Čia tavo šio ryto žodžiai: ,,Buvau nusiteikus IVF'ui, bet dabar sužibo mažytė viltis, o gal pakaks IUI... "
Burundu
Čia tavo šio ryto žodžiai: ,,Buvau nusiteikus IVF'ui, bet dabar sužibo mažytė viltis, o gal pakaks IUI... "
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:59)
Pasirodo tada, kai meetinomės, jau buvau "užkibusi", tai gal užkratą jau paleidau...
P.S. Aš galiu bilekada...
Nu,negaliu,tiesiog kaifuoju
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:54)
gerai, akd mes viską matėm, kaip tu nežiūri, tik vilingai plaukus pasitaisai, akeles nusuki ir vinguriuoji
o tai ir patikėtume čia tavo gražioms kalboms
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 14:59)
Pasirodo tada, kai meetinomės, jau buvau "užkibusi", tai gal užkratą jau paleidau...
Cia tikriausiai baltas vynas padejo
Gal paplanuojame kita savaite?
QUOTE(pachira @ 2007 10 18, 15:05)
Cia tikriausiai baltas vynas padejo

aš tai norėčiau sugrįžti iki prieš tai buvusio meeto, kai jūsų buvo ne daug, kai sakėt linksminot aplinkinius staliukus... gal po to kažko ir neprisimenat...
QUOTE(Puk @ 2007 10 18, 15:03)
Burundu
Matai, kaip situacija ne dienom, o valandom keičiasi
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 13:46)
Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...
Rankos- kojos dreba- bėgu pirkt duphastono ir meldžiuosi, kad viskas būtų gerai...
labai labai sveikinu
QUOTE(zulika @ 2007 10 18, 16:07)
aš tai norėčiau sugrįžti iki prieš tai buvusio meeto, kai jūsų buvo ne daug, kai sakėt linksminot aplinkinius staliukus... gal po to kažko ir neprisimenat... 
Alia tada negeriau, burundu beveik prie namu paleidau
nu ka vadinasi reikia, kur ne i kampa sest, o paciam vidury...Tai nors zmonem linksmiau bus, gal ir savanoriu padet atsiras...Darau isvadas, kad vaisingiausias alus katpedeleje, o vynas pomodoro
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 15:22)
as galiu bet kada, radi takova diela 
pradedu įtarti tuliką
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 15:22)
Tai gal vėl trečiadienį?Jau kaip ir ritualinė diena patapo.Tik būtinai vaisingoj vietoj
QUOTE(zulika @ 2007 10 18, 16:30)
nu bet rektyvinis, dvi minutes ir moteryte laukiasi
QUOTE(burundu @ 2007 10 18, 12:46)
Mergaitės- STEBUKLAS
Mano HCG- 323
Tik dabar prisijungiau.
Sveikinu labai labai