Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

Kazkada girdejau kaip vyrai apie tai diskutavo ir priejo tokios nuomones, kad tada kai jau susilaukia vaiku. Man tai cia didziausia nesamone smile.gif Manau, kad sunku tai pasakyti, bet galbut tada kai ima visiskai savimi nebesirupinti smile.gif
Atsakyti
Manau,tapimas "boba" nepriklauso nuo amžiaus. Boba gali tapti ir aštuoniolikos metų,o būdama energinga net ir senute tapusi nebūsi vadinama Boba.Čia kaip kas nusipelno.
Atsakyti
2/3 forumiečių.
kurios pasineria į pjautynes supermamoj, tampa bobomis. pjautynes, prasivardžiavimus, ne diskusijas. fe. blush2.gif
Atsakyti
oi gera tema, einu skaityt biggrin.gif Šeip vyrai bobom vadina tik tekėjusias moteris. Sako,pvz, čia Jono boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 01 28, 21:13)
manau boba ne amzius,o gyvenimo budas.panasei kaip su blondinem.ne plauku spalva,o gyvenimo budas.

QUOTE(zhilius @ 2009 10 07, 13:16)
Be reikalo cia pilstote is tuscio i kiaura, bobomis yra ne tampama, o gimstama...

Mano nuomone, bobomis (kaip ir kobromis) gimstama, o ne tampama, ir bobiškumas yra tikrų tikriausias gyvenimo būdas.
Atsakyti
Mano vyras moteris skirsto taip:

1. Moteris is didziosios raides.
2.Moteris.
3.Bobos.

Pagal ji bobomis ne tik gimstama bet ir tampama.
Atsakyti
Boba tampama kai pradedi elgtis bobiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darfe @ 2009 10 07, 23:15)
oi gera tema, einu skaityt  biggrin.gif Šeip vyrai bobom vadina tik tekėjusias moteris. Sako,pvz, čia Jono boba  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pašėlusi kiaunė @ 2009 01 20, 17:46)
Papasakosiu,kaip aš boba tapau.Buvau daili 23 metų mergina,tiesa,jau senokai žmona,tikrai save prisižiūrėjau ir vyrui gėdos nedarydavau.Sulaukdavau daug dėmesio iš vyriškos pusės,beveik visi galvojo,kad man kokie 18.Ir va kartą nuvažiavom su vyru į vieną miestą jo darbo reikalais.Jis ten kažkur nuėjo,o aš sėdžiu mašinoj išsipusčius kaip princesė labai savim patenkinta,kad ką tik po kirpyklos,nagučiai padailinti,ir t.t.,kokia aš jauna ir graži.Netoli žaidė būrelis pradinukų,ir jie ten kažką tokio darė,į ką aš visai nekreipiau dėmesio,ir tik šiaip užmečiau akį.Tiksliai  net nežinau,ką jie ten veikė,bet vienas atsisuko,pamatė mane,sušuko:''Boba žiūri...''Ir visi kaip paklaikę išsilakstė.Kaip su skuduru per veidą.Taip aš tapau boba.Visada labai linksmai prisimenu šią istoriją.

doh.gif doh.gif doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_nežinau @ 2009 10 08, 20:59)
Mano nuomone, bobomis (kaip ir kobromis) gimstama, o ne tampama, ir bobiškumas yra tikrų tikriausias gyvenimo būdas.

thumbup.gif thumbup.gif

tikra moteris ir su chalatu ir bigudukais bus ne boba.
Atsakyti
QUOTE(Noisettes @ 2009 10 09, 16:51)
thumbup.gif  thumbup.gif

tikra moteris ir su chalatu ir bigudukais bus ne boba.

Jo ..svarbiausia-laiku nusidepiliuoti bikinio zona .
Atsakyti
manau prisiziureti reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 10 09, 16:56)
Jo ..svarbiausia-laiku nusidepiliuoti bikinio zona .

sakai padeda nesubobėt? bigsmile.gif thumbup.gif o tai tos natūralistės, žinai, būna nesidepiliuojančių - bobos? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti