Įkraunama...
Įkraunama...

Kada moteris tampa boba?

QUOTE(Irina-i @ 2009 10 27, 23:50)
pritariu,bet aisku buna ir isimsiu,kai prie veidrodzio atsistoja alkoholike ir sako "as grazuole!" ir bega i kioska alaus 7 ryto  lotuliukas.gif

Papildyta:
manau galetu padet ne tik psichologas,bent jau man padejo draugai(gal musu depresijos visiskai skirtingos,nezinau sito) bet irgi man nieko nereikejo..sedejau namie savaitemis,visada nepatenkinta kazkuo..viskas buvo labai blogai,jei kviesdavo draugai kur nors nuvaziuoti..i kita miesta,arba siaip i svecius tai noro jokio nebuvo.bet jie patys atvaziuodavo,praktiskai be perspejimo.ir kazkaip viena vakara praleidau labai gerai ir man patiko.pabandziau vel iseiti i lauka ir...man patiko!  biggrin.gif  tai dbr kai vel prasideda tokie "bajeriai" begom i lauka,bent jau man vejas,saule,medziai neleidzia "parintis"
4u.gif gal pas mane buvo nerimta depresija,o pas sita mamyte viskas kitaip  unsure.gif

Tai tuomet ne depresija, jei tokie dalykai sugeba jus pradžiuginti. 4u.gif Kai rimtai sergama, tai nei medžiai anei kokie paukščiukai tikrai nepradžiugins. schmoll.gif
Atsakyti
kai jaučiasi sena, negraži ir viskas nebeįtinka,nebeprisižiūri,kartais boba gali būti ir kam virš 20
Atsakyti
boba tampama tada, kai nebeprisiziuri saves, vaiksto su chalatais po namus, o parukiusios nusispjauna,arba siaip semkes spjaudo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Boba tai ne isvaizda, o mastymas ir gyvenio budas. Teko matyti boba devincia Prada, bet kuri elgesi, kaip boba.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 02 01, 10:16)
Boba tai ne isvaizda, o mastymas ir gyvenio budas. Teko matyti boba devincia Prada, bet kuri elgesi, kaip boba.

nu jo, pritariu thumbup.gif thumbup.gif nes kitu manieros tai doh.gif doh.gif doh.gif tokios gal net juokingiau atrodo nej tos kur su chalatais slampineja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif Aš manau,jeigu moteris neprisižiuri savo išvaizdos,tikrai gali tapti boba.Manau visada reikia buti pasitempusiai ,kad patiktum sau ir kitiems.
Atsakyti
bobos yra tos , mano manymu, kurios visikai neprisiziuri saves. apsileidusios nevalyvos moteriskes , kurios yra praradusios savo moteriskaji zavesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Dievazi, kaip lengva buti moterimi, tik fasada pasitvarkai ir viskas, o kaip su vidumi? Matyt bala nemate, ne esme, svarbu prekine isvaizda lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 01 vasario 2010 - 14:16
QUOTE(Moonte @ 2010 02 01, 14:15)
Dievazi, kaip lengva buti moterimi, tik fasada pasitvarkai ir viskas, o kaip su vidumi? Matyt bala nemate, ne esme, svarbu prekine isvaizda  lotuliukas.gif

Taip taip. biggrin.gif
Man boba yra ta, kuri viskuo nusivylusi, nuolat bamba, yra juoda pesimiste. Visi vyrai kiaules, todel ir moteriskas zavesys palaidotas. O kam? Tiesa, kad tai daznai ateina su liudna patirtimi, t.y. su laiku, t.y. su amziumi, bet net apytikslio skaiciaus ivardinti neimanoma.
Linksma, pilna planu moteriske, net jei ir su chalatu, be makijazo ir siaip, gamtos nuskriausta, su "boba" man nesiklijuoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 02 01, 11:16)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipse @ 2007 10 18, 14:09)
Įdomu, ar čia nuo amžiaus priklauso ar nuo kitų dalykų ?

Nuo charakterio ir elgimosi. Vienos ir pagyvenusios - moterys, o kitos ir jaunysteje - bobos.
Atsakyti
O man boba ta kuri apsikarscius auksu, purvinais nagais ir neplauta galva, nutukusi, su chalatu ir dar aiskina kaip reikia gyventi, kokia ji nuostabi, ovisos kitos siokios ir anokios, o dar pasakyk kad miegojai daugiau nei su vienu tai paleistuve per visa pilva, niekur neina, niekas neidomu, svarbiausia daug ir riebiai pavalgiti, paguleti prie teliko ir aptarti su kokia panasia kaimine aplinkiniu pletkus. Pazistu tokia viena, tai net kraupu, o jai vos 25metai doh.gif Tad ne amzius manau apsprendzia,o musu poziuris i gyvenima ir jo pravedimo buda, mentaliteto lygis, asmenines charekterio savybes rolleyes.gif
Atsakyti