QUOTE(Laukiu @ 2007 10 19, 14:09)
i tulika pradzioj lakstom po preg arba otriv, visdel to nestukiu hormono gaunam
pagal ilga dalyvavima cia galiu pasakyti, kad po 3 IUI daro laporaskopija arba pertrauka kokiam ciklui, jeigu nebuna privestiniu pertrauku (cistu ar uzdegimu arba nervu nelaikymo dazniausiai vyrams

)
man laparaskopija daryta,viskas ten gerai...pradzioje gimdos foto dare,paskui dar laparaskopija del endometriozes(nes mano mama turejusi,mamos sesuo- o sako jeigu artimu giminaiciu tarpe yra tai didesne tikimybe tureti ir man)taciau pas mane nerado net maziausiu zidinuku,dar ir kiausintakius patikrino is naujo ir viskas tas pats-jie geri.tai va po 3 IUi ar po 4 darysiu pertrauka o tada galvosiu daryti IVF ar toliau IUI ar is viso sedeti ir laukti dar kazkiek...
Papildyta:
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 19, 14:10)
tu ir ten eini? tik sedet ir laukt reiks,tai biski be rysio
kazkada istaikiau laaabai gerai,kad nebuvo vietu,o atejau ir tuscia.dirbo nuo 12,atejau nuo 13
siandien tai dirba nuo 16,tai nzn kada cia eit
as skambinu tiesiai gydytojui o ne i registratura,nes registraturoje man dazniausiai pasako jog nera vietu,o gydytojas man sako turiu laisva ateik tarkim nuo puses 6 iki 6 tame tarpe,pasiziuresim,ir visada prieinu,buna moteriskiu ten,o kartais buna tuscia bet tiesiog einu kaip man gydytojas pasake ir viskas...atrodo visos sutelpam:)