Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

sveikos, mergaites, uzmaciau, kad rengiamas susitikimas - kur ir kada bigsmile.gif
Atsakyti
siandien kaip suprantu visuotine mmm diena gun_bandana.gif man irgi atejo 4 dienomis anksciau...taigi man nepavyko antras IUI braukit ir mane is saraso.gadinu statistika...
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 16:27)
siandien kaip suprantu visuotine mmm diena  gun_bandana.gif man irgi atejo 4 dienomis anksciau...taigi man nepavyko antras IUI braukit ir mane is saraso.gadinu statistika...

console.gif
Atsakyti
Nenusimink, gal kitas kartas bus sekmingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 14:27)
siandien kaip suprantu visuotine mmm diena  gun_bandana.gif man irgi atejo 4 dienomis anksciau...taigi man nepavyko antras IUI braukit ir mane is saraso.gadinu statistika...

***** kaip gaila verysad.gif
O tau budavo, kad sitaip anksti ateitu? g.gif
Mano tai tikslios kaip laikrodukas - savaitgali kur buvusios, nebuvusios ir ateis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 14:27)

verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 15:19)
Mano tai tikslios kaip laikrodukas - savaitgali kur buvusios, nebuvusios ir ateis doh.gif

neprikranksek cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 22, 15:24)
verysad.gif
Papildyta:

neprikranksek cool.gif

Cia jau kranksek nekranksejes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 15:29)
Cia jau kranksek nekranksejes lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Vakaro zvaigzde... verysad.gif ot s.....kelinta tau CD tos valkatos atkeliavo? g.gif ko tai labai anksti

O as siandien pasidariau progesterona, tai skaiciukai yra 24.3. Kiek zinau, tai virsutine riba yra 21, tai taip iseina, kad jis pas mane siek tiek didesnis nei norma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 17:19)

man ateidavo tiksliai kaip laikrodukas bet po praeitos IUI atejo 2 d anksciau,dabar atejo 4 d anksciau vis anksteja,pagal praeita cikla skaitosi,akd si karta atejo tik 2d anksciau bet pagal toki kur anksciau budavo tai visom 4.Po IUI man kazkaip ciklas trumpeja
Atsakyti
nu Svilpa,prisipazink,kuris cia tavo butas apsvarintas,keliems kompus isnese
http://www.delfi.lt/...php?id=14774468
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 15:37)
man ateidavo tiksliai kaip laikrodukas bet po praeitos IUI atejo 2 d anksciau,dabar atejo 4 d anksciau vis anksteja,pagal praeita cikla skaitosi,akd si karta atejo tik 2d anksciau bet pagal toki kur anksciau budavo tai visom 4.Po IUI man kazkaip ciklas trumpeja

Pasiziuresim kaip cia man bus, nes jauciuosi taip lyg tuoj tuoj ateiti turetu doh.gif
Atsakyti