Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 18:30)
arba ryt arba poryt  blush2.gif gal prisijungsi?  mirksiukas.gif

Pachira, netempk gumos, nueik rytoj, tai aptarsim per susitikima rezultata:)
Atsakyti
tai kada meetas ryt ar poryt?
as papildyciau poryt gretas,gal islydet teks MB i aerouosta,tai as tik sast pas jus lotuliukas.gif
Atsakyti
o as prisiminiau, kad ketvirtadieni galiu tik trumpam ateiti, bet jei staiga nutarsit, kad ketvirtadieni, tai trumpam uzbegsiu
Atsakyti
nu mergaites, matau jau daug balioniu uzsimane...na man tai tikrai negaila, kad tik visas iskisciau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Jau atsibodo be darbo sedet, nei i apacia ner ko nukelt, nei nauju irasyt...isbraukt tai man labai nepatinka schmoll.gif schmoll.gif

Burundu, matau tu susitikima tvarkai, tai nuspresk, kada mums susirinkt...jau pasimeciau visai, ar cia mes 2 dienas is eiles tusinsimes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 23, 18:25)
nu mergaites,  matau jau daug balioniu uzsimane...na man tai tikrai negaila, kad tik visas iskisciau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Jau atsibodo be darbo sedet, nei i apacia ner ko nukelt, nei nauju irasyt...isbraukt tai man labai nepatinka schmoll.gif  schmoll.gif

Burundu, matau tu susitikima tvarkai, tai nuspresk, kada mums susirinkt...jau pasimeciau visai, ar cia mes 2 dienas is eiles tusinsimes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tik nepamirškit fotiko, norim nuotraukėlių su virusiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 23, 17:25)
cia mes 2 dienas is eiles tusinsimes lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mane gali jau irasyt .ryt 2IUI,noreciau,kad jau ir neisbrauktum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2007 10 23, 20:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mane gali jau irasyt .ryt 2IUI,noreciau,kad jau ir neisbrauktum bigsmile.gif

padaryta...jeigu jau vyras vien del IUI atskrenda...tiesiog privalo pasisekt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukiu: 23 spalio 2007 - 18:43
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 23, 18:20)
padaryta...jeigu jau vyras vien del IUI atskrenda...tiesiog privalo pasisekt 4u.gif

man tik data pakeisst reiktu i 24 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif alia koks grazus parasiukas, vien "jaunos IUI mergaites" as cia su savo 6IUI niekaip netikciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 23, 19:47)
lotuliukas.gif alia koks grazus parasiukas, vien "jaunos IUI mergaites" as cia su savo 6IUI niekaip netikciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jauciu, kad tau ir neprireiks to IUI , seksi burundu pedomis mirksiukas.gif namu darbus atlikai gerai? mirksiukas.gif

Pusaite, na si karta tai tikrai turi pasisekti 4u.gif

Relaxa, Tik_tiek, nejaugi nei viena neeisite kraujo nuleisti, nu... mirksiukas.gif

Burundu, kada pas daktariuka eisi pasirodyti? ax.gif
Atsakyti
[quote=pachira,2007 10 23, 20:53]
jauciu, kad tau ir neprireiks to IUI , seksi burundu pedomis mirksiukas.gif namu darbus atlikai gerai? mirksiukas.gif

atlikom saziningai, bet mano maybe baby vis dar paparcius rodo...Jau MB netai kad vaiku nebenores, bet ir manes matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Laukiu,2007 10 23, 19:07]
[quote=pachira,2007 10 23, 20:53]
Jau MB netai kad vaiku nebenores, bet ir manes matyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pachira @ 2007 10 23, 18:53)
jauciu, kad tau ir neprireiks to IUI , seksi burundu pedomis mirksiukas.gif namu darbus atlikai gerai?  mirksiukas.gif

Pusaite, na si karta tai tikrai turi pasisekti  4u.gif

Relaxa, Tik_tiek, nejaugi nei viena neeisite kraujo nuleisti, nu...  mirksiukas.gif 

Burundu, kada pas daktariuka eisi pasirodyti?  ax.gif

nugi kaip as noreciau,buti irgi viena is tu isrinktuju,kuriai pasiseka is 2karto ax.gif
Atsakyti