Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 10 22, 17:36)
Vakaro zvaigzde... verysad.gif ot s.....kelinta tau CD tos valkatos atkeliavo?  g.gif ko tai labai anksti

O as siandien pasidariau progesterona, tai skaiciukai yra 24.3. Kiek zinau, tai virsutine riba yra 21, tai taip iseina, kad jis pas mane siek tiek didesnis nei norma  g.gif

tai dabar iseina jog atejo 25cd,anksciau ciklas buvo 30d, vasara jau buvo 29d praejusi men po IUI gavosi,kad 27d na o siandien gaunasi tik 25cd anksti...nelauke jos nieko sugalvojo ir atejo..
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 22, 16:36)
O as siandien pasidariau progesterona, tai skaiciukai yra 24.3. Kiek zinau, tai virsutine riba yra 21, tai taip iseina, kad jis pas mane siek tiek didesnis nei norma  g.gif

parašyk dar tiksliau normas...
bet šiaip tai jau kaip kuo geru kvepia, kad jau taip auga virš normų... o kaip duf reikalai, ar vartosi g.gif
Papildyta:
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 16:39)
tai dabar iseina jog atejo 25cd,anksciau ciklas buvo 30d, vasara jau buvo 29d praejusi men po IUI gavosi,kad 27d na o siandien gaunasi tik 25cd anksti...nelauke jos nieko sugalvojo ir atejo..

nebeskaičiuok ciklo viso, geriau nuo iui dienos, bus panašiai aišku, kiek nuo jos praėjo... šiaip tai tiksliausiai nuo O dienos pradėt skaičiavimą, jei tik žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 22, 17:42)
bet šiaip tai jau kaip kuo geru kvepia, kad jau taip auga virš normų... o kaip duf reikalai, ar vartosi  g.gif
Papildyta:

nebeskaičiuok ciklo viso, geriau nuo iui dienos, bus panašiai aišku, kiek nuo jos praėjo... šiaip tai tiksliausiai nuo O dienos pradėt skaičiavimą, jei tik žinai  mirksiukas.gif

zinau kai suleido taip ir ivyko O tai praejo vos 10 dieneliu... nuo IUI 9 atrodo,o mmm jau atsivilko...
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 16:43)
zinau kai suleido taip ir ivyko O tai praejo vos 10 dieneliu... nuo IUI 9 atrodo,o mmm jau atsivilko...

keista, o su hormonais viskas tau tvarkoje?
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 22, 17:36)
Vakaro zvaigzde... verysad.gif ot s.....kelinta tau CD tos valkatos atkeliavo?  g.gif ko tai labai anksti

o cia tikrai ne zemutine riba???virsutine??
ar gal as ne tuos vienetus zinau
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 22, 17:43)

bet kazkaip ankstooka
o tu duf gerei?
man kai taip anksti po o ateidavo is kart itare klad progesterono truksta
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 22, 16:42)
bet šiaip tai jau kaip kuo geru kvepia, kad jau taip auga virš normų... o kaip duf reikalai, ar vartosi  g.gif
Papildyta:

nebeskaičiuok ciklo viso, geriau nuo iui dienos, bus panašiai aišku, kiek nuo jos praėjo... šiaip tai tiksliausiai nuo O dienos pradėt skaičiavimą, jei tik žinai  mirksiukas.gif

skaiciuka pasake telefonu, bandysiu nulekti iki ju ir paimti lapeli, jei suspesiu, nes dirba iki 18:00. Bet sesele sake, kad virsutine progesterono normos riba yra 21, o pas man 24.3. Sake, kad siek tiek ausktokas ir geriau kad butu normos ribose... g.gif

O duph man niekas nepaskyre
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pachira: 22 spalio 2007 - 15:56
QUOTE(zulika @ 2007 10 22, 17:46)
keista, o su hormonais viskas tau tvarkoje?

na progesteronas darytas visai neseniai viskas ten tvarkoje(netgi arciau auksciausios ribos negu prie zemesnes),ir duf geriau,net nebaigiau sugerti man ir ana karta liepe gerti 10 tableciu ir si karta,o si tik 8 isgeriau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakaro_zvaigzde: 22 spalio 2007 - 15:51
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 22, 16:38)
nu Svilpa,prisipazink,kuris cia tavo butas apsvarintas,keliems kompus isnese
http://www.delfi.lt/...php?id=14774468

Neprisipažinsiu lotuliukas.gif Tik kompą nudžiovė,kelionėj.

Pachira,neįžvelginėk ten nieko,ničnieko.Stimuliuotam cikle,po Ovitrelių-bele koks būna.Man pvz buvo 77,...

Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 22, 16:51)
Pachira,neįžvelginėk ten nieko,ničnieko.Stimuliuotam cikle,po Ovitrelių-bele koks būna.Man pvz buvo 77,...

ot velnias doh.gif tai tada iš viso neverta nieko darytis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 22, 15:51)
Neprisipažinsiu lotuliukas.gif Tik kompą nudžiovė,kelionėj.

as tai jokiu skaiciuku savo nezinau g.gif gal neliepe darytis,nzn is kur juos traukiat blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 22, 16:03)
as tai jokiu skaiciuku savo nezinau g.gif gal neliepe darytis,nzn is kur juos traukiat blink.gif

Cia is smalsumo darosi lotuliukas.gif
Tokio dalyko niekas neliepa, cia savanoriu pas mus yra kraujui nuleisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 22, 16:36)

o čia tai jau visai gerai... drinks_cheers.gif ramiai laukiam kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti