Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(burundu @ 2007 10 23, 13:24)
Mačiau dar Drambliukas kuklinasi...aš irgi IUI skyrelyje kaip ir ne prie ko, bet tai ne priežastis meet'e nedalyvauti  mirksiukas.gif

ax.gif nu Drambliukas labai kuklus blush2.gif
treciadieni kol kas nori ir gali biggrin.gif
ir ketvirtadienis man tinka bigsmile.gif

tik kada ir kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drambliuk: 23 spalio 2007 - 14:18
tai merginos, darykit trečiadienį, toooks gražus ir gausus būrys susirenka mirksiukas.gif
Atsakyti
jei as jausiuos taip kaip siandien rytoj tai nezinau nezinau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 23, 12:12)
lotuliukas.gif gerai cia tu biggrin.gif

blush2.gif nu, rimtai, gal su kuo pasidalinti saltakraujiskumu ir ramybe? lotuliukas.gif pirma savaite tai vos ne dienas kalendoriuje braukdavau, o dabar kuo arciau, tuo ramiau. siandien is ryto, pvz., gime mintis: nu va, pasakysiu supermamoj, kad viskas, lauk mane is saraso, mergaites prades raminti, o as rami, va geda bus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaxa @ 2007 10 23, 14:27)
blush2.gif nu, rimtai, gal su kuo pasidalinti saltakraujiskumu ir ramybe?  lotuliukas.gif  pirma savaite tai vos ne dienas kalendoriuje braukdavau, o dabar kuo arciau, tuo ramiau. siandien is ryto, pvz., gime mintis: nu va, pasakysiu supermamoj, kad viskas, lauk mane is saraso, mergaites prades raminti, o as rami, va geda bus laugh.gif

Prasom truputeli savo ramybes perduoti man blush2.gif , nes tryznioju kaip turi buti lotuliukas.gif nooriu, kad tas prakeiktas testas bent karta parodytu II juosteles mirksiukas.gif
Laukiu sake, man grazu baliona nupirktu tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 23, 15:37)
Prasom truputeli savo ramybes perduoti man blush2.gif , nes tryznioju kaip turi buti lotuliukas.gif nooriu, kad tas prakeiktas testas bent karta parodytu II juosteles mirksiukas.gif
Laukiu sake, man grazu baliona nupirktu tada lotuliukas.gif

oj mergaites baikite tryznioti...nes ir man ne pyragai su ta kantrybe...Aida, eime kartu uz rankyciu HCG padarysime mirksiukas.gif , gal Laukiu ir man baliona padovanos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 23, 14:51)
ax.gif nu Drambliukas labai kuklus  blush2.gif
treciadieni kol kas nori ir gali  biggrin.gif
ir ketvirtadienis man tinka  bigsmile.gif

tik kada ir kur  g.gif

Rytoj, nuo 17.15 val. Pomodoro picerijoje Domus galerijoje (Šiaurės miestelis). Gal pavyks užsirezervuoti tą patį staliuką, tai naujokėms nurodau jo koordinates ... tik įėjus iš lauko pusės sukti į dešinę ir iki pat galo mirksiukas.gif Laukiam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundu: 23 spalio 2007 - 15:04
QUOTE(burundu @ 2007 10 23, 15:02)
Rytoj, Pomodoro picerijoje Domus galerijoje (Šiaurės miestelis). Gal pavyks užsirezervuoti tą patį staliuką, tai naujokėms nurodau jo koordinates ... tik įėjus sukti į dešinę ir iki pat galo  mirksiukas.gif Laukiam.

oki rolleyes.gif
o kelintai val. blush2.gif
ir parasykit, jei bus ne tas staliukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 10 23, 15:13)
tai merginos, darykit trečiadienį, toooks gražus ir gausus būrys susirenka  mirksiukas.gif

Blndz, o gal vis dėlto, a? 4u.gif Taip norisi to nemotyvuoto optimizmo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
doh.gif kaip jums faina,meeta turesit
as irgi planavau prisoliuoti iki jusu is kauno,bet nebus kur det MB,nes bus atvares specialiai del IUI.
tai sakys ,as i namus,o tu is namu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 14:48)
oj mergaites baikite tryznioti...nes ir man ne pyragai su ta kantrybe...Aida, eime kartu uz rankyciu HCG padarysime  mirksiukas.gif , gal Laukiu ir man baliona padovanos  blush2.gif

O kada tu planuoji eiti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 23, 16:31)
O kada tu planuoji eiti? 4u.gif

arba ryt arba poryt blush2.gif gal prisijungsi? mirksiukas.gif
Atsakyti