido odos temoje. Įdomu ar iš tikrųjų tai veiksminga.
Atsakyti
mano nuomone yra tokia,kad jeigu starzdanu yra saikingai, tada labai grazu. smile.gif bet jeigu visas veidas, pečiai kaip nubarstyti-man asmeniskai negrazu. aš pati jų neturiu, ir manau tos, pas kurias yra starzdanėlių, mano kad tai negražu ir pnš, bet kaip sakiau - saikingas kiekis strazdanu vaizdo tikrai negadina, ir neverta kompleksuot, ir saulės bučinuku slėpt po makiazu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 04 02, 18:45)
mano nuomone yra tokia,kad jeigu starzdanu yra saikingai, tada labai grazu. smile.gif bet jeigu visas veidas, pečiai kaip nubarstyti-man asmeniskai negrazu. aš pati jų neturiu, ir manau tos, pas kurias yra starzdanėlių, mano kad tai negražu ir pnš, bet kaip sakiau - saikingas kiekis strazdanu vaizdo tikrai negadina, ir neverta kompleksuot, ir saulės bučinuku slėpt po makiazu. thumbup.gif

Visos slepiame tai kas negrazu,ilgas nosis,atsikisusias ausis,kreivus dantis it dar daug daug ko.Tai ir strazdanos maskuojamos tik del saves,nes asmeniskai man,as patinku be ju wub.gif Turbut nera tobulu/????
Atsakyti
Mano pusseserės veidas visas nusėtas strazdanom, bet jai tinka, jų tiek daug, kad ji atrodo tamsiaodė, nieko tokio jei ant nosytės kelios strazdanos, gražu, bet mano strazdanos ne tik, ant nosytės, labiausiai nepatinka prie lūpų, po nosimi ;/ neseniai pradėjo ryškėti ir ant nugaros, greitu laiku manau bus ir ant rankų (mamos paveldėjimas), bet keista mano mamytė ant veido strazdanų neturi, ir aš vaikystėje iki kokių 10 metų jų neturėjau ;] bet strazdanota nugara ar rankos manes taip nebaimina, kaip veidas ;/ Beje ir aš esu iš draugės geros esu išgirdus, kad man netinka strazdanos - taip jau yra ;/

P.S. Vitaminas E ar D gal abu, ko morkose yra, naudokit kelis menesius pries šiltąjį sezoną, tada įdegis lygesnis, strazdanos neryškios. Nes mano atveju deginuoi, strazdanos ryškėja, o pati veido oda balta ir niekaip neįdega, matos kontrastas labai (tokia mano šviesiaodės dalia) ;>
Atsakyti
Strazdanes, koki vasara apsaugini kremuka su SPF naudojate ?

Kazkas cia klause apie gerai maskuojancias pudras, man pati paciausia Estee Lauder Double wear. thumbup.gif
Dar esu girdejusi , kad oda gerai balina kremai su AHA rugstimi.
Atsakyti
Man pastoviai vasara islenda strazdanos ant nosies ax.gif Man netrugdo, nedaug ju yra smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif aga del kremuku gal kokiu patarimu? as nusipirkau biodermos su spf ir isbere visa veida doh.gif atrodo kraupiai verysad.gif verysad.gif dabar savaicike tepiausi be spf nes neissirenku ir ka jus manot - pigmentine deme lyg ryskeja ant kaktos unsure.gif zodziu tragedija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2011 05 23, 06:42)
sveikos smile.gif aga del kremuku gal kokiu patarimu? as nusipirkau biodermos su spf ir isbere visa veida  doh.gif atrodo kraupiai  verysad.gif  verysad.gif dabar savaicike tepiausi be spf nes neissirenku ir ka jus manot - pigmentine deme lyg ryskeja ant kaktos  unsure.gif zodziu tragedija  biggrin.gif

Man biodermos kremai su spf irgi netinka, labai kemsasi poros. Dabar naudoju Iwostyn su spf 25, kol kas nieko blogo negaliu pasakyti.
Atsakyti
na pabandysiu, mataukaip tik camelijoj akcijos biggrin.gif
Atsakyti
As turiu strazdanu tik ant veido, anksciau tik pavasari isryskedavo, o vasara idegus veidui pasislepdavo smile.gif Bet sunerimau praeita vasara atsirado pigmentines demes prie akiu ir dabar nezinau ka daryti, baisu deginti veida ir nesinori buti isblyskusia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2011 05 25, 23:08)
As turiu strazdanu tik ant veido, anksciau tik pavasari isryskedavo, o vasara idegus veidui pasislepdavo smile.gif Bet sunerimau praeita vasara atsirado pigmentines demes prie akiu ir dabar nezinau ka daryti, baisu deginti veida ir nesinori buti isblyskusia g.gif

Turiu panasia problema, bet radau tikrai nebloga balinamaji krema. pirkau ji cia 4u.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti