Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 10 22, 17:36)
Vakaro zvaigzde... verysad.gif ot s.....kelinta tau CD tos valkatos atkeliavo?  g.gif ko tai labai anksti

O as siandien pasidariau progesterona, tai skaiciukai yra 24.3. Kiek zinau, tai virsutine riba yra 21, tai taip iseina, kad jis pas mane siek tiek didesnis nei norma  g.gif

Idomiai cia pas tave, su nekantrumu laukiam teigiamo tesinio:)

Vakaro zvaigzde, baisiai gaila, s... cia gaunasi. Pas mane mmm po antro IUI irgi daug anksciau atejo (5 d. anksciau:(
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 16:05)
Cia is smalsumo darosi lotuliukas.gif
Tokio dalyko niekas neliepa, cia savanoriu pas mus yra kraujui nuleisti lotuliukas.gif

aaaaaaaaaaa,aisku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anneli @ 2007 10 22, 16:16)
Pas mane mmm po antro IUI irgi daug anksciau atejo (5 d. anksciau:(

Cia del stimuliaciju kaip suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 18:32)
Cia del stimuliaciju kaip suprantu?  g.gif

net nezinia del ko cia, klausiau gydytojos, tai ji pati stebejosi. Si karta mmm (po 3 IUI) atejo laiku, nors nei vienas folikulas nebuvo sproges.
Atsakyti
sveikos pleputes,

Zajoncku ir vakaro zvaigzde, skaudancia sirdim isimu Jus is sarasiuko verysad.gif verysad.gif

Gal tik tiek ir relaxa, jau testukus sprende?

tai kada tas musu sussitikimas? jau visai nebesusigaudau? kas pradejo galus suvedinet? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Aida @ 2007 10 22, 18:05)
Cia is smalsumo darosi lotuliukas.gif
Tokio dalyko niekas neliepa, cia savanoriu pas mus yra kraujui nuleisti lotuliukas.gif

abejoju, ar jau mes iki tiek smalsios... tyrimus daromes tik gydytojams paliepus...Deja gydymas toks, kai viskas turi buti zinoma ka ir kaip skirti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 22 spalio 2007 - 17:36
Primenu dėl meet'o...vis dar registruojamės, o tada ir "balsų dauguma" nuspręsim:

Trečiadienį:
1. Burundu
2. qqute
3. Pachira
4. Lietuva
5. Žulika
6. Laukiu
7. Anneli

Ketvirtadienį:
1. Burundu
2. qqute
3. Pachira
4. Blndz
5. Anneli
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 22, 20:07)
Primenu dėl meet'o...vis dar registruojamės, o tada ir "balsų dauguma" nuspręsim:

Trečiadienį:
1. Burundu
2. qqute
3. Pachira
4. Lietuva
5. Žulika
6. Laukiu
7. Anneli
Ketvirtadienį:
1. Burundu
2. qqute
3. Pachira
4. Blndz
5. Anneli
6. Laukiu

Atsakyti
tai patarkit,nesislapstykit ir neignoruokit blink.gif
kartoju,nes jau reikia apsisprest,kol dar nemiegat biggrin.gif
ka daryt,rizikuot pregnyl dviguba doze leisti nakti ar is kart atsisakyt 2IUI?
esme ta ,kad treciadieni 14.30 man paskirta 2IUI,o neaisku ar vyriskis spes grizt .jis gi donoras,negaliu be jo doh.gif
kokios man pasekmes is to bus,jei susileisiu ,o nieko nedarysiu?
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 22, 20:29)
tai patarkit,nesislapstykit ir neignoruokit blink.gif
kartoju,nes jau reikia apsisprest,kol dar nemiegat biggrin.gif
ka daryt,rizikuot pregnyl dviguba doze leisti nakti ar is kart atsisakyt 2IUI?
esme ta ,kad treciadieni 14.30 man paskirta 2IUI,o neaisku ar vyriskis spes grizt .jis gi donoras,negaliu be jo doh.gif
kokios man pasekmes is to bus,jei susileisiu ,o nieko nedarysiu?

o laiko pavelinti negali, kai jau zinosi, kad TB grizta? pvz 2 val veliau...tik sian pora valandu veliau vaistukus susileistum g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 22 spalio 2007 - 18:41
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 22, 18:33)
o laiko pavelinti negali, kai jau zinosi, kad TB grizta? pvz 2 val veliau...tik sian pora valandu veliau vaistukus susileistum g.gif

nu kad nezinau kaip jis zada grizt ,jis pats nzn verysad.gif
jei skrist lektuvu nebus bilietu,tai nesitrenks per aplinkui bile kaip,kad i LT atskristu,vien del spermos davimo verysad.gif
jau leke,taip is briuselio kampais,nes sumaise valandas skrydzio,tai savo lektuva pramazino,tada buvo skubus reikalas-mes kriksto tevai,tai bilietas kainavo 700eur

jei per skausmus pakeisiu valandas,o pasirodys anaip buvo geriau doh.gif
tai ir galvoju,jei susileisiu,kas man bus,jei IUI neatliksiu,organizmui gal nelabai g.gif
zodziu ,as pasimetus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 22, 20:10)

jei per skausmus pakeisiu valandas,o pasirodys anaip buvo geriau doh.gif
tai ir galvoju,jei susileisiu,kas man bus,jei IUI neatliksiu,organizmui gal nelabai g.gif
zodziu ,as pasimetus verysad.gif

labai suprantu tave console.gif
aišku,k kainuoja daug nervų tokia padėtis verysad.gif
bandyk dar tartis su savo vyru, na turėtų žinot, kada maždaug grįš, bet būna jog lėktuvai vėluoja ir t.t.
gal tikrai bnandyk nusikelti toliau arba visai. jei smarkiai suvėluos, tada būsi tik pinigus į balą išmetus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 22, 19:35)
labai suprantu tave  console.gif
aišku,k kainuoja daug nervų tokia padėtis  verysad.gif
bandyk dar tartis su savo vyru, na turėtų žinot, kada maždaug grįš, bet būna jog lėktuvai vėluoja ir t.t.
gal tikrai bnandyk nusikelti toliau arba visai. jei smarkiai suvėluos, tada būsi tik pinigus į balą išmetus  blush2.gif

na nzn,su tais vyrais tai beda doh.gif ,tik 1karteli bandem,o jau antram neprisikalbinu,jau raukosi,uzsiemes,ultimatumus tik stato arba.....arba.... doh.gif
nzn,kaip jus ten dagyvenat iki 6-7 IUI
pas ji konkretumo niekad nebuvo doh.gif .ai tiesa,ir su 1IUI buvo cirkas,kazko uzsisiko eilini karta,sake nieko jam nereikai ir pan.Sakau ,gerai,nereikia ir nebus.bet vistiek nakti susileidau 3.30 vaistukus.Kaip zinodama,ant antros dienos pats lindo siulesi,kad darytume IUI,o jei as nebuciau susileidus.....
tai dabar vel gi,nezinau rizikuot,ne rizikuot,na,jam gal jau koks klimaksas atselina,kad toks nuotaikos zmogus g.gif
Atsakyti