Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Burundu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif

Čia tavo šio ryto žodžiai: ,,Buvau nusiteikus IVF'ui, bet dabar sužibo mažytė viltis, o gal pakaks IUI... " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:59)
Pasirodo tada, kai meetinomės, jau buvau "užkibusi", tai gal užkratą jau paleidau...
P.S. Aš galiu bilekada...

Nu,negaliu,tiesiog kaifuoju wub.gif Jau visaip kaip bandžiau vengt SM,bet neiškenčiau už Burundu padžiūgaut mirksiukas.gif O vynas buvo gerai,o jei dar su virusais lotuliukas.gif Teks pakartot.
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:54)
Garantuoju...nes į kitą diedą net gašliai pažiūrėti nedrįstu... lotuliukas.gif

gerai, akd mes viską matėm, kaip tu nežiūri, tik vilingai plaukus pasitaisai, akeles nusuki ir vinguriuoji biggrin.gif
o tai ir patikėtume čia tavo gražioms kalboms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:59)
Pasirodo tada, kai meetinomės, jau buvau "užkibusi", tai gal užkratą jau paleidau...
P.S. Aš galiu bilekada...

Cia tikriausiai baltas vynas padejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gal paplanuojame kita savaite? mirksiukas.gif ot smagu butu kiekviena karta po tokio meeta po viena i niestukiu skyreli islideti thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 18, 15:05)
Cia tikriausiai baltas vynas padejo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš tai norėčiau sugrįžti iki prieš tai buvusio meeto, kai jūsų buvo ne daug, kai sakėt linksminot aplinkinius staliukus... gal po to kažko ir neprisimenat... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 18 spalio 2007 - 14:07
QUOTE(Puk @ 2007 10 18, 15:03)
Burundu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nestuke.gif

Čia tavo šio ryto žodžiai: ,,Buvau nusiteikus IVF'ui, bet dabar sužibo mažytė viltis, o gal pakaks IUI... "  lotuliukas.gif

Matai, kaip situacija ne dienom, o valandom keičiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif  blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

labai labai sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 18, 16:07)
aš tai norėčiau sugrįžti iki prieš tai buvusio meeto, kai jūsų buvo ne daug, kai sakėt linksminot aplinkinius staliukus... gal po to kažko ir neprisimenat...  biggrin.gif

Alia tada negeriau, burundu beveik prie namu paleidau g.gif g.gif

nu ka vadinasi reikia, kur ne i kampa sest, o paciam vidury...Tai nors zmonem linksmiau bus, gal ir savanoriu padet atsiras...Darau isvadas, kad vaisingiausias alus katpedeleje, o vynas pomodoro lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai kada susitinkam? as galiu bet kada, radi takova diela blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 18 spalio 2007 - 14:24
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 15:22)
as galiu bet kada, radi takova diela blush2.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
pradedu įtarti tuliką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 18 spalio 2007 - 14:30
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 15:22)
tai kada susitinkam? as galiu bet kada, radi takova diela blush2.gif

Tai gal vėl trečiadienį?Jau kaip ir ritualinė diena patapo.Tik būtinai vaisingoj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 18, 16:30)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
pradedu įtarti tuliką

nu bet rektyvinis, dvi minutes ir moteryte laukiasi 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 12:46)
Mergaitės- STEBUKLAS  bigsmile.gif Mano HCG- 323 blink.gif  blink.gif   blink.gif
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...

Tik dabar prisijungiau.
Sveikinu labai labai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drambliuk: 18 spalio 2007 - 14:50