Nesutinku dėl vergystės ir bobystės, tai tikrai ne bobiškumo reikalas. Verge gali tapti nepriklausomai nuo amžiaus, figūros ir statuso. Kartais verge tampa savo pačios malonumui, nes toks psichologinis tipas.
Nesutinku dėl vergystės ir bobystės, tai tikrai ne bobiškumo reikalas. Verge gali tapti nepriklausomai nuo amžiaus, figūros ir statuso. Kartais verge tampa savo pačios malonumui, nes toks psichologinis tipas.
Nelabai sutinku, kad boba, jau ta kuri nesirupina savo isvaizda, naujovemis..Mano dukrai 30 metu, bet ji puiki zmona, na zodziu isvaizda pas ja nepriekaistinga, ji lieknute, madinga, jos drauges irgi madingos ir t.t., bet jas vadina subobejusiomis, nes yra storos
Ir taip va visi atvirai ir apkalba
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2007 10 18, 14:52)
Man boba tai turi būti:
- nemažu viršsvoriu, kuris atsiranda ėdant ir visai nejudant (laisvalaikis prieš teliką)
- gana vyriška (dažnai su ūsais, nebūtinai), mėgsta vadovaut kur nieko nemoka, aiškint kur nieko nežino, aprėkt, kur nėra dėl ko
- svarbu pasiskeryčiot, priežasčių nereik
- nesvarbu kas yra, viskas yra blogai, gali tik pykti, rėkti, šaukti, netgi muštis
Va man čia tikra bobos reikšmė.
- nemažu viršsvoriu, kuris atsiranda ėdant ir visai nejudant (laisvalaikis prieš teliką)
- gana vyriška (dažnai su ūsais, nebūtinai), mėgsta vadovaut kur nieko nemoka, aiškint kur nieko nežino, aprėkt, kur nėra dėl ko
- svarbu pasiskeryčiot, priežasčių nereik
- nesvarbu kas yra, viskas yra blogai, gali tik pykti, rėkti, šaukti, netgi muštis
Va man čia tikra bobos reikšmė.
Sutinku. Taip ir įsivaizduoju "BOBĄ".
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 03, 17:55)
Na taip greiciausiai su ta vergyste perdejau
kada tampa, nežinau... čia matyt individualiai, o kaip atorodo
Nu gi irgi ne iš vaizdoj esmė... O kaip atrodo forumo "bobo" galit pažiūrėti kad ir kokiam skyrelyje apie nuotraukų aptarimus: " o, žiūrėki, žiūrėkit, koks pilnas to vaiko pampersas", "
, o aplamai tas vaikas ne perdidelis pampersui", "eina sau vaikas su šuniu guli, nu ir tėvai" ir t.t. Va ten tai bobos
Geras klausimas
Ko gero tai ne amžiaus, išvaizdos ar net...
- ir ne lyties klausimas.
Gal tada, kai pradeda viską "žinoti" geriausiai ir visada, visur ir visiems tai kuo garsiau stengiasi išaiškinti ir piktintis kodėl niekas nenori klausytis...
Ko gero tai ne amžiaus, išvaizdos ar net...
Gal tada, kai pradeda viską "žinoti" geriausiai ir visada, visur ir visiems tai kuo garsiau stengiasi išaiškinti ir piktintis kodėl niekas nenori klausytis...
manau boba gali tapti ir 20 metu neturinti pana
tai priklauso manau nuo daug ko,charakterio,isvaizdos ir zinoma liezuvio ilgio
kartais 40 metu moteris geriau atrodo ir yra jaunatviskesne uz 18 metu
turiu ir pati tokiu pavyzdziu
Boba - man asmeniškai - tai mąstymo ribotumas..Kai apsiribojama savo mažu ir alia saugiu pasaulėliu--- vaikais, savo vyrais, virtuve...
Be reikalo cia pilstote is tuscio i kiaura, bobomis yra ne tampama, o gimstama... Gimei, jei turi tarp koju kirti, reiskia esi boba.
QUOTE(zhilius @ 2009 10 07, 13:16)
Be reikalo cia pilstote is tuscio i kiaura, bobomis yra ne tampama, o gimstama...