Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 10 19, 08:00)
Burundu, kaip naktele praejo, ar miegojai nors kiek?  bigsmile.gif

Labas rytas. Miegojau, kaip paršelis... tongue.gif
Amir, aš visgi rekomenduočiau nors vieną kartą su vyru pas Žilaitienę apsilankyt...pažiūrės, pačiupinės, paechoskopuos, pakomentuos...Man K irgi sakė- neikit pas andrologus- neverta- gydymo nėra, o paskui, kai visgi nuėjom, paaiškėjo, kad mūsų testosteronas labai žemas ir, kad varikocelė "ant ribos", kas tikrai galėjo įtakoti mūsų prastus rezultatus ir ką, manau, įmanoma pagydyt (pvz., pakelt testosteroną)...
Papildyta:
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 18:41)
o pojuciai kokie nors atsirado? pasidarius testuka? g.gif  wub.gif

Aha... tongue.gif Šleikštulys ryte atsirado, valgyti nenoriu ( blink.gif kas man nebūdinga biggrin.gif ), na ir aišku krūtinė "išpampus", na bet ne kuo daugiau, negu anksčiau prieš mmm. Taigi, iš esmės, kaip ir vienintelis požymis- teigiamas testas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 19, 09:06)
Taigi, iš esmės, kaip ir vienintelis požymis- teigiamas testas  tongue.gif

Burundu, tavo krūtinė ir per meetą jau tokia apetitna buvo tongue.gif

Nuotaika iui yra paprastas lytinis aktas, kai MB užeina kateterio pavidalu... kadangi buvo leidžiami progdinantys, ruošiamasi procedūrai rimčiau, tai dažniausiai tenka ir dufastono po visko pagerti...
o dėl rezultatų, turiu klausimą, kada laukdavai jų naturaliam cikle mirksiukas.gif šis metodas ir visi kiti niekuo nesiskiria dėl laukimo termino ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 19 spalio 2007 - 08:31
lotuliukas.gif
QUOTE(zulika @ 2007 10 19, 09:30)
Burundu, tavo krūtinė ir per meetą jau tokia apetitna buvo  tongue.gif

Ot šmaikštuolė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif šito tai jau man Dievas nuo pat pradžių "drėbtelėjo"...
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif   blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

Nuoširdžiausi sveikinimai ir nuo manęs thumbup.gif thumbup.gif Tokie stebukliukai tikrai padeda tikėti, kad stebuklų tikrai yra, tik reikia jais tikėti. thumbup.gif
O aš vakar po pirmosios IUI. ax.gif Pas mane gimda irgi retroversijoje, tai čia prisiskaičiau, kad berods visoms su tokia gimda žiauriai skauda, aš nors ir stengiausi neužsiprogramuoti, bet labai bijojau tai žinodama. Ir galiu pasakyti, kad tos baimės buvo daugiau nei skaudėjo iš tikrųjų. Skausmas toks, kaip kad į dantenas leistų nuskausminamuosius vaistus, tik šiek tiek skaudėjimo plotas didesnis. Bet tikrai pakentėti galima kelias minutes dėl stebuklėlio.
kai ginei pasakiau, kad įtariu, kad jau iš vakaro galėjo kažkas sprogti, nes labai maudė pilvą, tai ginė sako "tikiuosi santykius turėjot", tai net atlėgo, kad aš taip pergyvenau, kad gal prieš IUI reikia saugoti MB turtą. Anksčiau kai darėm spermogramą, tai kiekis buvo 51 mln, dabar tebuvo 14, A+B buvo 50 proc., dabar tik 40 proc., bet ginė sakė, kad tokiam pablogėjimui greičiausiai ir turėjo įtakos tai, kad prieš 19 val. smileysex.gif Po atplovimo A+B padarė 72 proc. Taip kad vilties turiu biggrin.gif
Išrašė Duphastono, bet kadangi vakar dar ginė matė nesprogusių folikulų, tai pradėsiu gerti nuo šiandien g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junetė: 19 spalio 2007 - 09:10
QUOTE(burundu @ 2007 10 19, 10:07)
lotuliukas.gif

dar prie meeto grožybių norėčiau priskirti Švilpos pakabuką (pusę vakaro galvojau ir kur tokius duoda bigsmile.gif )

Junetė, man niekada neskaudėjo... nors retroversijoj esu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 19 spalio 2007 - 09:37
Cia kazkaip neseniai ivyko tas meetas ? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 19, 10:38)
Cia kazkaip neseniai ivyko tas meetas ?  blush2.gif  bigsmile.gif

neseniai, bet greit ir vėl bus.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2007 10 19, 09:36)
sveikutes 4u.gif gal galit pasakyti kaip vyksta si procedura.ar skauda?ka nors po jos reikia gerti kokias tabletes?ir kada rezultatai buna aiskus?
siandien man daro pirma IUI 4u.gif

sekmes dideliausios
QUOTE(zulika @ 2007 10 19, 11:59)
neseniai, bet greit ir vėl bus.... mirksiukas.gif

o cia visoms galima dalyvaut??
o kada bus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 19 spalio 2007 - 10:05
paaiskinkit man tundrai blush2.gif o yra tikimybe gerti vaistus,o pastoti naturaliai,nesidarant IUI? g.gif
Atsakyti
[quote=burundu,2007 10 19, 09:06]
Amir, aš visgi rekomenduočiau nors vieną kartą su vyru pas Žilaitienę apsilankyt...pažiūrės, pačiupinės, paechoskopuos, pakomentuos...Man K irgi sakė- neikit pas andrologus- neverta- gydymo nėra, o paskui, kai visgi nuėjom, paaiškėjo, kad mūsų testosteronas labai žemas ir, kad varikocelė "ant ribos", kas tikrai galėjo įtakoti mūsų prastus rezultatus ir ką, manau, įmanoma pagydyt (pvz., pakelt testosteroną)...
Papildyta:

Aciu uz patarima, as irgi panasiai galvoju kad reiketu pas Zilaitiene apsilankyti.Na ziuresiu, jei iki veliniu neateis raudonoji armija, tai po iseiginiu reikes savo brangiausia registruoti.
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 19, 09:00)
Labas rytas mergaites 4u.gif
Kaip gyvena pusiau  nestuke.gif ? Gal kokiu nauju pojuciu turite?  blush2.gif Kada planuojate testukus spresti?  blush2.gif

Zajoncku, nenusimink, manau, dar sia savaite pamatysi II juosteles  mirksiukas.gif

Burundu, kaip naktele praejo, ar miegojai nors kiek?  bigsmile.gif

labukas, na as cia ko gero viena pusiau nestuke.gif bet pas mane visi pojuciai kaip ries raudonaja armija tai as jau nuleidau rankas, testukas priklauso kt sestadieni tai jau turiu pasiruosusi pabandysiu,jeigu nepasirodys ta raudonoji armija,bet manau kad jau artinasi.jokiu kitokiu pojuciu tokei kaip visada... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 19, 11:53)
paaiskinkit man tundrai blush2.gif o yra tikimybe gerti vaistus,o pastoti naturaliai,nesidarant IUI? g.gif

Aisku, kad galima, ziurint kokios pas pacia problemos.Jei reikia tik sujudinti kiauside, kad folikulai subrestu ir ivykto ov. tai pageri vaistus ir ov. diena pazaidziat su vyru ir po 2 sav. nestuke.gif
Atsakyti