O jei rimtai, tai boba gimstama, o ne tampama
Buvau vos 18-kinė kai vieną kartą vaikai patyliukais pasakė "žiūrėk, ta boba tau gėrimą daro", nežinojau ar juoktis ar verkt.
Esu ir buvau tikrai ne 100kg ir ne kokiais riebaluotais plaukais ar sudarkytu veidu, taip pat su jais nebendravau. Apsiriko berniukai
Ir jos ne senos, dažnai jos būna jaunos ir dailios, bet visiškos isterikės, beprotės, kvailės, netaktiškos, nuobodžios, niurgzlės, netvarkingos ir t.t.. daug tokių, gal ir jūs tame tarpe tik nejaučiat.
jei jums tinka bent viena savybė, reiškia jūs boba.
QUOTE(Coochie Coo @ 2009 01 20, 22:37)
Buvau vos 18-kinė kai vieną kartą vaikai patyliukais pasakė "žiūrėk, ta boba tau gėrimą daro", nežinojau ar juoktis ar verkt.
Esu ir buvau tikrai ne 100kg ir ne kokiais riebaluotais plaukais ar sudarkytu veidu, taip pat su jais nebendravau. Apsiriko berniukai
Ir jos ne senos, dažnai jos būna jaunos ir dailios, bet visiškos isterikės, beprotės, kvailės, netaktiškos, nuobodžios, niurgzlės, netvarkingos ir t.t.. daug tokių, gal ir jūs tame tarpe tik nejaučiat.
jei jums tinka bent viena savybė, reiškia jūs boba.
Oi, vieną tokią žinau
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2009 01 20, 21:46)
Oi, vieną tokią žinau
Tiesą sakant taip ją apibūdino jos sugyventinis, bet kas gali geriau žinoti apie ją, nei žmogus, gyvenantis šalia 
Vargšas vyras...
QUOTE(nerami @ 2009 01 20, 12:06)
Kai vyras jos nebegeidzia...tada jos tampa piktos, niekom nepatenkintos ir pagiezingos 
O GAL TAMPAM PIKTOS,KAI JAU NELABAI YRA KO GEIST
Man mano draugas pasake, kad as elgiuosi kaip boba, kai pradejau aiskint, kad vieos rusies grietine yra geresne uz kitos rusies grietine
o del amziaus tai nezinau kada. gal tada, kai moteris nustoja rupintis savimi ir tampa namu seimininke tarp keturiu sienu
o del amziaus tai nezinau kada. gal tada, kai moteris nustoja rupintis savimi ir tampa namu seimininke tarp keturiu sienu
Manyčiau tada, kai moteris pradeda burbėti, gilintis į smulkmenas, nebeįžvelgdama esmės, tampa nepataisoma pesimistė, kai nebeturi jokių pomėgių, išskyrus pletkus, apkalbinėjimą ir kišimąsi į kitų gyvenimus... Kai visiškai netenka paslaptingumo...
Su amžiumi tai niekaip nesusiję... Su išvaizda, manau, taip pat...
Su amžiumi tai niekaip nesusiję... Su išvaizda, manau, taip pat...
jei nebesirūpina savimi (tiek išore, tiek vidumi), nuolat bamba, kimba prie kitų, vaikšto pikta ir surūgusi...
[/quote]
[QUOTE]
O man prieš akis iskyla toks bobos vaizdinys: susiraukusi, bambanti, namuose trinasi su senai "išaugtu" ir nutrintu chalačiuku, su suktukais galvoje...
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 01 28, 17:13)
manau boba ne amzius,o gyvenimo budas.panasei kaip su blondinem.ne plauku spalva,o gyvenimo budas.
man boba tai tokia moteris, kuri nemato toliau savo nosies ir amzinai apsneka kitus, kadangi daugiau niekuo nesidomi, tik kas kur ir ka pasake
QUOTE(babause @ 2009 01 28, 13:37)
QUOTE(viduciux @ 2009 02 06, 20:56)
man boba tai tokia moteris, kuri nemato toliau savo nosies ir amzinai apsneka kitus, kadangi daugiau niekuo nesidomi, tik kas kur ir ka pasake