Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 19, 10:58)
labukas, na as cia ko gero viena pusiau  nestuke.gif  bet pas mane visi pojuciai kaip ries raudonaja armija tai as jau nuleidau rankas, testukas priklauso kt sestadieni tai jau turiu pasiruosusi pabandysiu,jeigu nepasirodys ta raudonoji armija,bet manau kad jau artinasi.jokiu kitokiu pojuciu tokei kaip visada... verysad.gif

Ne viena, ne viena - man irgi tas pats mirksiukas.gif
Kiek girdejau, nestumo pozymiai butent tokie ir yra, viskas kaip pries mmm, tik be mmm lotuliukas.gif Linkiu, kad taip ir butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 10 19, 11:09)
Sveikutės

Nuoširdžiausi sveikinimai ir nuo manęs  thumbup.gif  thumbup.gif Tokie stebukliukai tikrai padeda tikėti, kad stebuklų tikrai yra, tik reikia jais tikėti.  thumbup.gif
O aš vakar po pirmosios IUI.  ax.gif Pas mane gimda irgi retroversijoje, tai čia prisiskaičiau, kad berods visoms su tokia gimda žiauriai skauda, aš nors ir stengiausi neužsiprogramuoti, bet labai bijojau tai žinodama. Ir galiu pasakyti, kad tos baimės buvo daugiau nei skaudėjo iš tikrųjų. Skausmas toks, kaip kad į dantenas leistų nuskausminamuosius vaistus, tik šiek tiek skaudėjimo plotas didesnis. Bet tikrai pakentėti galima kelias minutes dėl stebuklėlio.
kai ginei pasakiau, kad įtariu, kad jau iš vakaro galėjo kažkas sprogti, nes labai maudė pilvą, tai ginė sako "tikiuosi santykius turėjot", tai net atlėgo, kad aš taip pergyvenau, kad gal prieš IUI reikia saugoti MB turtą. Anksčiau kai darėm spermogramą, tai kiekis buvo 51 mln, dabar tebuvo 14, A+B buvo 50 proc., dabar tik 40 proc., bet ginė sakė, kad tokiam pablogėjimui greičiausiai ir turėjo įtakos tai, kad prieš 19 val.  smileysex.gif Po atplovimo A+B padarė 72 proc. Taip kad vilties turiu  biggrin.gif
Išrašė Duphastono, bet kadangi vakar dar ginė matė nesprogusių folikulų, tai pradėsiu gerti nuo šiandien g.gif

rasei jog pas tave gimda retroversijoje paaiskinkite man kas nors tai?pas mane jinai truputi uzsisukusi bet nedaug kaip gydytojas sake bet per IUI niekada neskaudejo.Ar tai tas pats?
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 08:36)
sveikutes 4u.gif gal galit pasakyti kaip vyksta si procedura.ar skauda?ka nors po jos reikia gerti kokias tabletes?ir kada rezultatai buna aiskus?
siandien man daro pirma IUI 4u.gif

Sekmes, svarbiausia atsipalaiduoti, buti geros nuotaikos, tiketi, kad galima nestuke.gif ir viskas bus gerai.O skausmas, tai salyginis dalykas, kad tik tokie gyvenime skausmai butu...Procedura neismaloniuju ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 19, 13:01)
Ne viena, ne viena - man irgi tas pats mirksiukas.gif
Kiek girdejau, nestumo pozymiai butent tokie ir yra, viskas kaip pries mmm, tik be mmm lotuliukas.gif Linkiu, kad taip ir butu mirksiukas.gif

na nzn as jau praeita karta is pirmos IUI labai daug tikejausi bet kadangi atejo mmm tai si kartaq daug vilciu nededu ir jau atskaiciavau ir atidejau pinigelius treciam IUI smile.gif tai man gydytojas irgi sake,kad tie pozymiai mazai kuo skiriasi nuo pms.bet tai i WC nelakstau(ko gero dar ankstoka butu,na kaip jus musu nestuke.gif kada pradejote lakstyti?) kai paskaiciau pas nestukes jos ten sav iki numatomu mmm kitos jau keldavosi nakti po kelis kartus i WC,o as vakar velai vakare nebuciau isgerusi litro pomidoru sulciu,tai nebuciau atsikelusi sianakt i WC:) o krutine nera jautri tik padidejusi,todel tai priskiriu dufastonui:)uztat graziai atrodo,padeka dufastonui:)
Atsakyti
na o rezultatai matosi kazkur po savaites?siaubas kaip islaukti...po savaites mano gimtadienis, tai arba turesiu dovana nestuke.gif arba vel eilini karta....
norisi tiketi kad visaks bus gerai, o jei ne tai is karto reikia ruostis antrai?ar reikia pertrauka padaryti?

