sveikos, mergaites, uzmaciau, kad rengiamas susitikimas - kur ir kada
siandien kaip suprantu visuotine mmm diena
man irgi atejo 4 dienomis anksciau...taigi man nepavyko antras IUI braukit ir mane is saraso.gadinu statistika...
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 16:27)
man irgi atejo 4 dienomis anksciau...taigi man nepavyko antras IUI braukit ir mane is saraso.gadinu statistika...
Nenusimink, gal kitas kartas bus sekmingas
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 14:27)
***** kaip gaila
O tau budavo, kad sitaip anksti ateitu?
Mano tai tikslios kaip laikrodukas - savaitgali kur buvusios, nebuvusios ir ateis
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 14:27)
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 15:19)
***** kaip gaila
Mano tai tikslios kaip laikrodukas - savaitgali kur buvusios, nebuvusios ir ateis
neprikranksek
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 22, 15:24)
Cia jau kranksek nekranksejes
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 17:19)
***** kaip gaila
man ateidavo tiksliai kaip laikrodukas bet po praeitos IUI atejo 2 d anksciau,dabar atejo 4 d anksciau vis anksteja,pagal praeita cikla skaitosi,akd si karta atejo tik 2d anksciau bet pagal toki kur anksciau budavo tai visom 4.Po IUI man kazkaip ciklas trumpeja
nu Svilpa,prisipazink,kuris cia tavo butas apsvarintas,keliems kompus isnese
http://www.delfi.lt/...php?id=14774468
http://www.delfi.lt/...php?id=14774468
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 15:37)
man ateidavo tiksliai kaip laikrodukas bet po praeitos IUI atejo 2 d anksciau,dabar atejo 4 d anksciau vis anksteja,pagal praeita cikla skaitosi,akd si karta atejo tik 2d anksciau bet pagal toki kur anksciau budavo tai visom 4.Po IUI man kazkaip ciklas trumpeja
Pasiziuresim kaip cia man bus, nes jauciuosi taip lyg tuoj tuoj ateiti turetu