Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Ot mergaitės jūs subalamutinot mane su tuo meet'u lotuliukas.gif . Gal davai nesimėtom- renkamės rytoj (trečiadienį), vistiek meet'ai beveik kas tris savaites vyksta- gal kada ištaikysim visos ax.gif
Taigi, preliminarus (beveik tikslus) sąrašas (jei ką pamiršau- prisipažinkit doh.gif ):
1. Burundu
2. qqute
3. Pachira
4. Lietuva
5. Žulika
6. Laukiu
7. Anneli
8. Tiffany
9. Švilpa
10. Drambliukas

Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 23, 20:28)
Ot mergaitės jūs subalamutinot mane su tuo meet'u lotuliukas.gif . Gal davai nesimėtom- renkamės rytoj (trečiadienį), vistiek meet'ai beveik kas tris savaites vyksta- gal kada ištaikysim visos  ax.gif
Taigi, preliminarus (beveik tikslus) sąrašas (jei ką pamiršau- prisipažinkit  doh.gif ):
1. Burundu
2. qqute
3. Pachira
4. Lietuva
5. Žulika
6. Laukiu
7. Anneli
8. Tiffany
9. Švilpa
10. Drambliukas

oho kiek musu daug thumbup.gif reiks didelio stalo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 19:53)
Burundu, kada pas daktariuka eisi pasirodyti?  ax.gif

Jau buvau vakar, tik nenorėjau "eterio teršti" su pokalbiais ne į temą ax.gif Lyg viskas ir gerai (jau parsinešiau beibio nuotraukytę tongue.gif ), bet nerimauti yra dėl ko...rytoj papasakosiu...
Atsakyti
QUOTE(burundu @ 2007 10 23, 20:34)
Jau buvau vakar, tik nenorėjau "eterio teršti" su pokalbiais ne į temą  ax.gif Lyg viskas ir gerai (jau parsinešiau beibio nuotraukytę tongue.gif ), bet nerimauti yra dėl ko...rytoj papasakosiu...

laikau uz tave kumstukus, sau turi pasakyti, kad viskas bus gerai 4u.gif nusiteik ir uzsiprogramuok save tik teigiamomis emocijomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 21:34)
oho kiek musu daug  thumbup.gif reiks didelio stalo  drinks_cheers.gif

Pachira, prasyciau nepamirsti rytoj manes informuoti po HCG atsakymo, bo gali likt be balionelio 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 23 spalio 2007 - 20:43
QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 21:34)
oho kiek musu daug  thumbup.gif reiks didelio stalo  drinks_cheers.gif

o kazin, ar ta stala galima rezervuot? g.gif
Atsakyti
Labukas, pasiskaičiau Jūsų džiaugsmus ir liūdesius ir vos neapsižliubiau (tiesa žliumbiau vakar cray.gif ), tai šiandien kaip ir nepriklauso biggrin.gif . Aš 10.16 paisdariau anrtąją IUI tai dabar sėdžiu kaip ant adatų. Jie galite - man reikia to palaikymo komandos blush2.gif . Sveikinu visas tas kurioms pavyko ir tikiuosi kada nors patekti į JŪSŲ nestuke.gif tarpą. Na o kol kas stogas čiuožai ir nežinau kaip nusiraminti. Gal turit kokių gerų patarimų, nes šiandien jau įkaliau kažkokių raminančių (tipo žoliniai)... g.gif
P.S. sėkmės rezervuojant salą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida @ 2007 10 23, 15:37)
Prasom truputeli savo ramybes perduoti man blush2.gif , nes tryznioju kaip turi buti lotuliukas.gif nooriu, kad tas prakeiktas testas bent karta parodytu II juosteles mirksiukas.gif
Laukiu sake, man grazu baliona nupirktu tada lotuliukas.gif

biggrin.gif oj, ramybės aš galiu truputėlį duoti, dar niekad neussidūriau su tuo, O neturėjau - tiesiog ramuma, nes nieko nepatyriau. biggrin.gif taigi - dalinuosi biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
Pachira, sėkmės, laikau kumštukus 4u.gif

Pusaitė thumbup.gif sėkmės, visgi vyras palenkiamas? biggrin.gif ar čia moteris, kaip visad reikalus tvarko super thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Visoms mergiotems smagaus vakarelio, ziuriu nemazai jusu dalyvaujanciu 4u.gif
Atsakyti
labs ryts 4u.gif
dėl meeto, kiek daug bus thumbup.gif , ar rezervuoja ten ax.gif
fotiką pasiėmiau, tik priminkit, o tai galiu atsinešti ir išsinešti biggrin.gif blush2.gif
Pachira, ar spėsi susisukti mirksiukas.gif
Burundu mes su tavim, viskas bus super gerai mirksiukas.gif
o man taip maudžia pilvą, ir kraujo lašelis pasirodė, nu bet lyg ir 13 dpo doh.gif negi ir man anksčiau pramuš blink.gif dar taip nebuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 24 spalio 2007 - 07:30
QUOTE(daivavil @ 2007 10 24, 00:19)
Labukas, pasiskaičiau Jūsų džiaugsmus ir liūdesius ir vos neapsižliubiau (tiesa žliumbiau vakar  cray.gif ), tai šiandien kaip ir nepriklauso  biggrin.gif . Aš 10.16 paisdariau anrtąją IUI tai dabar sėdžiu kaip ant adatų. Jie galite - man reikia to palaikymo komandos  blush2.gif . Sveikinu visas tas kurioms pavyko ir tikiuosi kada nors patekti į JŪSŲ  nestuke.gif tarpą. Na o kol kas stogas čiuožai ir nežinau kaip nusiraminti. Gal turit kokių gerų patarimų, nes šiandien jau įkaliau kažkokių raminančių (tipo žoliniai)...  g.gif
P.S. sėkmės rezervuojant salą  4u.gif

Sveika Daivavil,

sveika prisijungus i musu saunu bureli mirksiukas.gif Patarimu tai mes oj kiek galim duot.
1. atsipalaiduot ir negalvot...(zinau, kad tai neimanoma)
2. sedeti SM ir pliurpti su mergaitem...Cia mes ir juokiames, ir verkiam, ir patariam ir pabaram kai reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
3. kuo maziau vyrui kvarsit galva apie folikulus savijautas ir pan...tada jis laimingesnis, na aisku nuo to tau tik geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
4 jeigu Vilniete tiesiog privalai siand ateiti i susitikima...Tai lygiai taip pat svarbu kaip ovuliacija lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taigi jeigu nieko pries, itraukiu tave i savo parasiuka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

as niekaip jauciuosiu verysad.gif atrodo, kad persalau.
pasistengsiu ateiti, jei bus blogiau informuosiu.
Atsiprasau rolleyes.gif
Atsakyti