Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Aida, kol dar valkatos neatejo, dar yra vilciu.
O jeigus jos ateis, ka darysi, turesi kita sansa vel bandyti.
Man irgi nepavyko bet nenusiminiau ir dabar jau planuoju sekanti bandyma.
Viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif
Atsakyti
niu va as meginau uzsirasyt pas Visockiene
tai ta diena kai man reikia ji nedirba
nu ka eisim pas Usoniene
Atsakyti
Laukiu, taip labai per daug nenusimink nes kita menesiuka mes vel i sarasiuka ateisim tongue.gif lotuliukas.gif

[quote=Laukiu,2007 10 22, 18:42]
sveikos pleputes,

Zajoncku ir vakaro zvaigzde, skaudancia sirdim isimu Jus is sarasiuko verysad.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2007 10 23, 09:51)
Aida, kol dar valkatos neatejo, dar yra vilciu.
O jeigus jos ateis, ka darysi, turesi kita sansa vel bandyti.
Man irgi nepavyko bet nenusiminiau ir dabar jau planuoju sekanti bandyma.
Viskas bus gerai, pamatysi  4u.gif

Aciu uz palaikyma wub.gif
Gerai, kad mes bent tuos sansus bandyti turime, turime tuomet ir vilties, o kai yra viltis, turi buti ir stebuklas blush2.gif
Atsakyti
aida as irgi sakau kol dar nera mmm dar tikrai yra vilties....o del pusaites pasisakymu as irgi MB vakar kalbinu treciai is eiles IUI tai praktiskai panasiai kaip taviskis kalba...Sako palaukiam pamatysi organizmas keiciasi kas kiek laiko juo labiau,kad ta priezastis neaiski gal ji isnyks ir t.t. o paskui dar pradeda guosti,akd pamatysi dar palauk kai jau bus tai bus po 2.gif 2.gif ir po 2.gif 2.gif 2.gif is karto imsi gimdyti,pasedziu pasiklausau ir vis tiek vakar sakau lapriti 3 IUI- ruoskis moraliskai...
Atsakyti
Sveikos,

turiu klausima, nezinau kaip ji cia geriau suformulot. Bet cia gal labiau tiks, toms kurios ciklas reguliarus. Kokios tos ribos (dienu) reguliarumo? kaip jums atrodo, kaip atrodo is patirties, kiek DPO?
Kiek dienu gali veluoti mmm, kas dar nesuteikia vilties?
nezinau ar aiskiai parasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 23, 12:40)
Sveikos,

turiu klausima, nezinau kaip ji cia geriau suformulot. Bet cia gal labiau tiks, toms kurios ciklas reguliarus. Kokios tos ribos (dienu) reguliarumo? kaip jums atrodo, kaip atrodo is patirties, kiek DPO?
nezinau ar aiskiai parasiau  blush2.gif

visur raso kad iki 16 dienu po o
op paskui jau atsiranda viltis
nors man visada ateina mmm 11-12 dpo
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 23, 12:40)
Sveikos,

nezinau ar aiskiai parasiau  blush2.gif

as dariausi dvi IUI ir ribu dar nenusistaciau po praejusios prasidejo lyg ir 12 DPO o si karta dar geriau 9 DPO
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2007 10 23, 10:30)
aida as irgi sakau kol dar nera mmm dar tikrai yra vilties....o del pusaites pasisakymu as irgi MB vakar kalbinu treciai is eiles IUI tai praktiskai panasiai kaip taviskis kalba...Sako palaukiam pamatysi organizmas keiciasi kas kiek laiko  juo labiau,kad ta priezastis neaiski gal ji isnyks ir t.t. o paskui dar pradeda guosti,akd pamatysi dar palauk kai jau bus tai bus po  2.gif  2.gif ir po  2.gif  2.gif  2.gif is karto imsi gimdyti,pasedziu pasiklausau ir vis tiek vakar sakau lapriti 3 IUI- ruoskis moraliskai...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
na va,as susileidau vaistukus,tai dabar ziuresiu,ar iseis 2IUI pasidaryt ryt ax.gif
man 14 diena atejo mmm(cia Drambliukas klause)
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 22, 18:06)
o čia tai jau visai gerai...  drinks_cheers.gif  ramiai laukiam kas bus toliau  biggrin.gif

na tai dar nieko nereiskia, mano be jokiu stimuliaciju ar vaistu 21d. pries visas IUI buvo 98.6 ( pagal normas tai jau pilnai turejau buti nescia, bet nesu ) taip kad ....
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 10 23, 11:33)
na tai dar nieko nereiskia, mano be jokiu stimuliaciju ar vaistu 21d. pries visas IUI buvo 98.6 ( pagal normas tai jau pilnai turejau buti nescia, bet nesu ) taip kad ....

Tik_Tiek, o kaip tu? 4u.gif
Kada testuka darysies? ax.gif
Atsakyti