Sveikutės
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS

Mano HCG- 323
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...
Nuoširdžiausi sveikinimai ir nuo manęs

Tokie stebukliukai tikrai padeda tikėti, kad stebuklų tikrai yra, tik reikia jais tikėti.
O aš vakar po pirmosios IUI.

Pas mane gimda irgi retroversijoje, tai čia prisiskaičiau, kad berods visoms su tokia gimda žiauriai skauda, aš nors ir stengiausi neužsiprogramuoti, bet labai bijojau tai žinodama. Ir galiu pasakyti, kad tos baimės buvo daugiau nei skaudėjo iš tikrųjų. Skausmas toks, kaip kad į dantenas leistų nuskausminamuosius vaistus, tik šiek tiek skaudėjimo plotas didesnis. Bet tikrai pakentėti galima kelias minutes dėl stebuklėlio.
kai ginei pasakiau, kad įtariu, kad jau iš vakaro galėjo kažkas sprogti, nes labai maudė pilvą, tai ginė sako "tikiuosi santykius turėjot", tai net atlėgo, kad aš taip pergyvenau, kad gal prieš IUI reikia saugoti MB turtą. Anksčiau kai darėm spermogramą, tai kiekis buvo 51 mln, dabar tebuvo 14, A+B buvo 50 proc., dabar tik 40 proc., bet ginė sakė, kad tokiam pablogėjimui greičiausiai ir turėjo įtakos tai, kad prieš 19 val.

Po atplovimo A+B padarė 72 proc. Taip kad vilties turiu
Išrašė Duphastono, bet kadangi vakar dar ginė matė nesprogusių folikulų, tai pradėsiu gerti nuo šiandien