Semkmes visom 4u.gif grazu kai sakaitai, kai pasiseka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 19, 11:07)
na nzn as jau praeita karta is pirmos IUI labai daug tikejausi bet kadangi atejo mmm tai si kartaq daug vilciu nededu ir jau atskaiciavau ir atidejau pinigelius treciam IUI smile.gif tai man gydytojas irgi sake,kad tie pozymiai mazai kuo skiriasi nuo pms.bet tai i WC nelakstau(ko gero dar ankstoka butu,na kaip jus musu  nestuke.gif  kada pradejote lakstyti?) kai paskaiciau pas nestukes jos ten sav iki numatomu mmm kitos jau keldavosi nakti po kelis kartus i WC,o as vakar velai vakare nebuciau isgerusi litro pomidoru sulciu,tai nebuciau atsikelusi sianakt i WC:) o krutine nera jautri tik padidejusi,todel tai priskiriu dufastonui:)uztat graziai atrodo,padeka dufastonui:)

As manau, kad tas lakstymas i WC labai individualus dalykas, vienos laksto, kitos nelaksto, o tau tikrai dar per anksti kazka spresti mirksiukas.gif kaip ir man, beja mirksiukas.gif, as i WC nelakstau, bet man ziauriai krutine skauda doh.gif

Papildyta:
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 11:11)
na o rezultatai matosi kazkur po savaites?siaubas kaip islaukti...po savaites mano gimtadienis, tai arba turesiu dovana nestuke.gif arba vel eilini karta....
norisi tiketi kad visaks bus gerai, o jei ne tai is karto reikia ruostis antrai?ar reikia pertrauka padaryti?

Semkmes visom 4u.gif grazu kai sakaitai, kai pasiseka wub.gif

Po 2 savaiciu mirksiukas.gif
Taigi, apsisarvuok kantrybe lotuliukas.gif
Atsakyti

Papildyta:
[/quote]

o sakes doh.gif doh.gif doh.gif rimtai galvojau kad po savaites verysad.gif verysad.gif
o jei dar pries operacija plys tie folikulai?atsiprasau as truputi siame klausime zalia blush2.gif pilva tai maudzia....
Atsakyti
mergaites, vaisinkites user posted image user posted image user posted image
linkiu sau ir kitoms, kad issipildytu visos svajones, kad vyktu stebuklai net kasdieniniame gyvenime, kad visada lydetu sypsena, optimizmas ir entuziazmas.
user posted image

man ziauriai maudzia nugara ar pilva, vienu zodziu kazka maudzia kazkur apacioj doh.gif dar ankstoka mausti, ar ne? g.gif
toks klausimas: ar po stimuliacijos nebyna ryskesnes menesines, ta prasme daugiau skauda, daugiau kraujo ir t.t.?
Atsakyti
[quote=nuotaika,2007 10 19, 11:15]
Papildyta:
[/quote]

o sakes doh.gif doh.gif doh.gif rimtai galvojau kad po savaites verysad.gif verysad.gif
o jei dar pries operacija plys tie folikulai?atsiprasau as truputi siame klausime zalia blush2.gif pilva tai maudzia....
[/quote]

lotuliukas.gif Ten ne operacija lotuliukas.gif - paprasta procedura, kuri trunka visai neilgai, tu tik nepergyvenk mirksiukas.gif kelinta daraisi? g.gif
O folikulai jeigu sprogs siandien - tai labai gerai, reiskias viskas pakeliui tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Relaxa @ 2007 10 19, 11:19)
mergaites, vaisinkites [img]
man ziauriai maudzia nugara ar pilva, vienu zodziu kazka maudzia kazkur apacioj doh.gif dar ankstoka mausti, ar ne? g.gif
toks klausimas: ar po stimuliacijos nebyna ryskesnes menesines, ta prasme daugiau skauda, daugiau kraujo ir t.t.?

Ziuriu mes cia visos panasiai jauciames lotuliukas.gif
Oi kaip faina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 10 19, 11:19)
mergaites, vaisinkites user posted image user posted image user posted image
linkiu sau ir kitoms, kad issipildytu visos svajones, kad vyktu stebuklai net kasdieniniame gyvenime, kad visada lydetu sypsena, optimizmas ir entuziazmas.
user posted image

bent man tai ne,atvirksciai, laukdavau su siaubu mmm,nes reikedavo is kart nuo skausmo ikalt,nes kitaip suraityta skauusmo guleciau,viena diena buna isvis nedarbinga,nes iseit niekur negaliu,nes kiaurai varo,tik tulike sedet,tai po stimuliacijos,net nepajutau nieko bac ir yra,ir zymiai maziau
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 19, 13:03)
rasei jog pas tave gimda retroversijoje paaiskinkite man kas nors tai?pas mane jinai truputi uzsisukusi bet nedaug kaip gydytojas sake bet per IUI niekada neskaudejo.Ar tai tas pats?

TAip tai tas pats...ir kiek zinau geriausia myletis suniuku ir po to guleti ant pilvo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=zulika,2007 10 19, 11:35]
dar prie meeto grožybių norėčiau priskirti Švilpos pakabuką (pusę vakaro galvojau ir kur tokius duoda bigsmile.gif )

Alia tu ir pastabi...kazi kaip reikia isiskirti, kad ir mane pastebetum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Del IUI mergaiciu susitikimo, planuojamas treciadieni spalio 24 diena siaures miestelyje arba Pomodoro arba katpedeleje (ten vaisingiausi susitikimai) lotuliukas.gif

dalyves registruojames smile.gif
1. Laukiu - geria daug vyno (vieta nesvarbu)
ir atnesa baliona Burundu 4u.gif
2 Burundu - pilsto vyna, nes gert nebegali lotuliukas.gif
3
4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 19 spalio 2007 - 11:40
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 19, 11:30)
kazi kaip reikia isiskirti, kad ir mane pastebetum lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti