Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

Buvau vos 18-kinė kai vieną kartą vaikai patyliukais pasakė "žiūrėk, ta boba tau gėrimą daro", nežinojau ar juoktis ar verkt. lotuliukas.gif Esu ir buvau tikrai ne 100kg ir ne kokiais riebaluotais plaukais ar sudarkytu veidu, taip pat su jais nebendravau. Apsiriko berniukai lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai boba gimstama, o ne tampama doh.gif Ir jos ne senos, dažnai jos būna jaunos ir dailios, bet visiškos isterikės, beprotės, kvailės, netaktiškos, nuobodžios, niurgzlės, netvarkingos ir t.t.. daug tokių, gal ir jūs tame tarpe tik nejaučiat. biggrin.gif jei jums tinka bent viena savybė, reiškia jūs boba.
Atsakyti
QUOTE(Coochie Coo @ 2009 01 20, 22:37)
Buvau vos 18-kinė kai vieną kartą vaikai patyliukais pasakė "žiūrėk, ta boba tau gėrimą daro", nežinojau ar juoktis ar verkt. lotuliukas.gif Esu ir buvau tikrai ne 100kg ir ne kokiais riebaluotais plaukais ar sudarkytu veidu, taip pat su jais nebendravau. Apsiriko berniukai lotuliukas.gif

O jei rimtai, tai boba gimstama, o ne tampama doh.gif Ir jos ne senos, dažnai jos būna jaunos ir dailios, bet visiškos isterikės, beprotės, kvailės, netaktiškos, nuobodžios, niurgzlės, netvarkingos ir t.t.. daug tokių, gal ir jūs tame tarpe tik nejaučiat. biggrin.gif jei jums tinka bent viena savybė, reiškia jūs boba.

Oi, vieną tokią žinau laugh.gif Tiesą sakant taip ją apibūdino jos sugyventinis, bet kas gali geriau žinoti apie ją, nei žmogus, gyvenantis šalia laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kas?kur?kada? @ 2009 01 20, 21:46)
Oi, vieną tokią žinau laugh.gif Tiesą sakant taip ją apibūdino jos sugyventinis, bet kas gali geriau žinoti apie ją, nei žmogus, gyvenantis šalia laugh.gif

Vargšas vyras... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nerami @ 2009 01 20, 12:06)
Kai vyras jos nebegeidzia...tada jos tampa piktos, niekom nepatenkintos ir pagiezingos smile.gif

O GAL TAMPAM PIKTOS,KAI JAU NELABAI YRA KO GEIST doh.gif jei jis nesupranta, ko ten į vonę eit vakare ir ką tiek laiko veikt ir kam tos gėlės?...gryžau, paėdžiau, į lovą kritau ir ...padaryk, padaryk man...tai kas bobos?...
Atsakyti
Man mano draugas pasake, kad as elgiuosi kaip boba, kai pradejau aiskint, kad vieos rusies grietine yra geresne uz kitos rusies grietine blush2.gif
o del amziaus tai nezinau kada. gal tada, kai moteris nustoja rupintis savimi ir tampa namu seimininke tarp keturiu sienu ax.gif
Atsakyti
Manyčiau tada, kai moteris pradeda burbėti, gilintis į smulkmenas, nebeįžvelgdama esmės, tampa nepataisoma pesimistė, kai nebeturi jokių pomėgių, išskyrus pletkus, apkalbinėjimą ir kišimąsi į kitų gyvenimus... Kai visiškai netenka paslaptingumo...
Su amžiumi tai niekaip nesusiję... Su išvaizda, manau, taip pat... g.gif
Atsakyti
jei nebesirūpina savimi (tiek išore, tiek vidumi), nuolat bamba, kimba prie kitų, vaikšto pikta ir surūgusi... mad.gif
Atsakyti
manau boba ne amzius,o gyvenimo budas.panasei kaip su blondinem.ne plauku spalva,o gyvenimo budas.
Atsakyti

[/quote]

[QUOTE] thumbup.gif Sutinku thumbup.gif
Atsakyti
O man prieš akis iskyla toks bobos vaizdinys: susiraukusi, bambanti, namuose trinasi su senai "išaugtu" ir nutrintu chalačiuku, su suktukais galvoje... rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 01 28, 17:13)
manau boba ne amzius,o gyvenimo budas.panasei kaip su blondinem.ne plauku spalva,o gyvenimo budas.

drinks_cheers.gif:
man boba tai tokia moteris, kuri nemato toliau savo nosies ir amzinai apsneka kitus, kadangi daugiau niekuo nesidomi, tik kas kur ir ka pasake doh.gif
Atsakyti
QUOTE(babause @ 2009 01 28, 13:37)
o del amziaus tai nezinau kada. gal tada, kai moteris nustoja rupintis savimi ir tampa namu seimininke tarp keturiu sienu ax.gif

QUOTE(viduciux @ 2009 02 06, 20:56)
drinks_cheers.gif:
man boba tai tokia moteris, kuri nemato toliau savo nosies ir amzinai apsneka kitus, kadangi daugiau niekuo nesidomi, tik kas kur ir ka pasake doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mano nomone tokia pat
Atsakyti