Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Labas rytas

nu va o as tai labai atsiprasau-prazioplianu geriausios drauges gimtadeieni, kuris siandien...
tikrai negalesiu ateit nors ir prisizadejau sad.gif
bet jei vyksta kas tris savaites tai manau spesiu i kita smile.gif 4u.gif
QUOTE(zulika @ 2007 10 24, 09:28)
labs ryts  4u.gif
dėl meeto, kiek daug bus thumbup.gif , ar rezervuoja ten  ax.gif
fotiką pasiėmiau, tik priminkit, o tai galiu atsinešti ir išsinešti  biggrin.gif  blush2.gif
Pachira, ar spėsi susisukti  mirksiukas.gif
Burundu mes su tavim, viskas bus super gerai mirksiukas.gif
o man taip maudžia pilvą, ir kraujo lašelis pasirodė, nu bet lyg ir 13 dpo  doh.gif negi ir man anksčiau pramuš  blink.gif dar taip nebuvo doh.gif

tai 13 dpo ner per anksti juk
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 24, 08:28)
labs ryts  4u.gif
dėl meeto, kiek daug bus thumbup.gif , ar rezervuoja ten  ax.gif
fotiką pasiėmiau, tik priminkit, o tai galiu atsinešti ir išsinešti  biggrin.gif  blush2.gif
Pachira, ar spėsi susisukti  mirksiukas.gif
Burundu mes su tavim, viskas bus super gerai mirksiukas.gif
o man taip maudžia pilvą, ir kraujo lašelis pasirodė, nu bet lyg ir 13 dpo  doh.gif negi ir man anksčiau pramuš  blink.gif dar taip nebuvo doh.gif

Labas rytelis visoms 4u.gif
Davaivil sveika prisijungusi 4u.gif linkiu cia ilgai neuzsibuti 4u.gif

Jauciu kad kraujuko siandien nenuleisiu, nes turiu kruva susitikimu blink.gif teks rytojui atideti, na bet jeigu ka blush2.gif , tai informuosiu tongue.gif

ggte, drambliuk, na kas cia dabar darosi mirksiukas.gif bent jau valandelei tai tikrai atlekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 24, 08:34)
tai 13 dpo ner per anksti juk

13-ta dpo... anksti, paprastai 14 praeina ir tik tada mmm (nu čia normaliu atveju), šitas matyt bus nelabai normalus doh.gif

merginos, supyksim, kas čia per atmazai, greit visos įkalat arbatos, kas peršalo, kam gimdieniai, galit vėluot, juk kamščiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 24, 08:52)
merginos, supyksim, kas čia per atmazai, greit visos įkalat arbatos, kas peršalo, kam gimdieniai, galit vėluot, juk kamščiai  biggrin.gif

Labas rytas. Pabandysiu 10.00 paskambint į Pomodorą ir rezervuot tą stalą, bet jeigu pasakys, kad ne... blink.gif doh.gif g.gif Nu galvosim tada...
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 24, 09:52)
13-ta dpo... anksti, paprastai 14 praeina ir tik tada mmm (nu čia normaliu atveju), šitas matyt bus nelabai normalus  doh.gif

merginos, supyksim, kas čia per atmazai, greit visos įkalat arbatos, kas peršalo, kam gimdieniai, galit vėluot, juk kamščiai  biggrin.gif

man laaabai nepakeliui sad.gif
neturiu nei kas veza nei kuo vaziupt ir i kiat mietso sona trenktis nespesiu siandien
nors is tikro labai noriu
nu pati ziopla
o del dienos po o...
tai turi buti 12-14
trylikta yra per viduri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 24 spalio 2007 - 08:03
as nessiatmazinu, man tikrai labai blogai, jei bus ant tiek blogai, kad atsiprasysiu is darbo, tai neateisiu.
susityksim po triju sav. biggrin.gif nes labai noriu susipazinti.
Kol kas pazadu ateiti.

Beje, kelintai val.? niekas taip ir nepasake...
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif
Kaip nuotaikeles pries meeta? ax.gif

Pachira, as mielu noru prie taves prisijungciau, tik va, kad po pietu islekiu i komandiruote ir grysiu tik rytoj doh.gif Jei iki to laiko nesulauksiu to, ko labai nelaukiu, tuomet sestadieni ryte darysiuos testuka ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na, kaip diena merginoms prasideda? jau vakaras matau, jog geras nusimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 20:53)
Relaxa, Tik_tiek, nejaugi nei viena neeisite kraujo nuleisti, nu...  mirksiukas.gif 

Burundu, kada pas daktariuka eisi pasirodyti?  ax.gif

as tai ne. kam cia ant tu adatu sokt anksciau laiko smile.gif ateis ir be ju mmm krutine jautri, pilvas ispustas, apacia maudzia. viskas gerai mmm pakeliui sad.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
Tik Tiek kaip tavo savijauta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tik_Tiek @ 2007 10 24, 09:24)
as tai ne. kam cia ant tu adatu sokt anksciau laiko smile.gif  ateis ir be ju mmm krutine jautri, pilvas ispustas, apacia maudzia. viskas gerai mmm pakeliui sad.gif

aukštyn galvą 4u.gif tau pavyks 4u.gif jei ne dabar, tai kitą kartą būtinai.

mesimės visos į jungtines pajėgas - kovoti su tuo blogiu - mmm gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Drambliuk @ 2007 10 24, 09:02)
as nessiatmazinu, man tikrai labai blogai, jei bus ant tiek blogai, kad atsiprasysiu is darbo, tai neateisiu.
susityksim po triju sav.  biggrin.gif nes labai noriu susipazinti.
Kol kas pazadu ateiti.

Beje, kelintai val.? niekas taip ir nepasake...

Renkames nuo 17:15, Pomodoro Domus Galerijoje. Is tiesu jei blogai jautiesi, tai neeik, nes neduok Dieve koks virusiukas g.gif na bet jei matysi, kad bacila nesikabina, tai laaaabai taves lauksiem 4u.gif bus malonu susipazinti 4u.gif
Atsakyti