Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

tada kai pati nebenori but moterim ir pavirsta i boba
Atsakyti
Kada viskuo nepatenkinta,ir burba sau po nosim pastovei. smile.gif
Atsakyti
turiu tokią pažystamą BOBĄ, jai 30 metų bet pastoviai viskas blogai viskas ne taip kaip reikia pastoviai susiraukusi ir t.t. vat tokias aš ir vadinu bobas kai be laiko pasensta
Atsakyti
Kai subobėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2009 03 13, 15:43)
turiu tokią pažystamą BOBĄ, jai 30 metų bet pastoviai viskas blogai viskas ne taip kaip reikia pastoviai susiraukusi ir t.t. vat tokias aš ir vadinu bobas kai be laiko pasensta

cia vos ne as lotuliukas.gif
bet boba tai gyvena kaimuose,ar kur nors uz tvoros-ji rekauja kada jai reikia,ir nereikia,keles treningines ir nusitase...nu vienzooo biggrin.gif
Atsakyti
Boba moteris tampa tada, kai visiskai nustoja rupintis savo isvaizda ir ima piktintis viskuo, ka jaunesni uz ja zmones daro smile.gif
Atsakyti
Boba tampa tada, kai pradeda nesidziaugti gyvenimu, jai visada viskas blogai ir dar istisai "bumba" hihihi.gif
Atsakyti
patampa boba tada, kai pati pradeda taip jaustis. Vienoms tas jausmas anksčiau ateina, kitoms vėliau, trečioms - visai neateina. Būna ir tokių, kurios nesupranta, kad jau atėjo. Šis varjantas yra pats blogiausias, nes tada nesiimama jokių priemonių.
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2009 06 03, 14:07)
patampa boba tada, kai pati pradeda taip jaustis. Vienoms tas jausmas anksčiau ateina, kitoms vėliau, trečioms - visai neateina. Būna ir tokių, kurios nesupranta, kad jau atėjo. Šis varjantas yra pats blogiausias, nes tada nesiimama jokių priemonių.

Jo gerai parasyta bet as tai bijau tapti boba bet gal jau ir esu (man 38 met) doh.gif Ziauru uzsispirsiu ir netapsiu as boba mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2007 10 18, 14:30)
lotuliukas.gif kartą mačiau kaip troleibuse kontrolierė sako dviem pensininkėm "mergaitės, parodykite bilietus".  biggrin.gif

Man tai grazu kai sako ne bobutes ar mociutes ar BOBOS o mergaites pensininkes jau juk ne moteris o mergaites biggrin.gif mano MB visas mergaitem vadina tai grazu nesako sendiena savo boba i turgu reike nuvezti
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2009 06 03, 13:54)
Boba moteris tampa tada, kai visiskai nustoja rupintis savo isvaizda ir ima piktintis viskuo, ka jaunesni uz ja zmones daro smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
moteris tampa boba tada kai vyras muzikas rolleyes.gif
Atsakyti
Kai salia atsiranda atitinkamas vyras... dry.gif
Atsakyti