o man gine pareiske, kad kai po pirmo IUI pasidare bloga, tai ji nebenoretu to pakartoti. mazdaug darykis IVF... o ka, as tik valanda kokia pasikankinau ir viskas praejo.gal ji bijo savo atsakomybes kad man ten ko nors nepridirbtu
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 19:10)
megink kaip paveiksleli padaryt gal
ar ikelk i interna ir cia nuoroda imesk
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 19:15)
dėl vilmuncės, tai įlysk į fotki.com ir viskas paaiškės
QUOTE(Laukiu @ 2007 10 18, 18:15)
gal kas mate cooliuke ir vilmunce? jau belekiek laiko pas mus neuzsuka
siandien grizau is atostogu. pas mane nieko naujo tik laukimas. kuri ciklo diena jau nebezianau, bet jau virs 70. pagal mano pojucis praejusi savaitgaly ivyko O, darbavomes su vyru. tai po poros savaiciu turetum arba mmm arba II
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 18, 20:07)
bliamba, as per tas atostogas pamirsau prisijungimo slaptazodi. zina kad loginas vilmunce1, o koks pass??? parasykit kas i AZ. aciu
Nepaskaiciau jusu forumo, bet kazkas uzkliuvo kad laukiasi
o man galima prisijungti prie fotki?
ar tik vilmunce nepatapo Elniukas? nes pradejau ieskot po AZ tos zinutes kur kazkada siunte vilmunce su slaptazodziu. ir radau tik paskutine, kurioj visai ne apie ta kalbejom ir ten siunteja rodo Elniukas
vilmunce greit prisipazink kas cia darosi??
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 18, 21:35)
ar tik vilmunce nepatapo Elniukas? nes pradejau ieskot po AZ tos zinutes kur kazkada siunte vilmunce su slaptazodziu. ir radau tik paskutine, kurioj visai ne apie ta kalbejom ir ten siunteja rodo Elniukas
nu nereikėjo čia taip viešai...
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2007 10 18, 21:30)
galim, tik reikės iš tavęs nuotraukėlės, tada gausi į až prisijungimo duomenis.
QUOTE(Elniukas @ 2007 10 18, 21:02)
nu nereikėjo čia taip viešai...
bandžiau nuo kolegų pabėgt 
ups
aciu uz pass. iejau i fotki ir zinok nebuciau atradusi as ten atsakymo
QUOTE(cooliuke @ 2007 10 18, 22:09)
prašom
Sveikos,
Noriu pasiteirauti, gal kas gali patarti? Kai buna M problemos tarsi visi zino kaip gydyti ir gydo, o kai buna V ir mazas judrumas kazkaip nelabai kas ir pagreitina.
Gal kas bendravot su andrologais? Ar isvis yra prasme? Girdejau, kad atplovimas tai pagreitina judejima, o koks gali buti gydymas?Ar neverta kankintis ir tiesiog daryti IUI ir viskas
Noriu pasiteirauti, gal kas gali patarti? Kai buna M problemos tarsi visi zino kaip gydyti ir gydo, o kai buna V ir mazas judrumas kazkaip nelabai kas ir pagreitina.
Gal kas bendravot su andrologais? Ar isvis yra prasme? Girdejau, kad atplovimas tai pagreitina judejima, o koks gali buti gydymas?Ar neverta kankintis ir tiesiog daryti IUI ir viskas
sveikutes
gal galit pasakyti kaip vyksta si procedura.ar skauda?ka nors po jos reikia gerti kokias tabletes?ir kada rezultatai buna aiskus?
siandien man daro pirma IUI
siandien man daro pirma IUI